Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
13.2.2010 21:01:57
díky
![]() To víš, když nemáme holčičku, tak aspoň máme fešáky ![]() ![]() ![]() Jen si teda pořád říkám, že mě mrzí, že jsme se s manželem neshodli na tom jménu-chtěla jsem moc Adriana ![]() ![]() ![]() Když už teda ta Lilynka neklapla ![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
13.2.2010 17:04:36
Walerie - v Cybexu jezdí Nelinka. Jí sedí, ale když v tom vezu Hynkova kamaráda, nebo Hynka, který se tam výškově vejde, mají málo místa v ramenou (a to jsou oba žížaly). Takže je spíš pro dost štíhlé dítě. Málo polstrovaná mi nepřipadá.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
13.2.2010 17:02:54
Jeee, Lili, to je krasavec
Vy byste se meli zivit vyrobou kluku na zakazku, mate je vsechny jak pres kopirak a vsechny moc krasny![]() |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
13.2.2010 16:15:33
![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
12.2.2010 0:37:40
Wal, co vim, tak Cybex vychazi v testech dobre, jen na delsi jizdy neni tak pohodlny jako Romer nebo Maxi cosi. Je min polstrovany, takze pokud to chcete na kratsi jizdy, nemel by byt problem. Ada ma to svoje Recaro monza s isofixem a je v nem spokojeny, Bela je zatim ve vajicku a zatim v nem bude jeste nejakou dobu.
Je docela mala, mela v deviti mesicich 7,5 kg a ani ne 70cm, navic ma postavu s delsima nozickama, takze nad hlavou ma mista dost. Hlavne se toho trosku desim, protoze ona, na rozdil od brachy, mela se sedackou ze zacatku problem, vadila ji a az vyndanim te zmensovaci vlozky pro mimina se s ni smirila. Takze budeme muset opravdu osobne zkouset, co ji bude vyhovovat, nejradsi bych Tobi s isofixem, coz ale nedelaji, tak budu vybirat mezi priorkou s iso a nebo romerem. U te priorky mi vadily ty pasy, co neustale clovek nekde lovil, to bylo u tobi super. Jinak pohybove je Bela jeste pomalejsi nez byl Ada /jsem si myslela, ze vic uz to nejde/, ale taky uz se rozjela, poslednich par tydnu leze, teda se plazi, brisko ma porad na zemi, ale jde ji to docela rychle, zacina podsouvat kolinka a houpat se na nich. Sedi, zajima se o vsechno, pekne ji, a porad neco povida /to od Adi neznam, ten byl jak ryba/. Kojime porad, ale uz mne to zmaha, budu rada, kdyz vydrzim do roka a pak ji to nsad nejak vymluvim. S brachou se maji porad radi, on ji brani a chrani a ona si to nechava libit. |
| Walerie | 20776 |
|
|
11.2.2010 21:46:10
Ahoj,
Martino, taky se chystáme na lyže, chceme jet do Itálie. Původní plán byl, že letos lyže v Alpách vypustíme, neboť ta stavba baráku je vysavač peněz, ale pak jsme si to rozmysleli a jedeme. Mám dotaz na Skramušku, vím, že se dobře orientuješ a už jednou si mi poradila sedačku do auta pro prťavku. Teď potřebuju koupit další autosedačku pro E. do druhého auta. Co bys doporučila? Jsou nějaké novinky? díky. I když ty máš Belinku asi ještě ve vajíčku. Nemáte někdo náhodou autosedačku Cybex? vypadá dobře, recenze, testy bezpečnosti dobrý, ale je nějaká levná. Fasola už je asi pryč za dobrodružstvím, tak snad se podělí o zážitky. ![]() |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
6.2.2010 8:53:47
Ahoj holky, moc všechny zdravím a přeju vše nejlepší novopečeným maminkám. My se máme dobře, jen jsem od ledna začala pracovat na plný úvazek, takže nestíhám ještě víc. Kačka s námi konečně lyžuje a má z toho hroznou radost - loni to profňukala, takže jsme nějaké větší lyžování s ní vzdali. Letos se všichni chystáme začátkem března do Francie.
|
| Walerie | 20776 |
|
|
2.2.2010 19:04:51
Dájo, moc gratuluju!!! Hodně zdraví a štěstí do života!
Fasolo, kam se chystáte? Výšlap musel být úžasný. |
| Fasola | 24539 |
|
|
31.1.2010 19:18:59
Vojtami - šiju jen drobnosti, obal na vak na vodu, vnitření peněženky atd... Jinak jsme si po 8 letech nadělili nové vybavení - goráčové bundy a kalhoty, užasné merino spodky, moira rukavice...tak si zvykáme. Ale je fakt vidět ten pokrok, věci jsou čím dál lehčí, i ten střih je vymakanější.
|
| vojtami | 21287 |
|
|
31.1.2010 16:28:39
Fasol, to jsi borec. teď zrovna kouknu na idnes a tam zpráva o skialpinistovi v Jeseníku
![]() tak hlavně ať se vám na těch výpravách nic nestane. a to si šiješ něco sama? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.