Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
12.10.2009 18:29:00
MartinoM, chodim na vysetreni prsou taky pravidelne, mam male cysticky a tak to radsi kontroluji. Driv to byvalo sono, naposledy, tj pred tehotenstvim s Belou uz mi taky doktor pri objednani rekl, ze na sono uz jsem stara a byla jsem na mamo. Pry jak se vekem meni tkan z vazivove na tukovou, lip to prohlidne prave mammograf, vysvetloval. Tentokrat to nebolelo, asi to byl dusledek me prsni placatosti, tedy tvaru spise dlouheho, ktery se snadno splacl mezi ty desky
Kdyz jsem na tom byla nekdy pred deseti lety, tak to bolelo docela hodne.Nicko - gratuluji k praci a k sikovnosti pri "sbirani certifikatu". Fasolo - to je docela sila, jak se preferuji ti chlapecci a absence plen - no, asi je to ekologicke, ne? ![]() |
| Fasola | 24539 |
|
|
12.10.2009 14:56:57
Zdravim, rychle nakukuju. v pohode jsme doleteli, mame slusny hotel, PC s internetem na pokoji, za sebou vypravu narvanym metrem a pohoda. Jidlo desne korenene, lide docela slusni, vetsinou se oni spise foti s nama - asi za to zacneme vybirat. Mesto uklizene, hodne to tady spravila olympiada a oslavy z minuleho tydne. Zkoukli jsme par pamatek. Politika jedneho ditete silena, male deti skoro jen kluci, chce se mi z toho rvat. Jinak deti nenosi plenky, maji derave kalhoty a kdyz potrebuji tak proste pridrepnou, jen jim tam asi fouka. Pa
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
10.10.2009 13:58:12
Ničko - gratuluji k práci! Myslím, že na personalistu určitě kladně zapůsobí, když si někdo při MD dokáže udělat VŠ a navíc kurz z úplně jiné oblasti.
Martino - zoubek mu provizorně ošetřila doktorka tak, že mu na něj dala jakýsi polymer, který chrání lomovou plochu. Až mu úplně doroste, tak mu to spraví natrvalo. Naštěstí vím, že to bývá potom v pořádku, protože moje sestra si ve stejném věku jako H. také přerazila oba přední zuby a ač jí do roka museli tahat ven i nervy, tak má tyto mrtvé zuby stále (už 32 let a to jí měly vydržet jen 5). Tenkrát se nastavovalo evikrolem, dnes je to něco lepšího. Navíc i manžel a můj táta mají také přeražené 1 a také drží - holt to asi máme v rodině. Jsem zvědavá na Nelču, ta už si stihla přerazit obě horní 1 u prvních zubů, co bude vyvádět, až bude mít druhé. |
| Nička | 20991 |
|
|
10.10.2009 13:32:23
Marti, před MD jsem dělala obchoďáka-prodej inzerce, to jsem věděla naprosto přesně, že k tomuhle už se vrátit nechci. tak jsem si během MD udělala andragogiku na FF UK, ale sehnat práci v oblasti HR v mém věku a bez praxe je téměř nemožné, tak jsem si k tomu ještě udělala kurz mzdového účetnictví a to jsem se chytla. takže budu dělat mzdovou účetní-personalistku. slíbili, že mě zaučí, ví že nemám praxi, ale zřejmě jsem jim nějakým zázrakem padla do oka. myslím, že to je hodně o sympatiích. já žádné známosti na sehnání dobrého fleku neměla, tak jsem mohla jen "ohromit" svými čerstvými certifikáty, což je nic moc. tady, ale preferovali člověka, který jim zapadne do týmu a že si ho radši sami zaučí a vychovají. to bylo asi moje štěstí, protože jinak jsem všude narážela na problém, že jsem po MD a nemám praxi.
Co se týče mamografu, já už byla taky dvakrát, rodinné dispozice sice nemám, ale jsem taková pečlivka. no a když jsem se nedávno dočetla, že to může i škodit, tak nevím. souhlasím, že zážitek nic moc, v mém případě naopak zmáčknutí čehosi hodně, au au. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
9.10.2009 23:00:50
a co budete se zoubkem dělat?
|
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
9.10.2009 23:00:15
Skramuško, já to beru, jak to je, může se toho ještě moc změnit.
