| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 17166  [Dalších 16966 >>]
LENKA+K+K 1778
17.9.2010 16:32:30
Ivaxx - Kaja je dysorthografik a dyslektik, takze se ctenim a psani ze zacatku hodne zapolila. Delsi dobu se to moc nelepsilo a pak se to zlomilo a cteni se hodne zlepsilo. S gramatikou porad zapoli, ale i tak uz jsou ta videt velke pokroky, takze to chce vydrzet. V Praze jsme chodili k specialni psychlozce a tak Kaje taky dost pomohla ... ~R^
LENKA+K+K 1778
17.9.2010 16:28:04
Nahodou jsem nakoukla a jsem rada, ze to tady zase trosku zije ... ~g~

ANDY - velke gratulace a at se vam dari dobre. Pocet ditek obdivuhodny, pro me jsou ty nase dve dracice az az ... ~;)

Nove pracujicim hodne pracovni pohody a pevne nervy ... ~:-D

I my mame nejake novinky
- Kiki bude pravdepodobne prvni Dubnatkova skolacka, protoze od 15. zari zacala chodit do skoly. Musim ji moc pochvalit, zvladla to jako profik, po prvnich trech dnech dostala pochvalu za rychlou adaptaci a ve skole je moc spokojena, tak ted jeste aby to vydrzelo. Skola je anglicka, proto nastupovala ted a chodi do Year 1.
- Kaja je uz velka slecna, chodi do Year 5 (a ceske 4. tridy), je to svedomita a nadsena studentka a do skoly se uz opravdu tesila ... ~;).
- Jak uz byva u nas v rodine "zvykem", tak jsme se opet prestehovali za hranice, takze cca 3 tydny bydlime v Lucembursku. Holky zmenu zvladly velice dobre a i proto nas jejich rychla aklimatizace ve skole tesi.
- Ja jsem diky stehovani skoncila v praci a po roce a pul narocne prace si dam ten par tydnu na nadechnuti a pak se doufam brzy opet zapojim do pracovniho procesu. Tak to jsou novinky od nas ...
Máca 22402
17.9.2010 12:19:44
ahoj holky,
zdravím taky po delší době... v orvní řadě teda velká gratulace andy a moooc držím pěsti~x~ máš můj obdiv, mně teda ty dva raubíři stačí až až. když jsou každej zvlášť, jsou to zlatíčka, ale jejich soužití o prázdninách nebudu komentovat.. až teď se matouš vrací konečně tak nějak k "normálu"... oni se milujou, ovšem dávají to tak nějak najevo neustálou vzájemnou provokací, takže někdy je to na blázinec ~o~

naštěstí jsem teda od září taky v práci na půl úvazku, nechci moc prozrazovat podrobnosti, ale jsem moc spokojená, mám to relativně blízko a fakt mám dojem, že už bylo načase :-) máťa je v soukromý školce, mám jí naštěstí po cestě do práce, tak se to ráno celkem dá zvládat, je tam nadšenej a oni z něj taky (ovšem podle jejich popisu tam vodím úplně jiný dítě, než který žije se mnou doma ~t~ )
šíma se k mé nemalé radosti zamiloval do fotbalu, takže 2 dny v týdnu jsem fakt na prášky, letím z práce, domů, převlíknout, sbalit baťoh, s ním na fotbal, matouše tam nějak ukočírovat, v 7 jsme doma.. no, však to znáte. už se těším na kroužky, kde ho vysadím a po skončení vyzvednu :-)

takže tolik novinky od nás, honza má taky novou práci od července, takže se sžíváme s těma změnama, jak můžem, ale v zásadě jsem fakt spokojená.. tak vás všechny moc zdravím ~3~
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
10.9.2010 10:38:14
Andy, pane jo :-) gratuluju a drzim palce, at je vse v poradku.

Madlenka je ve 3. tride, Kacka v predskolacich, obe spokojene a lehce prekrouzkovane :-). Nastesti hodne krouzku je v druzine a ve skolce. Kacka navic chodi zpivat do Kuhnat, Madla na fletnu a klavir do ZUS.

Plny uvazek mam (teda spis preplneny, pracuju tak 10 hodin denne :-(, ale sama jsem si to vybrala), nastesti k tomu i manzela, ktery se o vse postara a tvari se u toho spokojene. Holky jsou zvykle a spolecne vecery a vikendy si moc uzivame, k praci se vracim az kdyz usnou).

Vsechny Vas moc zdravim.
ivaxx 44192
10.9.2010 9:07:08
Ahoj Gabciku, ráda o Tobě slyším. Na Facebooku nejsme a zatím to ani neplánujeme. Takže jen tady.

