| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 14500  [Dalších 13800 >>]
Arni 19497
15.10.2007 17:05:30
Ted jsme meli uraz, Viktorka prelezala gauc a nejak se tam zaklinila mezi sikminu a sedacku a spadla na pusu, tak ma ret rozrazeny a podlity krvi, to jsou soky. Jak jsem ji sla chladit do umyvadla (krev ji tekla hodne), tak se z toho, chuderka, jeste pocurala. Tak mi tu knurka, vypada jak cernoch nebo po nevydarene plastice:) Mam jit pro bonbonek, treba to pomuze!
Arni 19497
15.10.2007 10:11:59
Magdo, tak to je super!!!, my planujeme, ale hati mi to me problemy s bulkami, dost me to trapi, nechci se o tom moc rozepisovat, at me neprepadne spatna nalada, ted jsem se z toho trochu vylizala, ze uz se tim tak nezaobiram... a venku je hezky..., tak jdu hrabat me nemilovane listi.
Jinak toho Ondraska prozivaji asi vsichni kolem vic, nez rodice, jsou dost mladi a takove povahy, ze nic neresi, na jednu stranu je to dobre, ze se netrapi, mozna je to lepsi. Za miminkem jezdi kazdy den, jak se znam, tak bych se bez nej dost trapila. Jeste si tam pobyde dobre dva mesice.
Zatim paaa.
Renítko 6264
15.10.2007 9:42:02
Ahoj,

tak sme naspat :o) Bolo tam krasne pocasie, paradne sme si odpocinuli. Ziadni majstri nam tam netrieskali do domu. Spali sme tak dlho ako sme potrebovali, nikto nam o siedmej rano neskakal po hlavach...:o)
Ziadne varenie, ziadna praca... Fakt nam to nalialo nove sily...
Len prechadzky, kaviarne, obchodiky, lanovka... proste Alpbach, Rattenberg, Salzburg :o)

Dakujeme za blahozelania, ale my dve na ne nemame narok, Renatky sa u nas oslavuju az 6.11:o)
Magda77 13048
15.10.2007 9:32:31
ahoj, tak jsem vypravila klárku do divadýlka na pohádku o kozlíkovi, šla s hlídací tetou, tak doufám, že si to užije. už se těším, jak mi bude vyprávět:)

deni, tak tvoje slaďouše (nebo asi spíš drsoňě) posoudit nemůžu, ty neznám, ale aspoň mi nelezeš do zelí:) ségra má dobrej vkus, je vidět, že se vyzná:)

renýsku, tak to jsem ráda, že onrášek to zvládá, já na tyhle miminka vždycky moc myslím, i když je vlastně vůbec neznám, ale hrozně to prožívám, jsem cíťa... /taky si třeba často vzpomenu na sestřenici od dneči s patrikem, jak to asi s miminkem zvládají? škoda, že teď denča na nás nemá moc času:( / my jsme ve fázi, že jsme se konečně dohodli a už je svolný:) a úplně dobrovolně, ani jsem ho nemusela bít nebo tak;) ale dohodli jsme se až na rok 2008, takže zatím klííd:) a co vy? vy viktorce ještě neplánujete sourozenečka?
Arni 19497
15.10.2007 9:13:02
A uzijte si sraz a fotte!!!, at z toho taky ostatni neco mame;)
Arni 19497
15.10.2007 9:11:32
Dobre ranko,
Magdi, tak to me tesi, aspon u nekoho zmena k dobremu. Obcasna navsteva by mi nevadila. Ondraskovi se zacina darit dobre, chytl hned z kraje nejakou infekci, tak byl hned na atb, pichali mu nejakou latku na dozrati plic, a po tydnu ho zacnou odpojovat od kysliku. Momentalne se mu udajne dari ok, ta infekce ustupuje a prijima hadickou mlecko. Videla jsem zas dalsi fotku, je to takovy kralicek, ale nadherny. (Jo, Magdi, a co manza, uz ho nepremlouvas na mimi??? V jake to je fazi?)

Terezkam vsechno nej, nej, nej!!!
Uz se dlouho neukazali Krteckovic.
pipka pipka 44046
15.10.2007 7:57:37
Terezám všechno nej k svátku!

Magdo,Sámer?:)Ségře(42) se taky zdá sladkej.

Já žeru Colina Firtha a toho,jak hraje Toma v Kobře 11.sss!

Dvojky mají oba rýmu.Je pěkná kosa!

*Renata* 32782
14.10.2007 22:34:34
Já se hlásím!!!
A děkuji všem za přání...i když diskuzi poslední dobou pěkně flákám :-(
Magda77 13048
14.10.2007 21:30:49
marťo, platí, a účast bude hojná. stačilo abych trochu pohrozila a hned chodily mejlíky s potvrzením účasti:)

renýsku, i když mi haníš sámerka, tak mám pro tebe pozitivní správu, a to že klárka od tý doby co spí ve svým pokojíku, tak se nám noci o 200% zlepšily. teď občas taky přijde k nám, většinou kolem 3. nebo 4. ranní, ale ani nám to nějak nevadí, hlavně, že spí:) a o těch nočních děsech a buzení jsem někde četla, že je to normální, že s tím nejde nic dělat a že to časem přejde... jo a jak se daří tomu malinkýmu miminku, je vše v pořádku?

Maarťa 31011
14.10.2007 20:14:27
Ahoj holky, platí zítra ten sraz?
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 14500  [Dalších 13800 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.