| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 17166  [Dalších 16906 >>]
Pole levandulové 23006
2.3.2010 21:43:10
Wal, ja proti kojeni nic nemam, jen proste mam dve deti, ktere maji stejne geny a jedno kojene nebylo, druhe je a to nekojene je prokazatelne zdravejsi. Kojim porad, momentalne tento tyden uplne vyhradne a Bela nezhubla ani o deko, tak asi jsem schopna ji uzivit i takhle ,ale predstavovala jsem si, ze bude diky tomu zdrava jak ripa.
A s tou reklamou neni o co stat, nabidky uz tu byly driv /teda na Adu/ ,ale mne se to nelibi, delat z ditete cvicenou opicku, takze ma chlapec smulu, modelka nebude:-)
No a chodici Bela jeste dlouho nebude, teprv se zacla stavet, vypada to, ze bude chodit pozdeji nez Ada a ten zacal az ve 13 mesicich. Vidim to tak nekdy na leto nejdriv. Nicmene mi dneska potesila doktorka, ktera rikala, ze ten jeji srdecni selest uz neslysi, ze kdyby o nem nevedela, tak by ho nepoznala. Koncem mesice jdem na kardio kontrolu, tak snad se dockam dobrych zprav:-)
Walerie 20776
2.3.2010 21:01:28
u nás je taky lazaret, E. měla čtyřicítky horečky, teď už je naštěstí bez teplot. bylo to hrozný, museli jsme dávat i zábaly na zápěstí, aby to šlo dolů.
já jsem taky nějaká nemocná, no prostě hrůza.

Fasolo, to muselo být nádherný! Krásný zážitek. Napiš něco víc, hrozně mě to zajímá.

Skramuško, jedna nemoc a hned, že kojení je k ničemu~q~ ~:-D Koukla jsem na fotky, máte krásný děti, měla bys je zkusit nabídnout do reklamy, měly by šanci na úspěch.~R^ A angíně zmar. Jenom mi přijde, že ta vaše Belinka nějak děsně rychle roste.~:-D Já jí mám pořád jako mimino a ona bude za chvíli chodit.
Pole levandulové 23006
1.3.2010 23:01:09
Ahojky, koukam, ze nikde nikdo. My ted mame obe deti nemocny, oba maji anginu a dostali atb , Bela navic jeste sestou nemoc/at mi jeste nekdo rekne, ze kojeni je nejake spasne z hlediska imunity - nekojeny mel atb prvni ve trech letech a kojena uz v deseti mesicich:-(/.
Belinka byla na desetimesicni prohlidce, ma necelych 7,5kg a 71cm, ji pekne, ale porad se taky udatne koji. Uz jsem vylepsila techniku, zvladam i v noci v leze a ve spanku:-) Ma dva zuby, porad je ukazuje. S brachou jsou silna dvojka, uz vymysli pekne lotroviny. Jejich hra na honenou nema chybu - Ada zdrha a kvici, ze ho honi terminator a ona za nim leze po brise desnou rychlosti a chechta se. Dneska sama objevila, ze si muze stoupnout, jeste ma ty nozicky vratky, ale i tak se ji to libi. Dala jsem par fotek do deniku, tak kdo chcete, muzete juknout.
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
24.2.2010 8:15:17
probíraly jste tu autosedačky - vyšel test dnes http://auto.idnes.cz/test-detskych-autosedacek-skoncil-katastrofou-deti-jsou-v-ohrozeni-1gg-/automoto.asp?c=A100223_151604_automoto_hig

vsecky zdravím, máme se dobře, vše při starém :o)
Fasola 24539
17.2.2010 12:52:51
Zdravím z Ostravy, jsme doma už 2 dny ale nic nestíhám, peru, uklízím.......a ještě mě doma - až při shození batohu brutálně chytla záda. Takže si jdu teď konečně lehnout a odpočívat.
Jinak kopec byl krásný, ale neskutečně náročný, fakt brutálně, hlavně poslední úsek.....krev, pot a slzy ~t~
Fotky dodám až je protřídím, cvakala jsem o život, takže tak 80% musím vyhodit.

Kisi - Jiříkovi přeji vše nej!!!!!!!!!!!!!!!