Fasolo, koukám, že to vypadá na pěknou cestovní horečku. Pěkně si to užijte. Hlavně toho času, kdy můžete být spolu SAMI.Ničko, jestli to není tajné, co to máš za práci? A v jaké konkurenci sis ho vybojovala? ![]() Já jsem slaměná vdova - loni po turné po USA s Noh. manžel hlásil, že už od nás nikdy takhle na dlouho nepojede. Tak, pravda, teď neodjel na měsíc, "jen" na deset dnů, no ale i tak.... Do toho jak dělám na poloviční úvazek, tak mi na stole přistálo trochu víc úkolů, tak jsem se tady s tím trochu prala.... A víte, co mě štve nejvíc? Často v práci narážím na neuvěřitelnou "pohodičku, klídek" druhých lidí - ne ve firmě, kde pracuji, ale od lidí, od kterých ke své práci potřebuji informace. Kolikrát nejsou schopní jednoduchou věc dodat ani do týdne, prostě "nestíhají". Kolikrát mám chuť jim říct, jak by se jim stíhalo v mé situaci. No a jinak jsem byla před pár dny poprvé na mamografu. Kvůli rodinné anamnéze chodím pravidelně každý rok na sono, klasicky jako vždy jsem si odčekala hodinu v čekárně a uvnitř mi pak doktor řekl, že "v mém věku" už mě radši pošle na mamograf. Zní to asi divně, ale doteď nevím výsledek, protože jsem už neměla čas (kupodivu ) další hodinu sedět v čekárně a čekat na výsledek, měla jsem si dodatečně zavolat, ale vždy jsem přes poledne zapomněla.... no tak v pondělí to musím napravit - kdyby byl problém, volali by mi sami, říkala sestra. Hlavně jsem ale chtěla napsat, že to vyšetření je teda nic moc, nevím, jestli už jste to některá zažila, prostě to "zmáčknutí" - v mém případě takřka "ničeho" je fakt divné. A celkově je to v té čekárně takové deprimující...A ještě se vám musím pochlubit s výbornou věcí - Matýsek ve svých dvou a půl letech konečně!!!! začíná spát celou noc. Ale stálo nás to trochu úsilí. ![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
8.10.2009 14:46:50
Nicko ,gratuluju a preju, at se ti v praci libi
![]() Fasolo - uzij si cestovani. Ivaxx - vas se ty nemoce nejak ne a ne pustit. Drzim palce, at uz je lip. Evisku - co takhle nejaka fotecka miminka, nebyla by? |
| Nička | 20991 |
|
|
8.10.2009 10:44:41
Hlásím, že příští týden nastupuji konečně do práce. Těším se a obávám zároveň, byla jsem doma i s těhotenstvím téměř 5 let. Ale jsem šťastná, že jsem vyhrála výběrové řízení, teď je to na trhu práce docela tragédie. Hledala jsem 5 měsíců.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
7.10.2009 21:17:09
Ještě jsem zapomněla, protože to spadlo až do října - včera si H. přerazil přední zub - bohužel už mu stačil vyrůst 2
... Když mi to volal manžel, který hlídal, tak už jsem si říkala, že fakt ještě chytit svrab a jsme za vodou.... |
| ivaxx | 44192 |
|
|
7.10.2009 21:11:54
Fasol, pěkně si to v Číně užijte. Správně jste si vybrali zemi - jak říká jeden můj kamarád: "Proč pořád ty děti ve škole učí takové mrtvé jazyky jako Aj, Fr, Nj - za chvíli bude stejně světový jazyk čínština..."
3 týdny dovolené to bych brala hned :o). Popravdě, stačilo by mi i poslat děti na 3 týdny k babičce... Nebo aspoň tatínka . Ale ne ke tchýni, ta by ho pěkně rozmazlovala.Jen tak pro informaci, co jsme za uplynulý měsíc zvládli - 1x ukradené housle půjčené v ZUŠ, píchlé ucho (N.), zánět močových cest(N.), můj zápal plic (přechozený v práci), nástup H. do školy a manželovy 2 služební cesty... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.