Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Máca | 22402 |
|
|
4.6.2009 14:39:16
jo a gabro,
šíma má taky oblíbený ponožky (spidermanský), zaplaťbůh je to to jediný, co si diktuje v oblečení, tak to se ještě dá, jinak je mu to zaplaťbůh fakt úplně jedno.. dokonce je mu i jedno, co má na hlavě, tak koukám, že aspoň v něčem si můžu oddychnout, že nemám ty holčičky.. na druhou stranu i kdybych je měla, tak mi nikdo nezaručí, že z nich teď už taky nebudou motorkářky, že jo.. no za to mi šíma hlásil, že mi vybral super růžovou terénní helmu, až prej budu jezdit taky na motorce.. to mám teda fakt velkou radost ![]() ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
4.6.2009 14:33:15
Ahoj holky,
tak já se taky ukazuju po nějaký době a koukám, že je to všude podobný :-( ani envím, jakýho smajlíka vlastně dát...leni, jsem hrozně ráda, že ses ukázala, nedávno jsem na tebe myslela, jak zvládáš to podnikání a dvě děti a tak vůbec, jak ses do toho vrhla.. já už jsem na sebe naštvaná, mám spoustu nápadů, plánů co bych mohla... ale realizace mi nějak utíká :-( na druhou stranu furt bojuju s tím, že bych to měla nechat být a užít si kluky, dokud to jde, vidím to na šímovi, jak to fakt strašně rychle uteklo a to jsem to považovala za takový ty řeči, co se říkaj..... naštěstí teda na jednu stranu si šíma vystačí hodně sám, nějak si zvykl, že po mně 100% pozornost vyžadovat prostě nemůže, ale neříkám, že mi to svým způsobem není líto.. ale on jí zas měl první dva roky a to je něco, co matouš nikdy nezažil.. o to je to teda větší mamánek, já si fakt bez nadávání nedojdu ani na záchod.. nicméně on je prostě sladkej, čehož zdá se je si i moc dobře vědom, rošťák jeden vyčůranej.. dneska zvládnul svoje první hlídání u hládací tety, co k ní chodil šíma, musela jsem nutně ke kadeřnici, neb za týden jdu na svatbu a vlasy už jsem měla neupravitelný a světe div se, panáček se nám vrátil vysmátej, ani nevypadal unaveně, furt se chechtal, pohoda.. tak to mně potěšilo, protože doma se fakt tváří, že když mu na minutu zmizím z dohledu, tak umře steskem... no a leni - šímovi dneska dorazila motorka :-( rozhodli jsme se, že mu jí dáme až po svatbě, aby nebyl naštvanej, že tam musí jet a nemůže jít s honzou jezdit, navíc honza teď nemůže, neb spadnul a má nějakou velkou krevní sraženinu a sotva chodí už 3 týdny, takže to bude i lepší, počkat, až se dá do pořádku.. ale teda nadšená z toho nejsem, uvidíme, jakej bude frajer, když v zimě se ještě bál sednout i na boby.. nicméně pravda je, že už půl roku nemluví o ničem jiným, než že bude jezdit, tak co s tím, že jo.. sama vím, jaký to je, když rodiče nepodporují vaše touhy a nechci mu to udělat taky, tím spíš, že on je dítě, co si nikdy o nic neřekne, ani od ježíška si nikdy nic nepřál a najednou má takovouhle obrovskou touhu, tak mu nechci bránit... uf, to jsem se rozepsala jo a skramuško, užívej dokud bela leží a adovi nebere hračky... :) nechci říct, že by se tím veškerá láska vytratila, šíma je dodneška hrdej a nadšenej, každýmu hlásí matoušovy pokroky, když upadne, tak ho hned běží pohladit atd, to jo, ale ta realita doma... matouš chce přesně ty hračky, se kterýma si zrovna hraje šíma, šíma má svoje 3 zamilovaný, co nedá z ruky a tak jsou to věčný boje, matouš řve, na vysvětlování je ještě malej, šíma taky řve a já mu určitě nechci přikazovat, aby matoušovi dal motorku, se kterou chodí i spát, jen proto, aby matouš přestal řvát, navíc nezaručím, že mu jí matouš za 5 minut nezničí, no někdy je to na palici... to obodobí, kdy byl šíma jen nešťastnej, že matouš brečí a ruší ho a tak , to byla fakt pohoda, teď to vím ![]() |
