Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenunka+Míša 4/05+Lucka 4/09 | 21121 |
|
|
18.6.2009 21:49:00
Skramuško a jak to nastřelení probíhá? Naušnice musím někde předem koupit nebo je dostanu tam? A jak se pak to ouško ošetřuje? A za jak dlouho se pak dávají normální naušnice? A taky vůbec netuším kde se to u nás dělá. Dělají to kosmetické salony???
|
| Gabro | 23787 |
|
|
18.6.2009 18:46:05
Ničko, Martínková tam trénuje Lenka
. |
| Gabro | 23787 |
|
|
18.6.2009 18:45:47
Lili, hrooozně moc gratulujeme!!!
![]() ![]() ![]() |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
18.6.2009 9:25:31
LILI-no to je krásná zprávička!!!!!
![]() GRATULUJI!!!!!!!!!!!!!!!![]() ![]() ![]() ÚPLNĚ TĚ VIDÍM JAK JSI ŠTASTNÁ! A o Pavlovi ani nemluvím ......byl u toho UZV?? MOC VÁM TO PŘEJI!!!!![]() ![]() držím moc moc moc pěstičky at je to z 90% - 100% TA VYTOUŽENÁ PRINCEZNIČKA! ![]() máš nějakou fotečku z UZV?? ![]() K těm neštovicím: prý je dobrý i Fenistil! ![]() všechny zdravíme a přejeme pohodové léto plné radostí a krásných zážitků!!!! ![]() ![]() ![]() ......a žádné nemoci!![]() ![]() ....a taky hodně úspěchů v zaměstnání ![]() |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
17.6.2009 21:40:07
Lili to je úžasná správa fakt super
konečně to vyšlo,ségra bude mýt moooc opatrovníků než se vdá![]() U mna jedna velká změna.1.září nastupuji do práce Honzíka přijali do stejné školky jako je Vojtík ale uf byla to makačka ho tam dostat Takže pro mne končí mateřská stejně by končila v prosinci |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
17.6.2009 19:55:59
Ivax, vase doktorka tak vlastne dela piercing - stejnym zpusobem se picha pupik,nos atd, jen misto klasicke jehly se pouziva kanyla. U toho taky normalne krev netece, ale jak je to u mimina, tak je to proste delsi doba nez nastreleni, navic to pak vetsinou aspon trosku tece diky rozdilnemu prumeru klasicke jehly a nausnice a tak mi to prijde i min setrne. Mam za sebou pichani usi v kosmetaku vyse popsanym zpusobem v osmi letech a pak nastrelovani v dospelosti a musim rict, ze je to nesrovnatelne, i kdyz oboji jsem chtela a drzela jsem bez hnuti. Proste kdyz nekde nastrelujou, urcite bych radsi poslala dite tam.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
17.6.2009 19:50:55
Lenunko - u nás píchá uši doktorka - dělá to jehlou a rovnou tam do jehly nasadí náušničku a vlastně ji tam takto protáhne. Vůbec Nelča neplakala (bylo jí už 6 měsíců) a netekla krev. Za týden to doktorka sama vyměňuje za normální náušničky. Je fakt, že jsou se sestřičkou naprosto úžasný a sehraný tým. Ve všem
. |
| Máca | 22402 |
|
|
17.6.2009 16:17:07
skramuško, však oni oba, to se nespleteš u nás prostě
![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
17.6.2009 16:10:46
Lenunko, nastreleni je urcite nejlepsi, je to velmi rychle, netece krev a v jednom okamziku se to ousko pichne i se nasune nausnice a zavre. Bele jsem nastrelila sama, protoze kdyz uz jsem za ta leta nastrelila desitky ousek jinych deti, tak to svoje bych nikomu jinemu nesverila,ne? Je to hodne rychle, tecky jsem ji predmalovala pri kojeni, pak jsem ji plenkou omotala telicko s rukama, aby mi tam nesahala /ona tak normalne i spi, je lekava a ruce ji budi/, posadila jsem ji do perin a nez se nadala, bylo nastreleno. Brecela az u druhe nausnice, ale za chvili uz o tom nevedela, dneska jsem ji koupala a na ouska si necha sahat ani necukne.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.