Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pipka pipka | 44046 |
|
|
12.10.2007 20:16:23
Márovi tik zmizel.Ale jinak je to na dýl.Já musim změnit spoustu věcí a modelů chování k němu u sebe.A uvědomit si spoustu věcí..Musim říct,že se docela divim,když se na všechno koukám jejíma nezaujatýma očima a mě to fakt pomáhá-i Márovi.
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
12.10.2007 20:12:34
Kačko-taky k ní jdeme ve čtv.17.45.Není mudra,ale phdra:))!
|
| * Kačka * | 70429 |
|
|
12.10.2007 20:10:41
Deni , to jsou, ale paradni znamky. Mas byt na co pysna. Mara je sikulka :o]]] K mudre. doubravove uz jsme objednani na pristi ctv. Tom je se zadrhavanim v pohode ,jsme rada. presto jsme zvedava ,co nam rekne. Neurolozka ,nam to schvalila a doporucila,ted a pred nastupem do skoly. Co Mara ,uz je ok ? Pomohla mu ?
Magdo dik za info:o]. Deti to pijou v jahod. dzusu celkem v pohode :o]] Ja si na chut zvykla a uz mi nevadi :o]]]]]]]]]] zatim jen pocituji , mensi chut na kavu ???? nevim ale jestli je to mozne :o] Maje a Renatce prejeme dodatecne Vse nej k prvnim narozeninam a tesim se na fotky. Maja v listi je nadherna, uz je to fakt slecna ;O]] Reni, uzijte si vikend bez deti co nejlepe :o]]] |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
12.10.2007 20:10:41
Kačko-to je supr!Fakt moc!
|
| * Kačka * | 70429 |
|
|
12.10.2007 20:02:14
Ahoj holky :o]
Zacnu dobrou zpravou. Tom je po kontrole na neurolog. a po roce ma poprve dobre eeg a je na tom dobre.Oproti posledni ko ,obrat o 100 stupnu :o] Jsme tak stastna :o]]]]]]]] A nezadrhava :o]]]]]]]] Lauro ,fuj ,to je hnusny zazitek :o{ Je mi to moc lito,hlavne, ze jste ok .Zase bude lip. Hlavne, ze se Vam nic nestalo. Musi to byt sok :o{ Nase deti nejak zatim nenapadlo se odpoutat, ale treba Tom neco upusti, tak mu povolim se odpoutat a hned se zase pripoutat. Ani ma tribodove zapinani a tam to ani nejde. Stat se muze cokoli a kdykoliv. To misto je divne a i to ,ze pad dni pred tim ,ses tak stretla i s detma ???? Zkus toho vyuzit a detem auto ukazat a vysvetlit ,co se muze stat... Tri raubiri je fakt dost a pokud se rozjedou ,tezko je ubrzdit:o{ |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
12.10.2007 19:59:17
Jo a máma mi řikala,že jsedm vždycky tátovi zničehonic zakrzla zezadu oči s výkřikem"Do to jééééééé!":)))
|
| Valentina,Madla05,Filip08 | 25662 |
|
|
12.10.2007 19:47:19
Renato, Martinek uz chape pojem byt mrtvy? Ja myslela, ze tohle chapou az vetsi deti...u nas teda plati hrozba policajtama, ale Madla se jeste ze sedacky rozepnout neumi...Priklady tahnou...to u nas bohuzel neplati, protoze muj manzel se ze zasady nepouta, nastesti na to Madla nepoukazuje, bere jako hotovou vec, ze ona musi.
Ja si jen rikam, ze byla docela klika, ze mne jako diteti se zadna nehoda nestala, kdyz jsem jezdila klasicky nepripoutana na zadnim sedadle nacpana mezi sedadly rodicu s hlavou skoro az na prednim skle... |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
12.10.2007 19:36:19
Taky všem Renčám přeju vše nej k svátku a že jich tu máme, malých i velkých :o)
Krásný víkend, za chvilku nám přijde návštěva a zítra razíme na chajdu! |
| *Renata* | 32782 |
|
|
12.10.2007 19:27:32
Týnka už prozradila...ale tentokrát byla hádanka hodně lehká.
A k sedačkám, když byly holky malé, měly jsme bouračku, chytla jsem Katku úplnou náhodou, když se řítila k přednímu oknu. Dodnes nevím, jak se mi to podařilo. Od té doby,se nesmí vyjet, dokud se všechni nepřipoutají. Kolikrát už jsem si od Ptra vyslechla, že jedeme jen kousek, třeba k našim, kam je to 5 minut, ale prostě já jinak nevyjedu. Je to zážitek na celý život. Martin se mi taky rozepínal,ale už jsem mu to vysvětlila. Bojí se, že bude mrtvej, je to krutý, ale on to chápe. Když přecházíme silnici, taky si pokaždé musím vyslechnout, že čekáme na zeleného panáčka, jinak by ho přejelo auto a byl by mrtvej. |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
12.10.2007 17:30:03
jo a Klárka měla už 2 zuby, tak jsem nemohla tentokrát dát vysmátý fotky :o))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.