| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 17166  [Dalších 16446 >>]
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383
31.5.2009 11:04:28
omlouvám se, že nereaguji, dočtu následně :-) (jen jsem samozřejmě nemohla přehlédnout foto krásného miminka Skramušky - nádherné souměrné rysy, prostě má být kočka po kom :-)). Chtěla jsem vás poprosit o radu - manžel prohlásil, že celý červenec nebude pracovat a mám najít něco, kam bychom vyrazili. První týden v červenci máme vyřešený, poslední taky, hledám ještě něco na jeden týden uprostřed července a ještě uvažují jedni známí, že by s námi jeli, možná by se přidal někdo další.... Prostě jsem se chtěla zeptat na nějaké vaše osvědčené místo, kde se dá s dětma hezky dovolenkovat... nemusít to být konkrétní penzion (i když ani ten by nevadil :-) - ovšem aspoň tak pro tři čtyři rodiny), ale hlavně mi jde o oblast, kde je víc atrakcí pohromadě. Třeba loni jsme byli ve Vranově nad Dyjí a týden jsme opravdu nevěděli co dřív - tak prostě něco takového a pokud možno v rozumné vzdálenosti od Zlína, takže tak maximálně po východočeský kraj. Pokud máte nějaký tip, budu vám vděčná.

Jinak u nás všechno ok, Matýsek teď oslavil dva roky, hrozně to letí.
ivaxx 44192
29.5.2009 20:34:03
Skramuško - tak to je moc dobře. U Hynka mi totiž také nejprve říkali, že to jsou potničky a byl to dost ošklivý exém, který se mu časem rozlezl po celé horní polovině těla a měl jej skoro půl roku. Dost jej to i svědilo.

Holky - kde jste? Plošný výpadek sítě?

Pole levandulové 23006
27.5.2009 9:51:02
Ivax, nevypadaji. Jsou to malicke pupinky, ktere se po par dnech zmeni v mini puchyrky a pak vyschnou a zmizi - neco jako seborhea, ale jen docasna. Ada to mel v urcitem obdobi taky, zmizelo to po umyvani tuhym mydlem s mesickem, proste vysusit, ale setrne. Vcera to videla nase doktorka a jsou to pry potnicky.
ivaxx 44192
27.5.2009 7:23:38
Skramuško a nevypadají ty potničky takto?
Pole levandulové 23006
26.5.2009 22:42:58
Omluva - okurky psala Ivaxx, jsem se prehlidla.
Pole levandulové 23006
26.5.2009 22:42:25
Andy, rana z milosti pro okurky mi pobavila:-)

Ivaxx, ten bazen zni fakt dobre, dneska jsem byla na otocku na chate u kamaradky, taky tam meli bazen, hned bych do nej skocila, ale musela jsem domu, abych stihla zakaznici, tak z toho nic nebylo.

No a nase petitydenni kontrola - Isabelka stale plne kojena, je pekny cvalicek, vazi bez 5 gramu 4 kila a meri 52 cm. Oproti vychozim hodnotam 2,89kg a 47cm mi to prijde jako slusny vykon:-) U doktorky byla shledana jako normalni, zdrave mimco s odpovidajicim vyvojem, tak jsem rada. Jen ji trosku trapi potnicky, tak budem omyvat hermankem a snad to zmizi - paradoxne je ma ale na obliceji a za krkem, kde nema zadne obleceni.
ivaxx 44192
25.5.2009 20:25:36
3 okurky přežily. HURÁ! ... ze 30~j~.

Dnes jsme byly s Nelinkou na zápisu do lidušky. Chtěla jsem ji propašovat do přípravné taneční výchovy, protože probíhá v době Hyncíkových houslí a ona tam s námi musí čekat a po pravdě občas zlobí (nudí se) a skončilo to tak, že je zapsaná i na přípravnou hudební výchovu. Jen nevím, jak to zvládneme. Prý sice takto malé děti často neberou, ale zdála se jim šikovná (mate tělem - výšku má na 5 let ~t~). Trošku je jen zarazilo, když se ptali, na co chce jednou hrát - děti před námi hlásily klavír, flétničku, housličky - a naše dračice se na paní učitelku podívala, rozpřáhla ruce a pravila - "No přece na trubku, ne?!" Tak jsem myslela, že nás vyhodí, místo toho se tomu smály, že to nebývá časté, ale tak do 10 let si prý musí počkat (doufám, že jí to do té doby pustí).
Jinak je to opravdu pohoda - jedno dítě pryč, já z práce nemusím běžet před polednem a doma klid ~b~ - a v bazéně 30C.
Lili + 5 :-)) 28559
24.5.2009 21:08:31
koukám, že se nenudíš...

Ivaxx-já pro změnu sazenice okurek zaskládala nákupem, v domění, že jsou to kedlubny....sem se prostě nepodívala, jaké že to má listy, no...
Naštěstí to přežily~t~

Jinak pevně doufám, že se holka zadařila-je tu několik rozdílů v těhu, které jsem 4x neměla~R^
ivaxx 44192
24.5.2009 18:54:41
fuj ...kroupy omlátily... píšu jak barbar
ivaxx 44192
24.5.2009 18:54:05
Ahoj, jsem ráda, že to tu ožilo. Fakt je, jak že jak je hezky, tak jsme celý dny venku (pominu-li ty kroupy v pátek - omlátili mi okurky, které už tak dost chcípaly. Asi dostaly ránu z milosti~:-D - jsem zahradník na baterky.) Včera ráno nám Hynek odjel na školo-školku v přírodě a dnes, aby tu nebylo takové ticho dorazila sestra s dětmi. Naštěstí jsem jim stihla vyhřát bazén, tak tu mám i po odjezdu uklizeno... Jinak, jak tu není lotr, tak je tu tak neuvěřitelné ticho a bloumající Nelinka, která se nemá čeho chytit. Dokonce se mnou i nadšeně vaří a uklízí. Nevídáno.

Lili - vydrž. Když je to jiné než s klukama, bude to určitě princezna ~:-D.

Skramuško - jejda, to se máte. Já bych si takové hodné miminko poňuchala hned. U nás to už asi nevyjde, tak uháním švagra (teda i se švagrovou, samozřejmě ~t~).
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 17166  [Dalších 16446 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.