| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 17166  [Dalších 16496 >>]
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318
11.6.2009 21:25:30
Ivaxx, jak se přesouvá MDDM? Vždyť ten je stále na Lužinách, ne? A už je to docela obsazené, nějak jsem to asi prošvihla či co. Pohybový kroužek je již volný jen jeden a jinak holčičí.
ivaxx 44192
11.6.2009 21:07:41
Arulko a Skramuško - my jsme také hledali pro Hynka a ve 4 letech zkoušeli Kung-fu, které u nás bylo, ale - 1. byl úplně nejmladší a ostatní se ho stranili, 2. prostě přeci jen nezvládal opakovat pohyby. Dali jsme jej následující půl rok do sokola byl tam moc spokojený. Manžel s ním byl i na judu - ale opět byl problém - je to párový sport a nikdo s ním nemohl trénovat. Loni děti chvíli chodily na karate - spíš lítání o bojovém sportu nemnohlo být ani řeč, to prý až od 7 let (ukončili jsme to, protože po 2x byl cítit alkohol z trenéra a to fakt nemusím) - zase chodili jen do sokola a na plavčo.
Jinak Arulko - u vás na Lukách se přesouvá dům dětí a mládeže Prahy 13 a je tam obrovské množství kroužků i pro malé (to fakt závidím) a určitě byste tam něco sportovního také našli.

Ještě k těm zbraním - byla jsem zavilý pacifista a bylo mi to houby platné ~j~. Sestře s jejími 3 kluky také. Prostě to v klucích je. Tak jsme to vyřešili tak, že pušku má jednu a jinak má jen to, co s tatínkem sami vyřežou ze dřeva - což jim dost zabere času a není toho tolik a užijí si u toho i jinak než jen vzájemným útočením ~:-D.
Pole levandulové 23006
11.6.2009 20:17:53
Arulko, my jsme taky hledali zatim neuspesne, tak chodi ve skolce na sportovky a na aerobic - vic pohybovych krouzku tam nemaji:-) A pak dvakrat tydne na plavani. To karate nebo neco podobneho by potreboval uz co nejdriv. Ale ti kamaradi maji stejne stareho syna jako je Ada a taky ho zatim nijak necvici, takze na tom cekani do sesti let nejspis neco bude.
11.6.2009 20:08:23
Skramuško, s tím sportem mi mluvíš z duše, přesně takový mám úmysl já.:-) Ale právě nemůžu najít nic pro takhle malé.
Pole levandulové 23006
11.6.2009 19:37:30
Fasolo, popis sraziku zni veeelmi dobre a verim, ze s puvodni postavou se ti to lip uzivalo :-) Ja bych ted na zadny sraz nesla,prave z duvodu, ze bych se necitila dobre.
Dneska jsem byla na kontrole po sestinedeli, doktor mi potesil, ze pry na to, jak to se mnou bylo pri operaci slozite, jsem se vyhojila velmi rychle a bez nasledku, takze dalsi dite uz nedoporucuje, ale pokud by se prihodilo, treti sekci by mi udelal. Sice zadne dalsi mnozeni uz neplanujeme, ale potesilo mi to, protoze kazda antiko muze selhat a potrat bych ja osobne nezkousla /teda ano, ale jen kdyby se ukazalo, ze dite bude postizene/.
Pole levandulové 23006
11.6.2009 19:32:35
Arulko, pokud byste neco takoveho objevili, dej mi prosim tip. My mame domluvene s kamarady, ze Ada k nim bude chodit na kick box, ale je to az od sesti let, z duvodu potreby spravne koordinace pohybu atd. Chcem to prave proto, aby se vybil, ale ziskal i nahled na tu filozofii, kdy clovek umi ovladat sve telo a ne se rvat s kdekym jak pitomec. Manzel chodil od detstvi na karate, dodalo mu to zdrave sebevedomi, ktere mu pry chybelo, ale zadny rvac z nej rozhodne neni.
Fasola 24539
11.6.2009 13:18:22
Zdravím s odpolední kávou. Vyjímečně jsme si dnes udělala druhou, ať si mužu vychutnat popisování srazu. Ten byl úžasnýýýýýýýýýý ~v~ ~b~
Skvělá dovolená, je nás málo holek tak se o nás chlapi starali. Šampáňo, bábovka, šampáňo, buchty, šampáňo, kafe a tak dokola ~t~
Slezlo se nás opravdu hodně, dokonce jsme pozvali druhou skupinu se kterou jsme na Výšce pařili, my vodaři a oni odpadáři. Viděla jsem je poprvé po 12ti letech. Holky vypadají skvěle, ale někteří chlapi zfotrovatěli a docela přibrali. Měla jsem strašnou radost že jsem už zpět ve své váze, protože mé sebevědomí bylo úplně jinde a mohla jsem být okouzlující a oblbovat ~;) ~y~
Byl tam kluk, do kterého jsem byla v 1 a 2 ročníku zabouchnutá. Takový dlouhovlasý pařmen, travka, klídek (a zustalo mu to dodnes ~t~). Tak jsme si tam vzájemně řekli, že jsme po sobě jeli a žáden neudělal ten první krok ~t~. Tak klučina zas že je to škoda, že dnes mohlo být všechno jinak - což zas já jsem ráda, to bych se upila a uhulila ~y~
Jen na to vzpomínám tak se uculuju jak puberťačka.

Venku se natahuje omítka, ale pochybuji že to to tento týden dodělají - včera si pánové zateplovači udělali volný den. A ještě jsem jim ho poněkud zpestřila - sice si zatím neodplivují jak mě vidí, ale věřím že to dělají když poodejdu ~o~.
V uterý natáhli kus omitky - máme sv. zelenou na 85% baráku a tmavší zelenou na takovém malém kousku. A včera jsem furt kolem toho nově natáhnutého chodila a zdálo se mi ta sv. zelená až moc světlá, taky R do mě furt kafral, že je to skoro bíle.
Tak jsem se překonala a zavolala jejich šéfovi - že měníme barvu a na tu většinu baráku chci tmavší zelenou.
Tak dneska mají radost že to musí předělávat
Ale přece jen, já na to budou koukat příštích pár desetiletí....

Aďa je nachlazená a mám ji už druhý den doma, teď oba chrapoší.

Wal - my na Slovensku jezdili vždy hory. Hodně se mi líbí záp. tatry Roháče, nejsou tak přecpané turisty.
11.6.2009 12:33:26
Chtěli bychom Kryštofa dát na nějaké karate, nebo jiné bojové umění kde se sice vybije, ale naučí se té filozofii - nutit ho nebudeme, ale kdyby ho to bavilo bylo by to fajn. Jenže nemůžu najít nic od čtyř let.
11.6.2009 12:30:42
On si ty pistole právě taky vyrábí z lega, z klacku atd... Holky, díky moc - uklidnily jste mě. :)
LENKA+K+K 1778
11.6.2009 12:02:24
A já ještě přidám, že tohle není až tak "problematika" pouze kluků. I Kikča má teď období, kdy takové hry hraje, na návštěvách si s pistolema moc ráda hraje a slovní výrazy tipu "zabiju tě" apod. nejsou až tak neobvyklé.
Určitou roli v tom může hrát i fakt, že když právě ty pistole doma nemáte (stejně jako my, my máme pouze dva růžové Lego meče ~t~), tak o to víc můžou být přitažlivé když je vidí u někoho jiného ... ~;)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 17166  [Dalších 16496 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.