Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maarťa | 31011 |
|
18.10.2007 21:08:06
Rení, normálka, klasika.... Pořád někde vidíme bubáky, čerty, jeskyňky atd... To je holt ten rozvoj fantazie :-)
|
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 21:04:38
Mate to niekto doma? Vecne sa trasuca spodna pera, vsetko je mu luto...
Kedysi by sa sebavedome prihovoril aj prezidentovi, teraz sa mu prihovori cudzi dospely chlap a hned sa rozplace...Co to je a ako dlho to bude trvat? :o( Iny priklad: velmi sa tesi von, ale kym sa oblecieme (10 minut) zrazu zmeni nazor, uz sa mu vysuva spodna pera, oci zabodne do zeme :o( Stale spomina nejakych certov, strasidla, boji sa burky, vetra (nikdy sme ho nestrasili) Maminky starsich deti co nam k tomu poviete? Nejake hodnotne rady z praxe? |
| Maarťa | 31011 |
|
18.10.2007 21:03:40
Holky, nechci vyvolávat nějaký negativní emoce, já myslím, že s Laurou jsme v tu chvíli cítily všechny, což je logické a taky to každá tak napsala. Já to tenkrát četla zpětně a to, co napsala Týnka mě nějak nezarazilo, prostě jí to bylo líto, ale zároveň jsem s ní souhlasila, že kdyby byl připoutaný, tak by se to nestalo a ne, že ještě štěstí, že nebyl připoutaný.
Hlavně, že se nic nestalo (teda až na to auto) a že si to snad Davídek bude pamatovat ne? Holky, nechytejte se za slovíčka, prosím..... |
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 20:56:04
Ahoj,
Dee, Pevan - zazente depky prosiiim :o) Pevan - Vasik je teda certik! Radu nemam, len vydrzat a zatial nechodit do obchodov ked to nie je nutne, ale radsej do prirody ;o) Tam sa moze vyburit, kopat do listia, bezat a nevbehnut pod auto, kricat a nedostat hubovu... :o) ![]() Dee - aj tento utvar bude urcite ok ako vsetky ostatne, coskoro bude aj brusko s miminkom :o) A ze nebude na Vianoce pod stromcekom vela darcekov? A co? Dolezite je KTO je pod stromom ako si napisala :o) ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 20:12:34
Tynko, ja jsem to napsala, jak to citim, tak to na me pusobilo. Myslim, ze ted uz nema cenu se dohadovat o tom, co kdo rekl driv a co kdo potom, Laura chtela slyset slova utechy, myslim, ze to zahlusily rady. Kazdy delame chyby.
Kacko, jaka Deni, to je asi nejaka jina, nez od Mary, co?, asi mi to uslo;) |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
18.10.2007 20:04:43
Jinak jsme dnes byli konečně na té alergologii, dr. mu udělala pá základních testů na kůži, bohužel byly s reakcemi, ještě mastím zítra na odběry na imunologi. .o(( deni vy chodíte do Mlynářské? nebo si to pletu? tam nás poslala na ty odběry. Výsledky budou pak za 10 dní...
|
| * Kačka * | 70429 |
|
|
18.10.2007 20:00:10
Ahoj.
Deni Je sympaticka ,mila takze asi dobry. Trochu jsem cekala neco jineho,ale co ja vim jak to chodi ?? Bylo to hodne informaci, takze si to pomalu rovnam v hlave. Jdem pristi patek a docela se tesim na nejake figle.Uz neco radila a zkusim. Opravdu nekdy dela clovek neco nejak a najednou zjisti ,ze to neni asi to nejlepsi. Jinak me mrzi ,ze jsme nemoeli ani minutku na ,,drbani" :o]] A musim napsat, ze Ti to moc a moc sluselo :o]]] Dee ach jo, to me mrzi. Posilam trochu pozit. energie a pohlazeni. Bude dobre. Budete mit pozemek a snad nejkrasnejsi darek pod stromeckem ??? Pevan,to ti teda nezavidim. Holka drz se, tohle sice neznam ,ale nekdy se do me obe moje ratolesti tak pusti, ze uplne psych. zkratuju. Magdo ,tesim se na fotky :o]]] |
|
|
18.10.2007 19:57:19
Dee, ahojda, je mi líto, že se ti snažení o mimi tak komplikje, snad budeš v pořádku co nejdřív a mimi taky bude.
Já teda na vánoce dárky řeším, ale atmoška vede, fakt si to vychutnávám už hodně dlouho před Vánoci, protože po Štedrém dnu už to není ono.. takže počítám, že u mě už tu v půlce listopadu budou vonět františci a hrát koledy :o))))))))))))))))))) Pevan, jak na tvýho ďáblíka netuším, fakt to musí být náročný, hlavně teď.. .:o(( |
|
|
18.10.2007 19:53:14
Renýsku, dovolím si tě opravit. Na Lauru se krom mě nido nesesypal, rýpla jsem si já, ostatní řešili, jak JEJICH děti vozí připoutané nebo nepřipoutané... to byl jen následek toho co jsem tu napsala a s Laurou už to nemělo co dělat. A myslím, že slova útěchy jí tu psaly všichni včetně mě...
|
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 19:07:26
Andi, ahooooooj, ja se tu po tobe ptam a pak te ani neprivitam:) S tema velkyma klackama uz se neda asi nic moc, co, vidim to u kamaradky, je s nervama v koncich, vzali si dva pubertaky z domova a ted jim to trosku prerusta pres hlavu. Super, ze pokracujes v angline, ja jsem vcera byla totalne ztracena, nepochopila jsem posloupnost v casech, dnes jsem si to zkousela znova procvicit a uz vim, ktera bije:) Aspon se darilo jednou manzovi, ten ma zas bunky na takove premysleni, co kdy se stalo a jestli to bylo pred nebo po, tak uz se tesim na priste, ze si trosku zpravim dojem:) At se ti dari!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.