Hynek housle zvládá docela dobře - uteklo to, a už hraje 3.rok sluch má prý velmi dobrý a z nějakého, pro mě dost nepochopitelného důvodu mu to jde a i baví víc než flétna. Oboje dvoje má v ZUŠce. Přeci jen je to levnější než soukromě a úroveň mnohem vyšší. Nelinka tam začala loni chodit na tanečky - ne, že by na to byla talent, ale moc rychle roste a začíná mít vadné držení těla, tak jsme uznali, že jí to bude bavit více než rehabilitace a také to pomůže. Letos si přibrala housličky a flétnu (na tu už rok hraje).

Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
10.9.2010 8:43:55
Ahoj holky,

teda Andy, ty jsi mamča pluku :o))) držím palečky co mám, at to vyjde :o)

Ivaxx, tobě držím taky palce a přeju pevné nervíky s Hynkem. Jak Hynek zvládá ty housle ? nejsou moc těžký ? a hrajou teda obě děti na fletnu jo ? Žofka od října jde opět do kroužku fletny, už 4.rokem, lidušce se furt vyhýbáme.

Amálka bude od října chodit na tanečky - průpravu taneční - jen kroužek - nečekám zázraky, spíš at se proběhne, protáhne, doma se nám kroutí :o)

Práce furt stejný, poloviční úvazek a neměnila bych. Kočíruju si děti podle svýho času a když není práce, a je pěkně, tak frčíme na zahrádku, kde jsme letos prvně sklízeli rajčata, rybíz, třešně, .... a letos máme prvně domácí mnou uvařenou marmeládu a dokonce zavařený okurky :o) tak jsem náležitě pyšná :o)))))

Kdo se tu objevujete, tak je nás pár na Facebooku :o) tak se přidejte ... papááá
Pole levandulové 23006
9.9.2010 21:44:22
Andy, tak to velika gratulace a hlavne prani vseho dobreho, no a na odtajneni otaznicku jsem taky moc zvedava~x~ Jsem si rikala, ze tady uz dlouho nikdo nic - nemame nejakou dalsi tehulku?
ivaxx 44192
9.9.2010 18:17:46
Teda Andy - tak to je překvapení! Moc držíme palečky, ať je vše v pořádku a ať je tam, co je tam ~:-D.

U nás nic moc nového - H. je ve 2.třídě, ukazuje se, že asi bude mít nějaké DIS problémy, zatím to prý dorovnává inteligencí. N. začíná číst - slabikuje, což je pro H. dost demotivující. Není totiž moc rozdíl mezi jeho čtením vloni v listopadu a jejím nyní.
Nelinka je ve školce u předškoláků se svým budoucím manželem - takže aspoń víme, co nás jednou čeká ~;) a občasným hlídáním si svého budoucího zetě mohu vychovávat. Také si Nelča prosadila po vzoru svého bratra housličky (k flétničce). Třeba i já, dříve než zešílím si vypěstuji nějaký hudební sluch.

V práci úvazek nenavyšuji, víc prostě nestíhám. Takže smekám, před všemi maminkami, které stíhají plné úvazky.
Andy s Michálkem 110424
9.9.2010 14:15:48
ahoj
nakukuji z práce od kafíčka....

ŠKRAMUŠKO- NO CO TO ASI BUDE? ~;)

myslím,že k tomu už není více co dodat.....ale otazníček tam ještě chvilku bude!
ale dlouho néééééé,já se těším moc moc moc a hned jak to tam někdo mezi nožkami uvidí - ikonku pozměním!!!~b~

hlavně at je vše ok a jsme zdraví!!!!!~m~
Pole levandulové 23006
9.9.2010 12:15:32
Ahoj Andy, koukam na ten otaznicek v ikonce, copak nam tim chces naznacit? :-)

U nas vse pri starem, Ada chodi do skolky, tesi se do skoly, pripada mi, ze nejak rychle vyrostl a dospel, ma ted ukrutny hlasky. Belinka je drak, je nejaka akcnejsi nez byl Ada, ale je hrozne malicka, tak je to legracni ji pozorovat. Je to mala opicka, co nas ma omotane kolem prstu, vcetne brasky, ktereho miluje, ale zarli na nej /ma pocit, ze maminka je jenom jeji/. Tak ji to vysvetlujeme, ale musim se s nima mazlit zvlast, protoze ona jinak prilitne a rve brachu ode mne a jeci.
Zkusim dat nejake foto do denicku.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 17166  [Dalších 16966 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.