| Magda77 | 13048 | 
|   | 19.12.2009 7:14:14 ha, lenčulo! já na tebe myslela, když mi včera mrzly nohy při bobování! si nemysli:D a terezka je nádherná, fakt. zdravím vás všechy! nějak po ránu nemám co dělat, tak nakukuju sem a koukám, jak to tady žije, teda jestli to kvůli olí zase nezamrzne:p to jsem vtipná po ránu,co? :) a proč vám michálka nechtějí hlídat? brečí nebo nespí nebo co? já si o hlídání karolinky můžu taky nechat jen zdát, dlouho beze mě nevydrží, takže zatím mi moje mamka hlídá jen když jdu k zubaři a pod. takže návštěva dr. je pro mě svátek:) a navíc karolinka nemá ráda kočárek, spí v něm tak 20 min a pak brečí, takže mi ani nikdo nevozí... emčo, je tady klídek proti dámě viď? já tam nějak ty tisíce přůspěvků nezvládám... mě se dneska ráno povedlo vzbudit rodiče - dala jsem karolince na hraní svůj mobil, abych měla klid v koupelně (beru si ji tam v takovým tom lehátku, ptž kdybych se šla sprchovat a nechala ji samotnou v ohrádce, tak bude řičet a vzbudí celý dům...) a ona se dovolala mým rodičům. tak měli radost, takhle v sobotu v šest ráno pěkný budíček:D marťo, holky musí být roztomilý na tom aerobiku. máš někde aktuální fota? hele já bych ji tam dávala, jestli ji to baví a vyloženě to ostatním nekazí... | 
| Oliii a spol | 19503 | 
|   | 16.12.2009 11:02:31 Ahoj holky, jsem vás minule tím mým příspěvkem nějak zahnala, pak tu jakou dobu nikdo nebyl a jen jsem mlčela, zase jste se vyrojily  Lencul, to je škoda, že nebude akce vánoční Praha... Snad teda aspoň jarní zoo. A něříkej mi, že neroníš slzy (aspoň v duchu), když vidíš Terku na vystoupení  Marťo, přijde mi, že ty trhy jsou v Rakousku nebo Německu všude dost podobné, ale proti Čechám mi to přijde přece jen o něco vánočnější a příjemnější. Letos jsme plánovali Regensburg, ale nějak se nezadařilo časově, navíc babičky se o hlídání Michálka nijak nervou... Ale na víkend bez dětí bych jela klidně i do Čierne pri Čope  | 
| Maarťa | 31011 | 
| 11.12.2009 12:34:35 Leni, to je Treka moc šikovná. Já zrovna řeším dilema, holky chodily na aerobic, ve středu měly "předváděcí hodinu" rodičům. Bylo to fajn,a le zjistila jsem hroznou věc  Zatímco Nikče to jde výborně, tak Týnulka je pěkný kopýtko, teda ona vyopadá na sport šikovná,a le tu hudbu evidentně absolutně neslyší a nevnímá. Tak nevím, jestli ji tam dávat dál, moc se jí nechce, ale zase chce chodit s Nikolkou, mohla by vždycky čekat s babičkou na Nikču, ale ráda bych jí to vykompenzovala nějakým jiným kroužkem, ale to už se jednak babi zblázní chudák z toho lítání (mají ještě plavání) a navíc tam zase bude chtít i Nikča a to už bude na ní zase moc :-( Tak vůbec nevím a musím to pomalu zaplatit.... chjo chjo | 
| lala. | 30162 | 
| 11.12.2009 9:38:45 sákriš, jak to že se to odeslalo! KRÁSNÉ VÁNOCE - jsem chtěla napsat....     | 
| lala. | 30162 | 
| 11.12.2009 9:37:37 chi tak to po sobě čtu.. a mám nějaký "úžasný" slovník.. no jo asi jsem v nadšeneckém období :-D Jsem se zapomněla pochlubit, že ve školce měli VŠI. Jsem nevěřila vlastním očím... Naštěstí to Terka nechytla, každý den jsem jí pročesávala "všiváčkem". Ale má to něco do sebe - naučila se vydržet i půl hoďky u česání :-D Ve "škole" se nám blíží zkoušky.. těším se na ně celý kurz - poprvé v životě vím jaký to je "být šprtka" :-D hahaha co bych vám ještě tak napsala.... v soboru a v úterý máme vystoupení a soutěž a holky konečně předvedou číslo s pompony - já se tak těším!!! Mají nové kostýmky. Takže už nudou mít dvě "čísla" - broučky a pompony... Hůlku ještě pořád připravují.. kdyby jste je tak viděli... jsou úžasný!  Dneska máme rodičovský mejdan.. se mi tam nechce samotný... Takže k paní na úklid, pečení prosím přihodit ještě jednu na hlídání - předem děkuji :-D Co ještě? my jsme z Mostu, ale to už jsme taky psala.... Nevím - do vánoc určitě ještě nakouknu ale pokud nenakouknete vy - tak | 
| lala. | 30162 | 
