Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fasola | 24539 |
|
|
7.10.2009 11:38:26
Zdravím, po dlouhé době krásná zpráva - máme dodělaný plot i chodníky!!!!!!!!!!!! Takže vlastně hotovo!!!!!!!! už si můžu hrát pouze s terenními úpravami, což už zvádám sama a nemusím furt někoho uhánět a kontrolovat
.Teď makám jak divá, chystám vše na sobotní odjezd na 3t do Číny. No vlastně k balení sebe sama jsem se nedostala, spíše tady vše uklízím, přerovnávám aby mamka našla vše potřebné když bude hlídat děti, nakupy zásob, vytahuju zimní věci, nákupy zimních bot. 3 zimí-podzimní bundy jsem dala do expres opravy kvůli zipu Prostě musí tady mít vše nachystané, kdyby zima přišla už v říjnu. Mamka bude s taťkou tady, pak děti pojedou na pár dnů k tchánům a pak zas zpět. Takže ještě jim vyhotovuju seznamy potřebných věcí a píšu "návody k použití" pro děti, myčku i pračku Itinerář cesty ještě nemáme hotový, jasné jsou jen první 4 dny v Pekingu, zhruba vím 3 města (oblasti) co by mě zajímaly, ale vše bude záležet od jízdenek či letenek které se nám tam podaří sehnat. Jediné co nás zajímá oba s R je Přehrada 3 soutěsky - z profesního hlediska, jsem totiž ujetí oba , ale nemůžu nic najít.......grrr......tak nevím jestli tam nedělají ještě prohlídkyVčera jsem s bandou (jako ochranka) byla vyměnit USD ve směnárně, vytelefonovala jsem si lepší kurz a ušetřila 800Kč Teď ještě musím nakoupit pohledy ČR jako dárečky. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
3.10.2009 1:06:40
MartinoM, neves hlavu, ono se to u vas s tim srdickem muze taky jeste zmenit. I kdyz chapu, ze zrovna to potapeni by u vas byla smula. Ada byl na kontrole ve dvou letech, to to tam jeste mel a az ted, ve ctyrech a pul, to ma zarostle.
S Isabelou chodime k jedne skvele manualni terapeutce, ktera ji dela babymasaz a takove "narovnavani" zeber do spravne pozice aby ji mohly spravne fungovat plice a tim i srdicko a jak se zda, tak to opravdu funguje, sama kardiolozka se docela divila, jak rychle ji to ukazuje zlepseni. Timto velmi dekuji Cat za doporuceni a domluveni konzultaci pro obe deti ![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
3.10.2009 0:55:22
Ahoj, gratuluji cekatelce Daje k budoucimu miminku
Predevcirem jsme byli na kontrole na kardiologii a nastesti mame same pozitivni zpravy - Adriankovi se foramen ovale uzavrelo zcela, tudiz je povazovan za zdraveho a muze delat vse. U Isabelky nastal posun k lepsimu, kdy otvor v komorovem septu se zmensil natolik, ze i kdyby uz nezarostl , tak to nevadi a operace nehrozi, aorta se ji rustem rozsirila a foramen ovale je nevyznamne. Takze je vlastne taky skoro zdrava a my mame obrovskou radost, navic ma sanci jeste do roka, aby se ji ten defektik zavrel uplne. Minuly tyden jsme se vratili z dovolene, obe deti to zvladly i s cestou vyborne, zdravotne to taky bylo v poradku, tak jsem rada, ze mame nove zazitky. Isabelka nasleduje sveho bratra v laske k vode, chodime uz na plavani a tak si to uzivala i s nami v bazenu. Co se tyka krouzku, tak u nas plati pravidlo - jakekoli pohybove aktivity pro Adriana jsou vitany Ma neskutecne energie a potrebuje ji ze sebe dostat, tak ve skolce chodi na sportovky a aerobic a mimo skolku na lidove tanecky. Na jine sporty nam zatim rekli, ze je maly a mame prijit za rok, tak snad se dostatecne utaha aspon timto.No a to je od nas tak vsechno ![]() |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
2.10.2009 22:37:47
no já teda koukám...... občas se bavím s kamarádkama (všechny máme dvě děti) - a když jim líčím, že na "mé" diskusi na Rodině je už skoro běžné mít tři děti, tak mi nevěří.
