Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
14.10.2007 19:42:12
Holky, tak to me desite s tim spanim. Netusim, jak to u nas bude vypadat, ale aspon ji uz zvykame na pokojik a mluvime o tom, ze tam bude spat. Dnes v noci to bylo to same, zase se budila, pak nemohla zabrat, pritom ji to pres den vubec nechybelo a to jsem ji nedavala odpol. spat. Ted uz je v posteli, tak snad bude noc klidnejsi. Jsem pekne unavena, tak po milionari letim do postele.
Val, je dobre, ze se vam dari, tys mela mini brisko i u Madly, tak se neni cemu divit. Zarazil me ten 24.tyden, desne to leti. Magdo, ty Samerka zboznujes?!?, to jsem se teda netrefila;))) Davate uz deckam zeli? Viktorka mela u babi poprve zelnacku a pekne ji to potrapilo. |
| Magda77 | 13048 |
|
|
14.10.2007 17:53:15
renýsku, tech si toho, jo? neslintá a je sladkej! ;)
|
| Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 | 20004 |
|
|
14.10.2007 14:34:12
Valentino u nás to bylo naprosto stejné. Matýsek taky jeden čas spal ve svém pokojíčku v pohodě a pak se něco zlomilo, tvrdí mi, že se tam bojí a holt je se mnou v ložnici, taky jsem vyměkla, nešlo to jinak. Navíc, teď má Kristýnka blbý období, že se začala hrozně budit, tak jí zkouším nechat, tak už týden trénujeme, takže se moc nevyspíme i Matýsek se budí, ale snad si už zvykne, dneska spala od 21,30 do 5 bez probuzení, což je obrovský úspěch. Jen aby jí to vydrželo.
|
| Valentina,Madla05,Filip08 | 25662 |
|
|
14.10.2007 14:08:17
Renysku, jsem ted 24.tt, mam se fajn, brisko mam teda porad dost male, zitra na srazu holky uvidi:-)
Jinak mame s Madlou velky problem se spanim ve vlastnim pokojicku...v pohode tam usne, spi tam odpoledne, ale kolem 2.-3. v noci se chce stehovat za nami. Myslela jsem, ze kdyz ji budu dusledne vodit zpet, ze to treba za tyden bude OK, ale neni, uz takhle bojujem dva mesice a vysledky mizive...prochodime takhle v noci treba hodku a pul a je jasne, jak rano vypadame...Chtela jsem ji presunout do sveho, nez se narodi mimino, aby ji nererusilo, ale ted nejak ztracim silu a asi vymeknu a necham ji k nam chodit...fakt nevim, co jinak delat, zkusili jsme to po dobrem, po zlem, nic nepomohlo. |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
13.10.2007 21:44:57
Vsem Renatam a Renatkam, preji krasny svatecni den. Holky...... Vse nej,nej ,nej :o]]
Deni, taky bych menila driv nez Mara zapadne mezi deti a pak by si musel hledat nove kamarady. Tom take musi jit do skoly uz v Ricanech, i za cenu ,ze pujdeme do pronajmu. Nechci mu tu prvni tridu ztezovat, bude to mit uz tak horsi,ze tu vsechno necha :o{ A uz takhle to vsechno moc proziva :o{ Ale psych. urcite podadi.:o] Ty myslim muzes sladke papat bez problemu :o]]]] |
| Arni | 19497 |
|
|
13.10.2007 21:42:21
Magdo, Deni, dekuji:)
Ja mam take mensi chut na sladke, konkretne na cokoladu, tu ted vubec nemusim, ale kolacek, zakusek si dam s chuti:) Magdo, co zas Samer vyvadel, poslintal si bradicku?? Mame ted s Viktorkou nejaky problem, posledni dve, tri noci se porad budi, odkopava se, breci, pofnukava, tu ji boli nozicka, tu zas hlavicka nebo se triskne do sprusli (velka postel uz se nastesti dela), pak nemuze usnout. Tak jsem zvedava, jestli se z toho neco vyvrbi. Skoro celou noc nespala, porad jsem ji uklidnovala, zakryvala nebo zjistovala, co ji je a kdyz jsme obe nad ranem zabraly, tak pak byla rano skoro nahata, jak se mlela, odkryta a ledova. Nekdy ji boly nohy, ale ne dve tri noci po sobe, snad to nic nebude. Gedzitko, podej hlaseni, mas to za par!!!:) Snad se vam dari. Val, a co ty?, taky nepodavas pravidelne hlaseni;) Kolikaty jsi tt? A muzes klidne prihodit nakou fotku. Rekla bych, ze Tori uz taky chape pojem umrit, v tom smyslu, ze uz proste potom neni, nezije. Zrovna dnes, kdyz jsme jeli z mesta i s babi, se zacala ptat, kde je druhy deda, nikdy jsme o nem nemluvili, opustil tchyni a nejevi o nas zajem, takze o nem nemluvime a ona si vydedukovala, ze ma od druhe babicky dedu, tak babicka tahle, ze ho nema, cili uz umrel. Babi ji rekla, ze zije, ale bydli jinde, daleko, tak se zacala vyptavat proc a kde, no..., myslim, ze se babicka u toho slusne zapotila. |
| Magda77 | 13048 |
|
|
13.10.2007 21:07:25
lauro, renýsku, gedzitko a rendo, rení a renátko, renato všechno nejlepší k svátku!
deni, šup šup do prahy! aspoň posílíš náš slabý pražský tábor:) já bych teda dle mého laického názoru nečekala až do pololetí, myslím, že kvůli začlenění do kolektivu bude lepší už teď. a sladký nejíme, protože máme pevnou vůli:) ba ne, je to proto, že pijeme mladý ječmen. nekoukaly jste na souboj hitů? ten sámer mě dostal:) ty jo, čím jsem starší, tím je to se mnou horší:) |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
13.10.2007 18:24:58
Deni sup do Prahy, alespon tam budu mit spriznenou dusi :o]]]
Jasne ,ze uvidis co rekne phdra :o] Co ta nahla zmena ? Neco se zmenilo ? ted jdu varit :o{ |
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
13.10.2007 17:27:58
Deni asi by bylo fakt lepší co nejdřív, v pololetí už tam budou dost zkamaráděný a nebude ani tak moc velkej rozdíl v tom co se učí v jednotlivých školách. Ale určitě to zkus zkonzultovat, co ti poradí ta dr.
Jo já taky žeru, všechno :o). |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
13.10.2007 17:16:09
Všem Renatám všechno nej!!
Jak jako,že nemáte chuť na sladký!Já to nějak přehlídla,máte fintu?Doplněk?Já žeru sladkýho kila a už jsem na sebe doost naštvaná!Taky chci fígl. Holky,my asi pošupajdíme do Prahy.Teď řešíme kdy nejdřív to půjde-kvůli Márovi.Já myslím,že by měl alespoň dochodit pololetí a školy změnit pak.Manžel si myslí-čím dřív tím líp.Manžel má jasno,já se asi poradím s tou psycholožkou:((. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.