Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
|
|
27.4.2009 12:56:45
Naxi,
my jsme ale po dvousnásobné zlomenině lokne, takže ten loket musí být chráněnej, tak u nás je to nutnost aspoň ten jeden loket mít ochráněnej ![]() |
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
27.4.2009 12:50:40
Jíťo, ještě jsem si vzpoměla, na to kolo prej chrániče nee..pan prodejce řikal, že to akorát brání v pohybu.Tak jsme ho poslechli a i když spadl, tak ne na místo, kde chrániče bývají...
|
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
24.4.2009 18:58:42
Jitko,
mely jsme ten samy problem ve skolce - trvalo to tak dva mesice. Proc? Nevim. Od ted doby, co nosi brejlicky, tak je v pohode ![]() ![]() ![]() ![]() , i kdyz neverim, ze to bylo jen brylema. |
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
24.4.2009 13:16:15
Margar, Matěj nechtěl nikdy nikde šlapat, proto jsme s koupí kola čekali až do teď a i tak jsme váhali ale Petr byl proti odrážedlu, tak jsme teda koupili kolo a větší aby ho kdyžtak měl na příští rok..šlape ukázkově, jen se musí naučit brzdit
bylo už pár držkopádů.. |
|
|
23.4.2009 12:08:38
A ve školce, Lucinka začala pěkně zlobit, kouše a štípe děti a tůhle po nich při obědě lžičko lila polívku, takže jsme dostali od učitelky nakázáno jí domluvit, tak jsme dommluvili a zatím dobrý, tak snad. Když mi to učitelka řikala, tak to Lucinka slyšela a na učitelku se urazila, druhý den s ní nemluvila, ráno když jsme přišli do školky tak jí ani nechtěla pozdravit a dělala uraženou, ona vždycky nasí takový ksychtíky a je na ní vidět jak to dělá naschvál, protože jí cuká koutek a chce se jí smát, je to pěkná potvůrka
![]() |
|
|
23.4.2009 12:05:52
No a co se týče kola, tak se už taky chystáme ještě tak měsíc počkáme, ale doktor nám stejně doporučil ať letošní rok dělá všechny sporty schráničem na ten loket. Dostala pod stromeček kolečkové brusle a tam jsou všechny chrániče včetně helmy, tak jsme vybani a kolo bude mít po bratránkovi, Kuba už dostal to větší, tak zdědí to malinký a pak koupíme rovnou to větší provedení. No loni na tříkolce šlapa o stošest a teď co jsme se přestěhovali ke tchýni tak na ní jezdí i po bytě ve 4+1 je místa dost
, tak uvidíme kolo jak ho ušlápně, bude mít stím bržděním do zasu šlapky, tak snad to půjde...... |
|
|
23.4.2009 12:02:39
Ahojky,
tak u nás mluvení,no neustále něco povídá a vypráví a ptá se sto krát deně PROČ PROČ PROČ a my se stoho asi s přítelem zblázníme![]() ![]() ![]() Margaret vydrž, taky se rozpovídáte, jo chlapi jsou někdy líný, můj brácha byl to samý když byl malej a pak se rozpvídal a pusu nezavřel ![]() |
| Arka | 27734 |
|
22.4.2009 18:47:59
Tak jsem zjistila, že mám doma náročného strávníka. Kukýs ve školce jí pouze oběd - pokud mu chutná, jinak se do jídla po první lžičce vyzvrací (já jim říkala, ať ho nepřesvědčují, že má ochutnat, jak mu to nevoní, zvrací) a doma jí pouze vařená jídla. Z nevařených jen ovoce a zeleninu.
Snad mu to nezůstane My vůbec nepotřebujeme kupovat pečivo.Kolo - má pomocná kolečka a jezdí jako drak. Mluvení - jako Kukačka, mluví a mluví a mluví a já mě z toho hučí v hlavě ![]() |
| Margaret | 1200 |
|
|
22.4.2009 18:15:34
Naxi, to je skvělý cyklista
Koncem týdne jedeme Majkovi taky pro kolo, tak jsem zvědavá co na to bude hlásit. On jezdí na koloodrážedle jak drak, rovnováhu drží výborně, jen se bojím, aby chtěl šlapat - na tříkolce se mu totiž moc nechce.Obnovili jsme mu po zimě houpačku, tááák se mu to líbilo a pořád chtěl houpat, až se z toho dnes před polednem celý poblindil. Měl z toho šok, šel spát a spí dosud, tak snad se probudí v lepší náladě. Do školky ho nevzali ![]() ale začal chodit do předškoličky do místního MC, zatím jen jedno dopoledne v týdnu. Snáší to nerad, ale statečně. Snad si zvykne a budu ho tam dávat častěji. Mluvení pořád blbý, i když pár slov přidal. Ááá, Marek vstává, nezdá se ale že by měl dobrou náladu.... |
| Maťa. | 21117 |
|
|
21.4.2009 20:15:11
Naxi, mám čiernu s prírodnou. Tá čierna prevažuje. Je to praktickejšie, keď máš tú, kde prevažuje bledá farba, rýchlo ju zašpiníš - aj keď, oprať sa dá bez problémov, ale dlhšie schne, keďže to je prírodný matroš.
Inak s ňou teraz chodím denne do školky a zo školky, Michálek v nej nadšený a ja som sa s ňou zžila, tak už mi nerobí problém sa ani ohýbať k Filipovi a podobne. Je to fakt super vec ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.