Já jsem momentálně ve fázi, kdy si sobecky říkám, že je to teď taaaaaaaaakový klídek - oba hoši mi ten první prořvaný rok krásně kompenzují v dalších měsících, takže si užívám mateřskou dovolenou bez větších excesů typu vztekající se dítě na chodníku v kaluži a i to menší už se učí spát celou noc bez přestávky, takže co si víc přát. K tomu zatím celkem dobře zvládám novou práci... Takže představa třetího miminka mě momentálně nebere. Přesto mě to občas nahodile chytne a vím, že to v sobě mám ještě nedořešené. Takže to zatím nechávám osudu.Jinými slovy - Dájo, gratuluji, stejně tak Eviskovi ke krásně ustaranému miminku (ta fotka je boží ) a těším se na zprávy od dalších čekatelek.Bohužel když Gabro zmínila focení, tak zjišťuji, že kvůli práci tyto věci teď trochu flákám, musím to napravit, snad brzo taky něco přihodím na Dubňata. Ad kroužky - nám to krásně vyřešila mateřská škola. V jejích prostorách funguje dětské centrum, takže učitelky si vždy v určený čas přijdou pro děti, odvedou je o poschodí níž do kroužku a pak zase vrátí zpátky, to vše během běžné provozní doby školky. TAkže odpadá složité manévrování s časem a neustálé přebíhání.. Sladila jsem to tak, že v době, kdy chodím s Matýskem do cvičení, má Ondra ve školce jeden kroužek (základy míčových her) a přidala jsem mu k tomu ještě v jiný den výtvarný kroužek, vedle toho s ním manžel chodí plavat a tím končíme - chci si nechat čas na to, abychom se mohli jít normálně někam flákat ven. Bohužel pro toto pololetí jsme museli vypustit flétnu v Yamaze, zní to neuvěřitelně, ale s Ondrovou pokročilostí není ve Zlíně jediná skupinka, kam by mohl jít, takže si musí počkat, až ho "doženou" nějaké další děti a pak bude pokračovat.Mimochodem, byli jsme na další kontrole se srdíčkem a stav u Ondráška je nezměněn, stále nemá dokončenou přepážku mezi srdečními předsíněmi. Doktor řekl, že žádná zvláštní omezení, jen - pokud se to nezmění - je vyloučeno hloubkové potápění. Vzhledem k tomu, že manžel je náruživý potápěč a že i Ondra je vodní živel, to asi časem bude chmurné téma. :-( Matýsek byl na kontrole se šelestem taky, myslela jsem, že bude mít totéž, ale je to zužená plícnice - dle doktora "nic moc", no nevím, doktoři v naší nemocnici mají zvláštní jednání a ještě zvláštnější způsob komunikace. ![]() |
| Gabro | 23787 |
|
|
30.9.2009 14:06:29
Založila jsem si blog 365 (každý den jedna fotka) a denně fotím (i Katka s Neny se přidala). A tak nějak se i někdo ozve, že by chtěl vyfotit děti... Fotila jsem už i jednu svatbu
. Prostě mě to chytlo. Teď ještě mít lepší foťák a byla bych spokojená! |
| Máca | 22402 |
|
|
22.9.2009 16:25:05
Gabro,
naprosto ti rozumím, já mám taky pocit, že dost nestíhám, šímovy kroužky, matoušovy kroužky, moje různá školení a do toho barák a zahrada.. ale zas jsou tu holky, co toho maj ještě víc, (že lili?? ) to vůbec nechápu, popravdě..ale chtěla jsem se zeptat, co fotíš? že zmiňuješ focení.. jako já vím, že hezky fotíš, ale jestli ses dala na nějakou "profi" fotografickou dráhu? |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
20.9.2009 19:36:49
Evísku, Lojzík je kouzelný.
A dokopalas mě chystta alespoˇn něco. Ale na oblečení pořád musím počkat až povyrostou ségry dvojčátka, abych měla velikost 56. |
| Gabro | 23787 |
|
|
19.9.2009 23:09:56
Ahoj holky! Po dlouhé době nakukuji. Na diskuse mi nezbývá žádný čas...
Nedá mi to, abych nepogratulovala k narození Lojzíka a Dáje k těhulkovství!!! TO jsou krásné zprávy... Máce přeji upřímnou soustrast :-(. U nás jsem v jednom kole. MUM, gymnastika, focení... Krapet nestíhám. Naštěstí mám od září vlastní autíčko, tak se to dá lépe zvládat... Na dubňátka jsem dala jen pár foteček. Holky rostou a fotky jsou dost neaktuální . Tak jsem to napravila.Jinak jsem koukala na fotečky a máte krásná miminka a některá dubňátka bych ani nepoznala!!! |
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
19.9.2009 18:14:38
Lili, ještě míry na doplnění - 2680g a 47 cm. A termín byl 2.10.
![]() |
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
19.9.2009 18:13:30
Moc děkuju všem za gratulace
![]() ![]() ![]() Tady jedna fotka ![]() ![]() Dájo, gratuluju ![]() Máco, to je mi moc líto! Upřímnou soustrast...Arulko, no já se na to přenášení taky spolíhala (Ferdík i Tonička jsou přenášený) a moc se mi to nevyplatilo . Ani jsem doma neměla pořádně nachystáno |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.