Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 19:02:28
Deni, nato uz je asi trochu pozde, skoda, zes nereagovala se mnou, ja jsem Lauru branila sama, vsichni se na ni sesypali jak vosy. Ale ted uz je to mozna trochu pase, rozebirat to znovu. Hlavne at se Renatka z toho vzpamatuje, urcite ji potesi kazde dobre slovo, pokud je to tedy uprimne.
Magdo, nevim, jestli to ma Klarka z toho, protoze tam bylo jen o mamince, hrali tam zivi lide, takze mela asi sex. vychovu jinde;)) Viktorka to pekne pochopila, bylo to podane nenasilnou formou, akorat babicka dost hledela, kdyz ji rikala, jak se rodi miminko. Val, to si ani moc nedovedu predstavit, ze bych vlacila spici dite, ta vaha je pak snad dvojnasobna a ty jeste s tim briskem... Mas Madlu hodnou, ze si taky vybira oblecky, Viktorka vetsinou leze na vesaky, na ty tyce, v Takku s nim dokonce jezdi. Je tam takovy ten odkladaci na vyzkousene veci, tak jednou uz jsem nevedela, co s ni a tak jsem si vybirala veci a pritom ji natom vezla. Hned byl klid, na chvili tedy aspon a prodavacky se netvarily, ze by jim to vadilo, bylo tam malo lidi, tak nekdy je treba zvolit mensi zlo. A asi to dolehlo i k nam, ted se v kuchyni zacala vztekat a lehla si na zem, byla uz pekne protivna, tak jsem ji rekla, at tu zem vytre poradne, hotovo. |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
18.10.2007 18:45:12
Kačko-jaká byla?Dobrý?
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
18.10.2007 18:17:33
Já běžně odněkud někam tahám svíjející se a řvoucí žížaly,tak plně soucítím.
Holky,Laura nepotřebuje slyšet,že maj bejt děti připoutaný.To ví každej.Přišla si ulevit a tady se do ní všichni pustily a pořádný politování nikde.Bouračka je dost šok a hrůza a dětem nemůžete říct,že je to kvůli nim.To by jim bylo líto a měly by pocit viny-větší než je nutný.Následky chování nedokážou odhadnout. Fotky jsou? |
| Valentina,Madla05,Filip08 | 25662 |
|
|
18.10.2007 17:54:05
Jo, Pevan, chtela jsem ti k Vasikovi taky napsat neco podobneho jako Andina, taky myslim, ze to je v genech, rozhodne bych si nemyslela, ze spatnou vychovou...napriklad Madlenka se mnou taky nakupuje, vybira si hadriky, nevzteka se atd...ale nemyslim si, ze by to byla moje zasluha, proste mam stesti na klidnejsi ditko...uvidime, co druhy dablik:-)
blby je, ze s narustajicim briskem bude obtiznejsi zvladat toho starsiho...mi treba Madla vcera usnula v tramvaji a mela jsem co delat, abych ji unesla...v pulce cesty jsem ji musela nemilosrdne polospici donutit k chuzi... |
| Andina,Davídek 03/05 + 2 | 30184 |
|
|
18.10.2007 17:34:50
Ahoj holky
DEE neboj,bude líp,depka přejde,taky ke mě občas zajde... Vánoce letos taky mastím,nemám love a ani mě to už neba,furt něco shánět a pak to stejně leží ve skříni nebo tak nějak... Pevan máš pěknýho dáblíka,asi tě nepotěším,měla jsem úplně to samý s klukama,nepomohlo nic,no vyrostli z toho a ted řádí zase jinak,možná hůř..?Myslím že to má každý dítě v sobě a moc to ovlivnit nejde,někde jsem četla že výchovy tak 10-20 procent,ostatní jsou geny...Každopádně přeji at se prcek umoudří a moc tě nerozčiluje,zvlášt ted... Letím,mám dneska anglinu a tradičně nic neumím,no aspon se zůčastním,že jo...pa pá |
| Valentina,Madla05,Filip08 | 25662 |
|
|
18.10.2007 17:14:49
Renysku, Magdo, samostatny dil nazvany Miminko je na DVD Kosticky, provazi to klaun Kostkac, bylo to ted v utery v TV. My to mame i na DVD, takze Madla uz to ma nakoukane, takova prvni sex. vychova:-Je to tam fakt pekne vysvetlene, primerene veku, Madla na to rada kouka.