Lenka (Lenka04/05+Lukáš07/07) 20238
16.2.2010 22:43:15
Wal, my máme Cybex pre Lenku a sme s ňou max. spokojní. Jazdíme co 2 týzdne CR-SR - cca. 150 km jedna jazda~s~. Mame ju vyse 2 rokov a nie je na nej znamka "nosenia" je to asi Cybex Solution? Polohovatelna opierka na hlavu je skvela, jedine co je na nej uplne na prd je vychvalovany držiak na nohy - ten sme urvali lebo bol pre nás úplne na nič, len nám zavadzal keď sme sedačku vyndávali z auta.
Máca 22402
14.2.2010 18:03:23
ahoj holky,
taky vás zdravím po novém roce...

lili, krásná fotečka a vůbec máte kluky krásný.. a adrian by se k vašim klukům hodil moc dobře, dost se divím, že na to pája nekývl..

my se furt nějak potácíme s chorobama, poslední měsíc jezdíme do motola na pendepony, my dva s honzou jsme měli 4 angíny dost krátce po sobě jdoucí, kluci naštěstí nic, ale šíma měl dost vysoký aslo, takže dostává ty pendepony taky, dost se mu to porjevilo na imunitě, no prostě nic moc. taková krásná zima a mně přijde, že jsme furt zavření doma. ale byli jsme s honzou teď dvakrát ve státní opeře, dostala jsem od něj lístky k vánocům a bylo to super!!

fasolo, výstup super, honza měl v plánu něco podobnýho, loni jel noční výjezd na říp na kole, letos chtěl teda jít aspoň pěšky, ale naštěstí jsem mu to částečně rozmluvila a částečně si to rozmyslel, s těma pendeponama by to byla vražedná kombinace...

martino, kačky lyžování závidím, já už se těším, až bude matouš v takovým nějakým věku, abychom mohli podnikat společný aktivity všichni, teď je pořád po chvilce venku dost unavenej a zmrzlej, tak by hory neměly ještě moc význam..

tak jedem za 14 dní sami na 4 dny do rakouska, to se už nemůžu dočkat..

skramuško, s tím chlapíkem v metru to je teda síla, to je moje noční můra :-(
Pole levandulové 23006
14.2.2010 11:33:30
Lily - jmeno nech byt, Adrianka holt budete mit az priste, do te doby manzela premluvis~y~ Nechtela bych,aby to pusobilo nevkusne, ale vy mate ty kluky tak pekne nevinne a zaroven certovsky vypadajici, ze kdybyste bydleli nekde ve velkem meste, musela bys na ne davat extra pozor, jsou to takove ty idealni typy na obtezovani nejakym "hodnym stryckem:-©". To je neco ,ceho se teda bojim i u Adise, tuhle jel s moji mamou v metru a pry ho nejaky hnusak dost nevhodne okukoval a mama ma na tohle radar, tak na nej nastoupila, at okamzite odsotupi a vynda tu ruku z kalhot. No, koukal a poslechl, ale jak je videt, tak nejen holcicky jsou ohrozene. A ja si pamatuju, ze kdyz jsem zacala chodit s mym manzelem, tak byl castym objektem zajmu gayu, taky vypadal jak panenka. No, konec vsuvky.

Wal, to o tom Cybexu a malem posltrovani jsem slysela od holek, co maji jak ten Cybex, tak Romera, osobne to vyzkousene nemam. My meli tu Maxi cosi Rodi v Toplinu, to je jeste o neco mekci a byla dobra, jen nesla do isofixu, tak jsem ji po case prodala a koupila tu Recaro, ale sirkou byla dobra, on Adis je taky takovej chroust.

Vcera jsme byli s Adou v cirkuse, bylo to spis teda jako varietni predstaveni, hodne skakacu a pak ti ve vyskach, zonglovani a tak, moc se mu to libilo. Hrajou jeste dneska, tak kdybyste nektera nevedela co s volnym odpolednem, tak doporucuju. Jmenuje se to Cirkus Cirkus a je to na Vystavisti v Holesovicich.
Walerie 20776
13.2.2010 21:49:57
Lily, krásné miminko! Máš nádhernou fotku s mrňousem po porodu, moc ti to tam sluší.~s~
Včera večer jsem se asi po půl roce dívala v televizi na Krause a měl tam chlapa, který se zabýval volbou pohlaví dítěte. Vzpomněla jsem si na Vás.

Skramuško, díky. Mě u MC priory vadí ty pásy a u tobi mi zase vadí to, jak je strašně úzká, přijde mi to nepohodlný a to mám drobné dítě. Teď vezmu nejspíš romera nebo tu novinku od cybexu.
Proč nemůže být někde napsáno, tahle je nejbezpečnější.....tak bych jí vzala a bylo by to.:-)

My jsme se akorát vrátili z lyží a jsem nějaká utahaná, chtělo by to víc pohybu.~:-D
Lili + 5 :-)) 28559
13.2.2010 21:06:12
poslední půlrok tady diskuse strašně vázne....

JJ, máme evidentně jiné starosti, než vysedávat na netu:-)

Andy-se ti nemůžu dovolat-máš nové číslo??
Jak budeš mít čas, ozvi se.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 17166  [Dalších 16906 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.