Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
12.10.2007 23:27:52
Lauro, se to fakt moc omlouvám, jestli jsi to ode mě vzala jako kritiku nebo poučování, jaks to měla udělat nebo dělat neměla. Spíš jsem se jen chtěla podělit o to, jak to chodí u nás. Takže pokud jsem to napsala tak, že se tě to dotklo tak se ještě jednou omlouvám. Já tedy beru věci tak, že co se má stát, se stane a nikdo to nijak neovlivní.
A jsem jen ráda, že třeba moje děti chápou, že určitý situace prostě nejsou sranda, Kuba rozhodně ví co znamená umřít (nedávno umřela jedna z jeho prababiček) a Adélka to asi moc nechápe, ale rozhodně umřít nechce. Prostě odpotání u nás neexistuje a přechod silnice u nás probíhá asi nastejno jako u Renaty. Jakmile je silnice, tak oba stojí a čekaj až přijdu a až řeknu můžete jít. Pokud ne, tak vědí, že bue následovat opravdu dlouhá domluva, kterou fakt nesnášej :o)) případně výplata na zadek. A to už je opravdu naposledy, co se k tomu vyjadřuju a ještě jednou se Lauře omlouvám a přeju jí, ať se z toho co nejdřív dostane. |
| Maarťa | 31011 |
|
12.10.2007 22:45:05
téééda kočko, měli jste fakt kliku. Myslím na tebe, ať na to brzy přestaneš myslet. Taková nehoda je prostě hned.
Holky se ze sedačky teda neodepínají, ale otvírají si dveře, naštěstí už na novém autě máme dětskou pojistku. Jinak na ně platí Krakonoš a jeskyňky, ty teda celkem spolehlivě, že budou mrtvé se taky bojí dost, ale myslím, že přesný význam vážně nechápou i když to dokola omílají. Taky jsme jim vysvětlovali, že když holčičky v autě pláčou a prudí, tak tatínek (maminka) pak nabourá a mají bebí, popř. umřou a jedou do nemocnice, která je sama o sobě dost děsí..... Holky to berou zodpovědně a vědoucně to vysvětlují plyšákům a miminkům, každopádně ale samy v autě prudí nadále :-) Tak nevím..... každopádně jak se odepnou nebo i jen vystrčí tu ruku, co má být pod pásem, tak zastavuju a nejedu dál dokud to není ok. Mám v autě strašný strach |
| *Renata* | 32782 |
|
|
12.10.2007 22:44:45
Magdo, ty si to můžeš dovolit
|
| Magda77 | 13048 |
|
|
12.10.2007 22:43:05
tak já to sladký fakt omezila, vůbec mě to teď neláká. ale jídlo normální, to jo. zrovna dneska jsem pekla škvarkový placky, to je mňamka, zrovna se na mě smějou z talíře, ale už je pozdě, musím se ovládat:)
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
12.10.2007 22:34:18
Val, chápe. Připadá mi, že někdy chápe až moc a někdy se mi to moc nehodí. Dr nás posíla do menzy na nějaké testy, ale zatím jsem s ním nikam nešla.
|
| * Kačka * | 70429 |
|
|
12.10.2007 21:22:54
No ,ze by ???:o]] Taky si ji dam ze zvyku a mensi :o[[[[ To by bylo super, a ani mi tak nechutna. Ale na sladke mam chut porad :o]
|
| Magda77 | 13048 |
|
|
12.10.2007 21:06:27
kačko, jo je to asi fakt možný, já taky teď piju mnohem míň kávy, a to navíc jen ze zvyku, ani na ni nemám chuť.
|
| Arni | 19497 |
|
|
12.10.2007 20:44:59
Kacko, mozne to je docela jiste, pusobi to jako zivotabudic, takze ti to doda i potrebnou energii, cimz mas mensi chut na kafe, kofein-povzbuzovadlo. Ja kdyz si ho dam vecer a nejdu spat, tak me to probere a muzu jeste dve hodiny vitalne fungovat. Jinak me rano taky spolehlive probere. Je dobre, ze ho deti pijou v dzusu. Na chut sis zvykla docela rychle, nato, jaka byla prvni reakce:)))) Mejte se, papa, jdeme spat, snad.
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
12.10.2007 20:38:32
říkal,že ze začátku je dobrý přijít častěji.tak jsme tam byli tři pondělí za sebou a teď jdem až ve čtvrtek.Pak prý míň.Až vůbec..Byl tam i manžel.Říkala,že je fajn,když přijde i tatínek,protože to je důležitej člověk.
|
| * Kačka * | 70429 |
|
|
12.10.2007 20:25:57
To je fajn ,ze ma Mara od toho pokoj. Takhle je to lepsi. Docela se prave tesim ,nebo spis doufam,ze nas nasmeruje spravnejsim smerem. Vim, ze obcas delam neco spatne a mam to delat jinak. Ale presne nevim jak a ona nas urcite navede.A hlavne nevim ,jak moc ho meni a ovlivnuje jeho nemoc :o{
Jak casto tam chodite? A jak dlouho jeste ? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.