| Lenka (Lenka04/05+Lukáš07/07) | 20238 |
|
|
3.6.2009 23:07:58
pre všetkých zo Slovenska! a Gratulácie - opozdené Skramuške
Po straaaašne dlhej dobe všetkých zdravím . Sme na Slovensku - som od ledna slamenná vdova - staviame baráček v Novom Horozenkove a manžel stavia a ja som s deťmi v "azyle" u našich na Slovensku. No viem si predtaviť aj pohodovjší život ale vidina vlastného bývania je tak krásna že zatínam zuby a starám sa o deti ako najlepšie viem :-D po tej dobe v práci je pre mňa materská teda pekný záprah - to Vám teda poviem ![]() MartiM čítala som Tvoj príspevok o tom ako ti je smutno že ti Ondra uniká pomedzi prsty - ani nevieš ako ti rozumiem... mám presne ten istý pocit a naviac - Lukáško je teda pekný pohodár - vo svojom veku nevie manuálne ani tretinu čo vedela Lenka - nejaké obliekanie? nočník? slušné jedenie? úklid hraček? Som trapná toto po ňom vyžadovať... takže mám pomaly v 2 rokoch stále mimino - ešte že chodiť sa naučil :-D to by som už asi nedala :-D. S Lenkou tvorím minimálne ak vobec... Marti jak píšeš, s Lenkou niečo robím a Lukáško stihne všetko rozmetať... leze mi po hlave, škriabe sa po mne a škemrá o plnú pozornosť. Teraz v poslednej dobe som to umravnila tým že mamka si zoberie jedného a ja som len s tým druhým... no to je pohodička...aj pexeso si zahráme... ."Ukľudnila" a hodne mi "pomohla" manželova nedeľná prednáška o tom jak zvládať a tvoriť s dvomi deťmi každé v inom veku... teoreticky to zvládol úúúúplne bravúrne... o ale do praxe nech si to uvedie sám keď bude s deťmi sám . A ešte som natrafila na to že Lili bude mať holčičku tak to držíme palce! Toť od nás v tejto chvíli asi všetko a dúfam, že nahliadnem častejšie ![]() papa zatiaľ a ešte pre Mácu - to nám rastie zo Šimona pekný chlap pred 3 rokmi sme tu preberali že Šíma je "ležiak" a hľa prvý na motorke frajer :-D |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
3.6.2009 14:48:23
Ahojky, mam chvilku klidu, kdy mrnavka spi, tak nakukuju
Ivaxx - potnicky uz zmizely, zacala jsem tu sussi kuzi mazat Kloranem s mesickem a je to v pohode, tak snad to fakt exem neni. Wal - jj, kojime stale, Bela tak nejak nepripousti jinou stravu Ale je sikovna odsavacka, vubec ji prakticky necitim, co tam s tim prsem dela, takze uz mi to nijak hrozny neprijde a pocity mam neutralni. Neoznacila bych kojeni za uzasny zazitek, ale za negativni uz taky ne. Jen mi prijde divne, jak vsude rikaji, ze kojeni je dobre i v tom, ze matka venuje diteti bezvyhradnou pozornost, pritom pri kojeni se da delat spousta veci, narozdil od krmeni lehvi, kdy neni zadna ruka volna.Ted mame doma novinku, protoze se Belinka rada nosi, tak jsem si poridila satek a ji se v nem libi. Tak jsem jak indianska babicka. Ada je stale do sestricky zamilovany, tuli ji a rika ji, jak je krasna a roztomila /jeho vlastni slova/. Kdyz breci, tak sice rika, ze ho to rusi, ale zatim ho nenapadlo, ze by ji nejak ten brek zastavil, napriklad zacpanim pusinky, tak je to dobry Je na ni pysnej, kazdemu o ni povida a ukazuje ji, je s nim legrace. |
| Gabro | 23787 |
|
|
3.6.2009 14:18:19
Ahoj holky, tak po dlouhé době nakukuji...
