Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
7.4.2009 16:38:11
Jitko,
radiator uz je pryc a bude vymeneny . Nastesti vse zajistuji jeste dodavatele stavby. V to jsem nedoufala. Vime, jak to s tema zarukama chodi. Hlavne, kdyz se jedna o mensi castky, to se nikdo neboji, protoze kvuli par tisicum za pravnikem jasne nepujdu ![]() Manzel trval na masivu, mame bambus, cena za 130 m2 je desne vysoka, navic manzel chtela nejakou specialni pokladu a ta je jeste drazsi, protoze tam vznika hodne prorezu. Uz bysme do ni nesli ![]() |
| JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
|
|
7.4.2009 10:04:06
Minko,
stou podlahou bych určitě počkala a objednala bych někoho na opravu i klidně jinou topenářskou firmu, je lepší si zaplatit opravu, než mít zničené parkety za několik desítek tisíc krun. Taky přemýšlíme o dřevěné podlaze a ty ceny jsou hrůza, počítali jsme spodní patro a vyšla nám částka oko 100 tis kč, trošku se nám teda stoho protáčeli panenky, budeme to muset nějak skorigovat ![]() |
|
|
7.4.2009 10:00:02
Ahojky,
Andrej, jo jo je tam přímo ve vesnici autoservis, vím o něm. Doubravice, to mi něco říká,ale zatím tam to okolí moc neznám. |
|
|
6.4.2009 14:33:34
Gratuluji k prijeti do skolky !!!
No nam treba ted tece jeden radiator, bojim se tam tak nechat polozit parkety, aby se neznicily jeste ty a topenari samozrejme nedosazitelni. Moc dobre vedi, ze s tim k pravnikovi kvuli par tisicovkach nepujdu. Tohle me fakt se** ![]() ![]() ![]() Jinak mame brejlicky. Akorat jsem pro ne byla. Stejne ale chci vzit Sabku jeste k jine ocni, slyset nazor jineho doktora. Chci si byt jista, ze ji nezkazim ocka. Ma tedy jen 1 a ctvrt na obe oci, +, pry by ty bryle mela mit, aby z toho nebyla tupozrakost a tim okluzor. |
| Andrea + 2 holky | 20023 |
|
|
6.4.2009 12:45:56
Jitko,
do Doubku jezdim do autoservisu (kdyz jsem v CR a neco je potreba), mama bydli kousek odtam - Doubravcice |
|
|
6.4.2009 12:19:02
Ahojky, tak Uffffffffff většina věcí už přestěhovaná u tchýně a včera jsme tam strávili první noc, byl to dost náročný víkend, bolí mě všechny svali na těle , ale už je to za náma , no příští rok už se budeme stěhovat s lepším pocitem .Minko, až budeme ve fázi jako vy, tak na to už se moc těším, to se budou řešit už třešničky na dortu , ikdyž vím že to taky nebude tak jednoduché, aby se to všechno uhlídalo, hlavě ty věci na které si budem objednávat řemeslníky, jako např. koupelna. Plovoucí podlahy bude přítel pokládat sám.......Naxi, stavíme u Říčan u Prahy, přesněji vesnice Doubek cca 4km za Říčanama je to cca 15km od Prahy a od toho místa kde teď bydlíme a máme oba s přítelem v okolí rodinu to je 20 km. Je to tam dobré v té oblasti je 30 nových pozemků, je to rozšířená vesnice o novou oblast, ve vesnici je obchod,úřad, hospoda,Pražská městká hromadná doprava, takže austobus tam jezdí docela často,zástaváku máme kousek,takže školní autobus bude taky v pohodě, takže celkem dobrý a školi a školky, máme na výběr na dvouch místech buď Říčany (4km vzdálenost) kde je jich hned několik a nebo Mukařov ( 2km vzdálenost) kde je taky škola i školka. No a v Říčanech je úplně všechno, veškerý doktoři a je tam i nemocnice......... |
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
6.4.2009 11:01:49
Ahojky..
Mati, to mě mrzí, já jsem nenahlížela.. chjoo.Tak příště si písni dřív, vždyť o prdku jde, kdo bude chtít bodiky dá ![]() Jíťo a kde že to stavíte? Přišlo nám rozhodnutí v pátek, Matýsek je PŘIJATÝ do školkly ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
3.4.2009 14:32:20
Lucko,
v te fazi jsme my ted ... akorat za pul hodky letim vypustit podlahare. A zacal mi tect jeden radiator a to fest. Na vsem jsou nejhorsi ti delnici, to je fakt chaska a vyberes z nich tak 10% schopnych, kteri nenadelaji vice paseky nez uzitku. Kazdopadne bych do staveni sla znovu. Mam takovy sen si postavit blob, kdyz uz mi ho nepostavi jako knihovnu. Samozrejme v mensim meritku. Mam rada desny ulitly stavby ![]() |
|
|
3.4.2009 10:36:09
A v tomhle budeme příští rok v létě bydlet, když to teda všechno poběží podle plánu: http://www.canaba.cz/cs/rodinne-domy/praktik/ Teď řešíme projekt, zapojení elektřiny(kaplička už hotová, studna vykopaná, tak pořídit čerpadlo aby se mohlo začít stavět, počítám koncem léta se začnou kopat základy a do podzimu máme hotovou základovou destku a příští rok na jaře bude vršek a ten bude do pléta hotovej a pak už si budeme sami dodělávat koupelnu a pokládat podlahu a tak. Máme sice domeček na klíč ale ve verzi na dodělání, ušetříme nějaké penízky a dodělávat můžem postupně, nejdřív spodek a nastěhujem se a pak postupně za provozu vršek. Ale jak říkám jen udělat podlahy a obě koupelny a vymalovat, tak to zas tak moc není, když teda mluvím o vnitřku. Na zahradě bude práce habaděj a musí se dodělat částečně plot už zbývá jen z ulice![]() Lucinku jsme vzali před týdnem do ukázkkového domečku, řešili jsme tam v projektu zásuvky, vzali jsme jí sebou, tak si tam hrála v dětském pokojíčku, je to super že to maj takhle pro klienty zařízené a nejvíc se jí v domečku líbyl záchod ![]() ![]() , že je veliká místnost a taky obklady, no byla z něho nadčená![]() ![]() ![]() |
|
|
3.4.2009 10:27:54
Ahojky holky,
tak konečně venku sluníčko!!!!!!!!!!!!!§ No nás čeká stěhovací víkend, zítra se stěhujem ke tchýni kůli stavbě toho domečku. No najednu stranu je to super, příští rok v létě budeme v našem novém domečku, ale nějak se mi taky na druhou stranu nechce opouštět můj byteček, byl hotovej, zařízenej a útulnej no nic rok a půl to u tchýně zvládnem a příští rok v létě bude v domečku lépe![]() ![]() , no skrátka něco špatné pro něco dobré![]() Tak držte palečky, ať nám to stěhování jde od ruky!!!!!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.