| Andy s Michálkem | 110424 |
|
|
8.9.2010 18:51:43
koukám,že je tu nějak mrtvo?!
už je po dovolené,tak bychom si mohly zase občas písnout...... co nového a jak se všechny máte??? Maxík chodí s Artíkem do školky,já od srpna do práce.....pak byl zase přes měsíc bez práce DH,ted nastoupil na zkoušku-tak snad to už vyjde! dojíždím 35km do Brna do práce a tak je to celkem šrumec...vstáváme v 5.00 a večer jsme totálně grogy.... co dětičky?? rostou jako z vody...za rok už jdou do školy!!! tak když někdo nakouknete tak napište..... ![]() |
| vojtami | 21287 |
|
|
11.7.2010 21:53:35
Ahoj holky.
Téda Markét, to teda jsou změny jak hrom. Tak hlavně ať je vše v klidu, a hlavně, ať se má Lucinka nejlíp. Halí, zdravím. jdu mrknout do deníku... Zuzanka má nádherné čokoládové oči, a Kačenka je má snad úplně černé Jsou holky moc krásné, obě strašně vyrostly. Teda hlavně Kačka, tu jsem snad viděa v děníku jako miminko... Přeji, ať se vám krásně bydlí. Zvládli jste to postavit docela rychle, viď. |
| Helík-Zuzka 05,Kačka 07 | 26057 |
|
|
4.7.2010 9:34:11
Dala jsem fotky na Dubnátka.
![]() |
| Helík-Zuzka 05,Kačka 07 | 26057 |
|
|
4.7.2010 9:10:18
Ahoj holky ,
také zdravíme po dlouhé době... Máme se moc dobře ,přestěhovali jsme se do Mukařova ,kde jsme si postavili baráček,já úspěšně zakončila druhý semestr vejšky a v září nastupuji do práce na zkrácený úvazek .Bude ze mě učitelka v mateřské školce )),už se moc těším.Holky rostou jako z vody,Zuzanka nám dělá velkou radost,už umí všechny písmenka ,občas i něco přečte,pěkně počítá ,umí sčítat a odečítat do deseti.Všechno se naučila sama,má tady totiž vzor jednu holčičku ,která se ted dostala na gymnázium a jde si za svým cílem,chce být veterinářkou,tak se v ní Zuzanka vidí a sama se učí,aby byla taky tak chytrá.Kačence budou tři v listopadu,tak ji budu mít u sebe ve školce.Vejšku dělám dálkově a moc mě to baví,ani to není tak těžké,jak to vypadalo na začátku,ale jěště konec je daleko.Tak to je ve zkratce vše.Kdyby byl nějaký srazík ,tak bych se ráda zúčastnila.Užívejte léta Helča se zuzankou a Kačenkou |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
2.7.2010 20:27:35
Ahojte holky,
také po dlouhé době zdravíme. Přejeme krásné léto a pohodové dovolené U nás v rodině trochu změny. S manželem se rozvádíme, Lucinka je ve střídavé péči týden u mě a týden u tatínka. Snáší to dobře, protože je rozumná a navíc my se rozcházíme docela v klidu. Léto budeme trávit v čechách a týden v Itálii. Jinak práce strašně, stres z práce obrovský, takže se na dovolenou docela těším ![]() Mája s Luckou |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
1.7.2010 16:54:12
Ahoj holky, chtela jsem vam vsem poprat hezke a pohodove leto. Doufam, ze se mate dobre, my ano, i kdyz hodne pracovne (holt dane...). V sobotu jedeme do Chorvatska na dovolenou, uz se moc tesime.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
15.6.2010 23:52:20
Wal - Facebook jsme s manželem zavrhli. V tomto jsme konzervativní a soukromí chráníme. Možná je to ale blbost...
Ucho - tak v tom jsme bohužel přeborníci (H. 17x, N. "jen" 3x) - ATB se dávají jen tehdy, když z ucha vytéká hnis a nikoli jen sérózní tekutina (může být i s krví a je spíš průhledná). Hnis bývá hnědavý, žlutý, hustý. Doktor to většinou odhadne hned při píchnutí, z toho, co vyteče a on následně odsaje. Někdy se ale stalo, že H. nasadili ATB až druhý nebo třetí den, poté, co mu začal doma hnis vytékat. Může se stát i že nepoteče nic - to se nejlépe hojilo a bylo to také virové. Co se týče čištění ucha po píchání - přiznám se, že heřmánek slyším poprvé. Nám doporučovali borovou vodu - neosvědčila se, neboť zalepuje bubínek a hnis nemohl vytékat ven a museli píchat ucho znovu. Nejvíce se nám osvědčil peroxid vodíku (3%) - kápnout, nechat vyšumět a vytřít smotkem ze čtverečku gázy. Přeju ať je dobře a ATB nepotřebujete. |
| Walerie | 20776 |
|
|
15.6.2010 18:35:02
Ahoj holky,
jdu na radu. Esterka má poprvé píchané ucho. Píchli jí ho na pohotovosti. Otobacidem jsme to nezvládli rozehnat.:-( Chci se zeptat, máte zkušenost, že se na to dávají atb? Na pohotovosti nám řekli vyplachovat heřmánkem a že je to virové. A ještě se chci zeptat, kdo jste na facebooku, měly jste tam nějaké problémy? Je to bezpečné? díky za zkušenosti. já se pořád nerozhoupala, mám docela strach z urč. věcí, ale možná je to zbytečný. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
31.5.2010 21:02:57
Ahoj,
aby to tu ožilo, tak se ozýváme . Poslední dobou moc nestíháme, ale strašně se těšíme na prázdniny - všichni. Protože se poprvé s dětmi chystáme k moři do Chorvatska a bereme s sebou i dědu a babičku. Pojedeme na blind, ale přesto sháním alespoň tipy, do jaké lokality se vydat (čím blíže, tím lépe) - aby tam bylo moře vhodné pro děti, přitom ne moc lidí a aby se dědeček s babičkou nenudili a mohli vyrazit na výlet . Můj a mužův ideál by byl opuštěný ostrov bez lidí a auta, což ovšem děda nezkousne...Prosím, kdo znáte Chorvatsko, dejte nám nějaké tipy. Já tam byla naposledy před 25 lety. A rodiče také. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
20.5.2010 10:33:00
nahlížím jen na poslední stránku a koukám, že to tady žije - nejen virtuálně.
No zřejmě i Morava by časem měla zvážit nějaké pěkné setkání. ![]() Dodatečně ještě gratuluji všem Dubňátkům k narozeninám. Už se dostanu na pokec málo, práce přibývá... a protože to obnáší stále psaní a psaní, tak ve volné chvíli už pak dělám cokoliv jiného, než píšu. Nebo jsem spíš na facebooku, který je pro mě zčásti i pracovní nástroj.Jinak dnes má Matýsek 3 roky, čímž pádem mi skončila rodičovská dovolená. :-( A je mi z toho popravdě trochu smutno. Pobyt "doma" si nicméně ještě trochu prodloužím, protože odcházím z původního zaměstnání (zvážila jsem, že na novinařinu už prostě není prostor, s šéfy jsme se rozloučili velmi hezky, ještě dostanu i odchodné) a nastupuji na Centrálu cestovního ruchu Východní Moravy, momentálně tam pracuji na smlouvu v rozsahu půl úvazku a naplno nastoupím k 1. 11. Což mi maximálně bodlo, protože teď opravdu není jak vyřešit Matýskovu školku. Můžu být skoro ráda, že se vůbec Matýsek dostal do školky od září. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.