Wal, to je něco s těma holkama, co? U nás máme klidnější období a to jen proto, že venku není taková zima a holt snesu, když jí občas kouká pupek. Má své vybrané kusy oblečení, které stále točí dokola a půlka skříně se nepoužívá. Dokonce má i své oblíbené ponožky!!! Postoupily jsme ale o krok dál a naše dítě snese zapnutou mikinu až ke krku! A ve školce si dokonce nechá zastrčit triko do tepláků (i když věřím tomu, že to má tak 5 minut maximálně). Teď zase bojujeme s vlasama. Když učesat, tak jedině copánky a to ještě dva připlejtáky! Culíky nenosíme... Proč, nevím! Nelíbí se jí to. Jinak začala spát ve školce a já mám po obědě najednou i chvíli klidu . Teď zrovna Kiki spí a je tu tak kouzelné ticho...Musím dát nějaké fotky, když je čas... |
| ivaxx | 44192 |
|
|
31.5.2009 20:01:14
Ahoj, jsem ráda, že žijete
.Fasolo - s tou střechou je to smůla. Nám takto barák při přestavbě protekl také. Teď mi někudy už 3 roky teče do kuchyně a díru nemůžeme najít. Žádný pokrývač se toho nechce ujmout, my zatemovali všechny škvírky, které jsme našli a teče pořád. Jaké cvičení Ti pomohlo? Mě je jasné, že mi chybí zejména pevná vůle, ale už jsem dospěla do kritického bodu. Vrátila jsem do práce a pořizovat si nové slušné oblečení se mi opravdu nechce. |
| Fasola | 24539 |
|
|
31.5.2009 19:50:41
Zdravím při neděli.
Tak jsem si lebedila že Adinka při oblékání nevymýšlí, a už nám to začalo. Včera byly kecy, to si neobleču, řev, scény ![]() Po 18t cvičení mých nadbytečných 11 kg odplulo, mohlo to být i dříve, ale poslední 2t jsem už flákala Aspoň nějaká satisfakce. Protože jinak je to naprd...Zateplujeme, všude polystyrén, houfy kuliček polystyrenu...... Sundali jsme část střechy, a od té doby chčije a chčije . Parchanti tesaři na střechu nepujdou!!!! Přikryli jsme co jsme mohli, ale zateklo do koupelny, chodby i dětského pokoje. Děti jsme přestěhovali do jiného pokoje a topíme a větráme.Jestli zítra na tu střechu zase nevylezou a nezačnou makat, tak je tam přivážu. |
| Walerie | 20776 |
|
|
31.5.2009 15:31:59
Jo a Gabro - oblékání u nás pořád katastrofa. Sukně rve až úplně pod boky, má furt holej pupek, nesnese ani košilku do kalhot nebo punčocháčů, posledně šla na Modravě na tůru v sukni, protože nic jinýho nechce nosit a ještě víc si vybírá oblečení. Teď už mě dokonce nutí, že si bude vybírat se mnou na netu...tak si prohlížíme na nextu a mmb co by chtěla, chce zásadně naprosto nepraktický věci.....jediný co teď dělám je, že kupuju trička už vel. 110 a ty jsou trochu delší, takže jí to překrejvá ten holej pupek.
Kdo nezažil, nepochopí. |
| Walerie | 20776 |
|
|
31.5.2009 15:24:56
Ivaxx, já bych i ráda přispívala, ale zase mám nějaké náročné období.
Prostě víc práce než zvládám a taky jsem si nařídila víc oddech od netu.![]() Malá Skramuška v albu je nááádherná! Vy máte ty děti vždycky jak do katalogu, opálený hároše. A doufám, že jí ještě kojíš, a že už ti to nepřijde tak hrozný. Taky můžeš napsat nějaké postřehy o sžívání s bráchou. MartinoM, tak měsíc celá rodina volno, to je paráda! Holky, nemáte někdo nějaký tip na dovolenou na Slovensku? Asi jenom na týden, u nás bude letošní léto trochu náročný (rekonstruujeme to naše bydlení a k tomu další věci). Jo a Michael od Cat v albu, toho bych ani nepoznala, pěkně vyrostl a je vidět, že se pohybuje v mezinárodním prostředí. I když naše E. tvrdí, že se kamarádí s číňankou (Lucinka ve školce), ale je to vietnamka, nicméně E. se to nedá vysvětlit, pro ní je to prostě číňanka. A pak když má doma poslouchat, tak něco nesrozumitelně žvatlá a je to čínsky.![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
31.5.2009 13:51:32
MartinoM - před pár lety jsme byli ve Třech Studních blízko Žďáru nad Sázavou. Bylo tam krásně - čistý rybník na koupání, v lese cyklostezky, blízko pěkná města, kamarádi jeli i někam na Westernový ranč (Lili by upřesnila ?), zahradní železnici. My byli ubytovaní v takové spartánské chatě, ale je tam i hotel s krytým bazénem. Jen to není u Zlína
. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.