|
| Magda77 | 13048 |
|
|
18.10.2007 16:50:32
renýsku, a kdy to dávali? klárka teď byla ze středy na dnešek u našich a dneska mi vykládala, jak ovečka (má plyšovou ovečku na spaní, nejoblíbenější plyšák) má v bříšku jehňátka miminka, tak jsem na ni koukala, kde to vzala. vůbec jsme se o tom ještě nebavily, tak jsem zírala:)
|
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 16:47:41
A krmeni taky tak, jak ma hlad, tak ji, ale zazene pocatecni hlad a uz si s tim hraje. Jedine, co ji bezvadne je snidane.
|
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 16:44:53
Dee, to me moc mrzi, ze nema dobre zpravy, ale bude urcite lip, nezoufej! Drzim moc palecky. Ja jsem ted fakt bezradna, kdyz me ta dr. tak odbyla, jeste cekam na cytol. a dal nevim. A co tchan, jak se mu dari, jestli budes mit casek, tak mi pisni. S tema Vanocema to je, myslim, tak, ze jak uz je to jenom o darcich, tak to uplne ztraci sve kouzlo, takze budete mit ty nejkrasnejsi Vanoce, kdyz budete hlavne dbat nato, aby jste se meli pospolu dobre, vymysleli nejaky pekny darecek a uzili si atmosferu. Dle meho nazoru jsou ted Vanoce jen o konzumu, shaneni darku uz od leta, aby se urvalo to nejlepsi, pritom Jezisek se narodil v chlive a spal na slame. Ale hralo ho teplo tech kolem a tak, si myslim, ze to ma byt i o Vanocich, ma nas hrat to teplo nejblizsich.
Jinak me zaujalo, ze Ondrasek neji sladke, to je asi prvni dite, o kterem jsem to slysela. To si muzes gratulovat, aspon mu nebude pozirat cukr bile krvinky a bude zdravejsi, nez zbytek cukrozroutu;) Nase babi brecela, ze nemuze podle libosti dat Viktorce, co by chtela, jakmile jsem trochu svolila, tak by do ni naladovala vsechno naraz, achjo. Pevan, tak to je mi te lito, myslim, ze je to ted takove obdobi a prejde to. Nevim, jak to resit s briskem, at se moc nerozcilujes! Gedzitka je silne v pohode a tak to ma byt!:)) Tesime se na Krystufka, at si jeste pobyde a stihnes vsechno dotahnout. Holky, nedivali jste se na moudronose, jak tam bylo o mamince, jak se dela miminko, roste v brisku a jak se narodi? Tori toho ma ted plnou hlavu a hned to nadsene vypravela tatinkovi, ten jenom ziral, co se z ni sype. Ted porad mluvi o tom, ze chce miminko sestricku, abych nemusela prodat ty ruzove veci po ni...:DDD |
| Magda77 | 13048 |
|
|
18.10.2007 15:10:37
ahoj holky, mám plno fotek ze srazíku, který se moc vydařil, ale ještě je dát na rodinku... ale dnes večer na to vlítnu.
krmení - asi stejně, jako u ostatních - dobroty jí sama (teď se láduje sama bobíkem), ale takovou strouhanou mrkvev do ní musím cpát já a ještě si k tomu vymýšlet různý blbosti, jako třeba jaký je zvířátko a pod. normální jídla jí z půlky sama a pak ji dokrmuju. rení, v čr je to to samý, mám 4 kamarádky, co budou rodit od února do června, z toho 2 už 3.mimi. gedzitko, už se ti to fakt krátí:) ale zdá se, že to bereš úplně v klidu, tak přeju, ať ti ta pohoda vydrží. dee-dee - od toho jsme tady, jen si postěžuj:) samozřejmě se těším, až budeš psát pozitivnější příspěvky, ale holt to tak někdy v životě chodí... pevan, koukám, že máš pěknýho ďáblíka. klárka když tohle dělá, tak ji popadnu a jdeme domů, tak už si to začíná pamatovat, že se jí to nevyplatí. většinou, když někam jdeme, tak má slíbenou zmrzlinku nebo vození na autíčku, takže když začne vyvádět, tak jí nic nekoupím. sice má pak hysterák, ale teď už stačí jen pohrozit, a docela to zabírá. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.