| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 17166  [Dalších 16556 >>]
vojtami 21287
22.6.2009 0:23:13
taK lenko to je super že to tak vyšlo ~R^

arulko, no taky bych si klidně nechala ráda vojtu doma, ale já už pracuju a co si budeme povídat... oba s mužem OSVČ, takže paragraf nehrozí, krámek když zavřu, to je v tuhle chvíli nemyslitelné. pomáhají nám hlídat naši i babička, ale je to složité....
nicméně pokud dr řekne být doma, bude doma. samozřejmě že nepůjdu proti doporučením dr, ale 3 týdny doma, to by bylo sousto...
Lenunka+Míša 4/05+Lucka 4/09 21121
21.6.2009 22:33:20
Mitchi prostě proto že vím že Silva je na mateřské a tak jí nechci "obtěžovat" když to určitě dělá spouta jinech lidí. Ale i přesto se mi už Silva sama ozvala přes mail a nabídla se že to Lucce nastřelí jestli chci, čímž jí i touto cestou moc děkuji a určitě její nabídku využiju.
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318
21.6.2009 8:12:01
Vojtami, po neštovicích je hodně oslabená imunita a čím ozdji půjde do školky tím lépe. Vy ho budete dávat i někam přes prázdniny?
U nás chce doktor vidět desátý den neštovic, prohlédne, jestli je vše v pořádku a po dohojení tak dvy týdny doma. Lépe tři.
vojtami 21287
20.6.2009 20:26:39
ahoj.

Leni, a proč prostě neřekneš Silvě ~d~. pokud bych nevěděla na koho se obrátit, tak skramuška bude jedna z prvních ~x~

jinak hlásím, že vojta už se pěkně hojí. je to týden a den a už má jen pár stroupků, které se už z 90% podařilo "zahojit" a odstranit pomocí domácí masti z konopí ~f~. počítám, že v pondělí skočíme k dr na kontrolu a uvidímě kdy dostane požehnání do školky....
20.6.2009 11:56:52
Jo a Bela má tu naušničku moc pěknou a je celej Áďa.
20.6.2009 11:55:41
Skramuško tak to zní super. Hele a nemůže pak miminko tlačit ten drátek vzadu?

Ale obávám se že mám asi smůlu. U nás doktoři píchají klasicky. Myslíš že když najdu nějakého pražského MUDra který to dělá že nás vezme???
Pole levandulové 23006
20.6.2009 0:15:44
Lenunko, probiha to tak, ze se odezinfikuje ousko, jodovou tuzkou se predkresli tecka na misto vpichu, pak se nasadi nausnicka do pistolky a jednim cvaknutim se to nastreli i navlece a zapne zaroven. Muze se to i umrtvit zastriknutim Xylokainem, ne vsude to ale delaji. Nausnice si vyberes na miste, jsou specialni a kazda firma ma trosku odlsine rozmery, aby se to nedalo kombinovat, takze urcite nekupuj zadne svoje.Vetsinou jsou to male kaminky ve zlate ci stribre, rep, je to chirurgicka ocel s pozlacenim ci bez.
Doma to omyvas lihem, mazes Bepanthenem a protacis, jakmile je to zhojene, muzes vymenit za klasicke nausnicky. Bele jsem to pichala v utery a uz ted to ma uplne klidne, ze bych to mohla vymenit, kdybych ovsem mela za co. Porad nemuzu objevit zadne nausnicky, ktere by se nam libily.
Nastrelovani dneska muze delat uz jen nekdo, kdo ma zdravotnicke vzdelani, takze spis u doktorky, nez v salonu. I kdyz ja zrovna nastrelovala v salonu a od doktorky ke mne ty svoje pacientky posilali.
Vlozim do denicku fotku ze dneska, kde je videt i to ousko s nausnici.
Gabro 23787
19.6.2009 20:14:26
No pro ty nejmenší budu mít právě já (ještě s jednou holčinou, co dělala gymnastiku) tu přípravku. Ta bude 2x týdně 1,5 hodiny. Nejsou trenéři, a tak kdo chtěl dát dítě na gymnastiku, chodilo rovnou 3x týdně na 3 hodiny. Prostě je zařadili rovnou do nějakého družstva. Hodně maminek to proto odradilo.

Za tu přípravku jsou vážně rádi. Ještě jsem to nikam neuveřejnila a už mám 9 holčiček (4-6 let)! Ani to nebudeme vyhlašovat. Nevím, jak bych si vybírala a hlavně co bych s tolika dětma dělala!!! A v září se jistě přijdou zeptat další...

ivaxx 44192
19.6.2009 19:13:08
Gabro - klikla jsem si na Tvůj odkaz a chci se zeptat. To ty holčičky mají trénink 3x týdně 2 až 3 hodiny?! To je pro mě nepředstavitelné. Od 4 let?
Gabro 23787
19.6.2009 18:01:14
http://www.sohopo-gymnastika.estranky.cz/stranka/treneri

Ničko, tak máš pravdu! Ona se Lenka jmenovala za svobodna Martínková (teď je Šotolová) a tu Marcelu Martínkovou já neznám. Ale viděla jsem ji na závodech i teď v pondělí.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 17166  [Dalších 16556 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.