| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 17166  [Dalších 16486 >>]
Pole levandulové 23006
11.6.2009 11:41:58
Arulko, pred caseb tu byl na hlavni strane clanek s podobnou tematikou a naslednou diskuzi, ze ktere vyplyvalo, ze kluci maji jakesi bojove obdobi, ve kterem nema cenu jim to zakazovat, jen jim vysvetlovat, ze je to jen hra atd, ale nechat je. Adrian je toho zarnym prikladem, se starsima klukama porad bojuje, pomeruje si sily a kdyz nema zadnou zbran, tak si ji udlea z cehokoli, staci mu k tomu par kostek dupla.
Takze jsem vymekla a za pichani usi jsme pistolku koupili, nosi ji doma dulezite za pasem, strili, ale vi, ze na lidi ani zvirata ne. No a dal bych to neresila. Ostatne, sama mam zbrojni prukaz i zbran od cca dvaceti let, tak mu tezko muzu rikat, ze on mit nesmi, jen ho usmernovat, aby vedel, k cemu to je /u mne pro sportovni strelbu/.a to jsem byla vylozene panenkova holcicka, same ruzoe maslicky, balet, hudba tad :-)
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318
11.6.2009 10:25:22
Hlavně, vy co máte kluky... Já jsem ze dvou holek a sama jsem byla panenková holčička. Kryštof je čert a ač doma nemá žádné pistolky (ani stříkací) a ani meče, tak pořád chce bojovat, střílet a nám to strašně vadí. Má to od kamarádů, protože ani pohádky toho tipu nepouštíme. Mám dál vysvětlovat a bránit, nebo to mám vzít jako vývojovou etpau kluků??? Mě to nějak děsí. Včera se na hřišti chytl tak o dva roky starších kluků - honili se, stříleli po sobě, Kryštof byl nejhlasitější a furt řval chyťte ho a bijte ho a smál se u toho. Vysvětloval mi, že to je jen hra. Prosím, poraďte.
Walerie 20776
10.6.2009 21:49:45
Ivax, teda to je fakt hrůza.:-( Co vyrazit k moři aspoň na 14 dní? Ty děti se tam úplně prosolí a mám pocit, že to trochu pomáhá.

Máco, to s lednicí je blbý, ale zas žádná trága.:-)

Holky, dejte mi nějaký tip na dovolenou na Slovensku.
Máca 22402
10.6.2009 20:46:43
ivaxx, to je děsný...

nám zase se podělala lednice, aby toho enbylo málo, 21.5. jí prošla záruka a opravář může za týden nejdřív.. docela prča být v létě týden se dvěma dětma (oba jsou jogurtoví závisláci) bez lednice ~v~ no co, aspoň mám super souedky, který si rozdělily do mrazáků naše maso, tak jsem nemusela všechno vyhodit..
ivaxx 44192
10.6.2009 20:44:35
Že by Fasol ještě nevydýchala vodní dýmku?

Fasol, Wal má pravdu - piš, ať je co číst....

Jinak my zvyšujeme skóre v boji se spálovými streptokoky - Hynek má dalšího. Takže to je po 13. ucho a letos 4. angína ~q~..... Naštěstí mu jako obvykle po 2 dávkách ATB otrnulo, nic mu není, mezi děti nesmí a děsně prudí. Tak jsem mu uvázala tenisák ze soft tenisu na špagát ze stropu a trénuje tu s pálkou a je z toho děsně vychechtanej.
Walerie 20776
10.6.2009 19:00:11
Fasolo, tak co sraz? Napiš zážitky.:-)
Lili + 5 :-)) 28559
8.6.2009 13:17:18
Andy????????Prosíííím, pošli mi na mail telefon, nějak mi to číslo, které mám nefunguje.....
vojtami 21287
5.6.2009 21:45:47
Já mám individuální hodinu, takže potkat se můžeme jedině ve dveřích ~y~, neboj

zbytek hodím na mail.
Máca 22402
5.6.2009 15:27:43
hm, lenny, to zní hezky, je vidět, že tě to baví a děláš to ráda, to je podle mně základ úspěchu... já znám mary kay, byly můj klient v agentuře, šéfová byla moc hezká a příjemná paní..

a právě, s hypotékou na krku jakou máme já prostě pořád nevím, jestli si prostě můžu dovolit riskovat.. no to je fuk, ono se to nějak "vyvrbí" ~;)
Vínečko 13944
5.6.2009 15:19:28
Ono bych řekla, že podnikání je pro každého risk, nikdy nevíš...

Mary Kay není vůbec o tom zda je u vás nebo není kosmetička. Já lidem nerýpu obličeje, ale učím ženy jak o sebe pečovat, radím čím a jak čistit pleť, jak se líčit, dělám pro ně kurzy líčení, kde se naučí líčit sama sebe....je to krásná práce, i když ani ne práce a přitom se člověk může věnovat dětem a vydělá si.
Navíc mi firma poskytuje veškerá školení....
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 17166  [Dalších 16486 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.