| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 11820  [Dalších 11270 >>]
Maťa. 21117
1.5.2009 22:20:55
no
Vici škoda, tak niekedy inokedy. Holt, ja som bez autí (zháňame, tak snáď už nájdeme vhodné) a bez řidičáku (ale to bude dlhšie trvať:))))
vicinka 24505
1.5.2009 19:31:14
Marcel, já už to kakání budu asi řešit s kinezioložkou. Kolegyně v práci měla stejný problém a prý to bylo psychického rázu.

Marti, ta Orlová mi bohužel nevyjde :-(
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
1.5.2009 19:09:30
vici, my taky stále řešíme kakání, už víc než rok. nejdřív chtěl plínu, tak jsem rezignovala a plínu dávala, ale potom nechtěl kakat ani do té plíny :-( dodnes kaká jednou týdně:-( s takovým řevem, že kdybych něco podobného slyšela od sousedů, tak volám policajty. řešení nemám. naše mudr taky ne. takže to píšu jen, abys neměla pocit, že jste v tom sami :-)
u nás samé jobovky. před 14 dny jsem byla s Emčou v nemocnici s akutní laryngitýdou, den, co nás propostili měla čtyřicítky a diagnostikovanej zánět průdušek, a 3 dny po dobrání antibiotik zase čtyřicítky, tentokrát 6. nemoc. Takže čekám, co bude teď. teď ve středu jsem byla s Jonášem v nemocnici na odstranění nosní mandle a zároveň na obřízce, kterou mu nakonec neudělali, ale jen mu odlepili ten vnitřní list předkožky. Ale.. Dnes jsme tami znovu , protože jsme dostali nařízeno předkožku přetahovat a mazat, ale vůbec to nešlo a navíc u toho hrozně bulil. A dozvěděli jsme se, že se stala chyba, protože mu při operaci ten penýsek vyčistli od nánosů smegmatu, ale nic dalšího nedělali.nicméně klasická obřízka je v jeho případě nutná (s takovým doporučením jsme tam jeli), takže půjde na další operaci v CA v září. já bych vraždila ~o~~o~~o~
Maťa. 21117
28.4.2009 13:06:20
Vici, Amaz niekedy vidím v príspevkoch na tématech, tak rozne.

Ad kakání, nám Filip keď začal, tak rovno na záchod, skús s ňou trénovať skor záchod než nočník. Je to o psychike, že chce iba do pleny. Nám sa naučil za odmenu, dostane bonbonek (trebárs 1 lentilku, proste len pre ten psych. efekt). Doteraz niekedy bonbonek za kakání pýta, ale už nie často.

Čo je ale problém u nás, nočná plena. Zatiaĺ ju máva tak prečuranú (koľkokrát ho v noci musím prebaliť), že to bez pleny proste neriskujem. Na obed spí bez pleny i v školke, nehoda sa stane výnimočne (keď tvrdo zaspí)´. No a v noci tvrdo spí, tak to nevie ovplyvniť. Tak čakám, kedy budú suchšie nočné pleny, ale zatiaĺ nič..
Maťa. 21117
28.4.2009 13:02:47
Jé Vici, teraz čtvrtek pátek? Ale to by si musela do Orlové:-))))
Ptáčková 6626
27.4.2009 17:29:02
Ahoj holky!

Tak se taky po čase ozývám. To víte práce, děti ve školce, kolotoč...
Vilda na kole jezdí jako drak, on je na tohle dobrý, Tobík začal teď jezdit taky, když soupeří, tak ho to baví, ale sám jezdit nechce...
Jinak jsme vyřízení z alergie, oči jako králíci, pčíkáme, smrkáme, ale jinak moc fajn.

Na kakání do plínky, no rozhodně to neřešit nějak dramaticky, známá to řešila hodně vlákniny, ovoce, zeleniny, pití a dítko se to naučilo rovnou na záchod, nočník vynechalo....

Mějte se moc hezky!
vicinka 24505
27.4.2009 14:30:28
Maťo, ve čtvrtek a pátek budeme v Karviné. Nevyvenčíme společně děti?
vicinka 24505
27.4.2009 14:29:21
Ahoj,

taky zdravím, máme se dobře. Minulý týden jsme byly podruhé k zápisu do školky, učitelky mi tvrdily, že oproti minulému roku hodně vyspěla a socializovala se, takže by s nástupem neměly být problémy, tak uvidíme.

Holky, ale máme jiný problém. Pořád nechce kakat do nočníku. Když ji plínku nedám, je schopna nekadit i týden. Už nevím, jak to řešit. Co byste radily?

A co jinak "staré" tváře? Bára, Amaz a další? Příspívajících je jen hrstka. Jestli to půjde takto dál, tak až budou mít naše děti cca 10 let, nebude mít už kdo přispívat :-(
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
27.4.2009 13:01:47
Jinak máme pro Lucinku připravené kolo velikost 12, Lucinka je docela co se týče výše tak takový podprůměr, takže pro ní to bude akorát a pak za dva roky koupíme rovnou 16. No nakonec jsme se rozhodli, že to dneska skusíme, včera jsme byli u mého taťky a Kuba tam měl sebou to jeho velký tu 16 a Lucka to hned chtěla vyskušet taky a moc se jí to líbylo, tak dneska skusí tu 12. Jinak Kuba má u dědy i schovanou motorku, můj taťka jezdí motokros za veterány, tak to včera nastartoval tu Kubíkovu malou a Lucka hned nasadila helmu~t~~t~~t~ a že to chce skusit taky taký děda přidával plyn a vodil jí a jezdili, ta měl pusu od ucha k uchu, totál rozesmátá jak se jí to líbylo, asi geny po mamince~t~ taky jsem byla takový "dáblík jako malá, vždycky mě táta vozíval po závodech po trati~t~~t~~t~
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
27.4.2009 12:57:50
Pro jistotu, jinak by mě už asi vezli, kdyby to měla zlomené po třetí~:(
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 11820  [Dalších 11270 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.