| 11.12.2009 9:21:08 Ahoj kočky, uff uff.. tak konečně i u nás je trochu klidu po kalendářovém šílenství :-D tak si jdu chvilku odpočinout a počíst k vám/nám  Jahny Kamča je moc hezká holčička ;-) Vybrala jsi super fotky na "představení" - jako by tu byla od začátku  s tou hypotonií (?) to muselo být náročné.. musela jsem mrknout na netu a viděla nějaké video.. broučkové, vypadají tak bezmocně.. Ryšul vy výletníci :-D Moc vám to sluší - všem. Olí chtěla jsem jet omrknout "vánoční prahu" ale nakonec z toho sešlo.. :-( ale znáš mě - až se zas něco bude rýsovat, určitě dám vědět... Moc ráda bych vás viděla... domeček jsem ti okukovala na dámě - je to sen... !! Chi a mě teda ta vaše stavba a stěhování uteklo nějak rychle - nehudruj  Máte to DOMA moc hezké a kluci jsou oba úžasní - okatí...  Marti kam ti to ty holky chodí do školky? - pořád tam nikdo není ;-) U nás bylo takhle vymetýno jeden den - když učitelka vyvěsila leták, že bratr (15) jednoho z nejmenších má prasečí chřipku a školka bere děti na vlastní nebezpečí /nebo tak nějak/ Terka zrovna marodila.... tak to mám zprostředkovaně.... naštěstí to byl planý poplach... Jahny u nás bla taky úúúžasná mikulášská ve školce /Terka bohužel zase měla "impatigo" nesnáším tu sviňárnu :-( už po druhý a nejspíš to má vždy z bazénu :-/ / takže na Mikulášský ve školce nebyla.. Chi ale byla jsem tam fotit  děti byly úžasný!! Pořád jsem myslela na Terku, naštěstí na mikulášskou od mažoretek už mohla :-D tak si taky užila svý.. Moc se mi líbí jak je Kamča skromná! Ta naše potvora projela tašku, odházela cibule a divila se proč tam je tak málo dárků a jen samé sladkosti.... chi si spletla Mikuláše a Ježíška... no a vysvětlujte rozdíl :-D Já taky potřebuju úklidovou paní!!!! zn.: akutně.. a nejlépe i s pečící paní - letos jsem ještě nezačala - snad uděláme vše v neděli.. Týnka mě ták navnadila talířkem od nich.. | 
| Maarťa | 31011 | 
| 10.12.2009 13:36:50 Ahoj, je to teď před vánocema docela kolotoč, každý den pečeme nebo zdobíme cukroví, když holky usnou, tak se snažím o jakýsi úklid, ale moc mi to nejde. Ještěže úklidová paní umyla všechna okna a dveře, na mne zbývá spíš nepořádek ve skříních, ale i to mi jde ztuha.  Jinak holky jsou letos konečně docela účinná pomoc při pečení, hlavně Týna inteligentně vykrajuje a jde jí to rychle, včera moc hezky zdobily perníky. Jenom škoda, že u toho dlouho nevydrží. Nikče to jde hůř, ale o to je nadšenější. Minulý víkend jsme si vyjeli bez holek do Vídně, to byl moooc příjemný relax, i když teda trochu mě ty slavné vánoční trhy zklamaly. Jo a my jsme z Prahy. | 
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 | 
|   | 9.12.2009 13:52:15 ahojky kde jste všechny není už tolik času že?? my marodíme tedy máme maraton nemocí už od října a dnes nanovo antib.tak jedem dál ted jsme byly zdarvý 1 týden. my jsme z Roučkovic u Pacova okr.Pelhřimov  | 
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 | 
|   | 4.12.2009 22:46:27 No jo, taky se sem nějak nedostanu, ač jsem se k Vám chtěla přidat   . Teď mám za sebou krizový měsíc nepřetržitýho marození - buď já nebo děti nebo všichni dohromady :-(, už jsem byla vyždímaná jak citron a padala na hubku. Zítra nás čeká Mikuláš - velká sláva  ). Dneska už Kami měla Mikuláše ve školce, připravili jim docela hezkou nadílku. Škoda, že ve školce akce nikdo nefotí. Doma jsme Kami nechystali do punčochy dárečky a dopis od sv.Barborky. Měla tam jen mandarinku, jedny bílý ponožky a lentilky a byla přešťastná  ) a hulákala z okna:"Děkuju Ti, Barborko, ty seš tak hodná!"  ) Bylo to fajn. A odkud vlastně všechny jste??? | 
| Maarťa | 31011 | 
| 16.11.2009 13:07:29 Ahoj, taky všechny zdravím a nakukuju. Trochu jsme to rozjely, ale zase brzy skončily   Je fakt, že jak se chodí do práce, tak ten čas moc není. Dneska byly holky ve školce ráno samy, tak doufám, že tam někdo dorazil, aby tam nebyly samy celý den. Jak jsou nějaké ty volné dny, tak u nás je ve školce jak vymeteno. U nás žádné novinky, pořád dokola práce, školka, nějak si ty děti nestíhám užít :-( Ještěže jsou ty víkendy | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.