Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arka | 27734 |
|
2.4.2009 9:59:56
Ahoj holky!
tak jsem se pobavila. Prý holky závidějí klukům penis... Příjde Kukýs: "Maminko, že není pravda, že nebudu mít v bříšku miminko?" Vysvětluju něco, jako že ne, ale že si najde úžasnou holku a ta bude mít v bříšku miminko a to bude její i jeho. Strašný neutišitelný řev, že on si nikoho hledat nebude a Kukačka vítězoslavně: "To já budu mít v bříšku kolik dětí chci a nikoho si hledat nemusím" Tak kdo komu co závidí? ![]() |
| Andrea + 2 holky | 20023 |
|
|
1.4.2009 19:50:29
Mato,
ja hlasovala ![]() |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
1.4.2009 13:15:08
Maťo,
já hlasovat chtěla, ale jukla jsem až ráno: ((( Mates byl taky chudokrevnej, půl roku se mu odkládala operace kýly:/ |
| Maťa. | 21117 |
|
|
1.4.2009 12:21:56
Ahoj holky, tak sme zpátky od dr. Filip má výsledky blbé, je chudokrvný, vyčerpaný fyzicky, takže milion ďalších sirupov, hafo Aktiferinu - železo, Imunoglukan..no v lekárni zostalo ďalších 4 stovek chjo.
Má byť doma do Velikonoc, potom može do školky až. A po dobraní Aktiferinu na kontr. odbery. Tam bolo ľudí, tak mám doma čo robiť teraz. Ad hlasovanie, takže sme boli na 111 mieste nakoniec, postupovala prvá stovka. V tomto prípade ma to mrzí, lebo tam bola viactisícová účasť a keby sme boli niekde na troch stovkách a vyššie tak mi to je fuk..ale bolo to o blbých 11 hlasov, ktoré sme možno ešte mohli dostať, keby som nebola blbá a napísala si o hlasovanie v dobe, keď ste tu boli:))))) Nabudúce sa poučím )))No nešťastie v hre, šťastie v láske vraví sa:))) |
| Maťa. | 21117 |
|
|
31.3.2009 22:16:09
Babulky, povodne som nechcela lobbovať, ale chýba nám blbých 11 hlasov (vobec som to nečakala, tých maminiek sú tam tisíce!) aby sme boli vo finále a dnes o polnoci to končí. Keby sme boli vyššie, prdím na to, ale teraz mi to nedá. Aj keď som tam fakt šla len z hecu segry.
Mohli by ste mi poposielať 5 hviezdičiek? Prosím čo najrýchlejšie ![]() Tuto mi prosím zahlasujte, moc díky! http://www.lovelababy.cz/profil/?user_id=7325 |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
31.3.2009 16:44:18
Actimelu se u nas vypijou litry
![]() |
| Arka | 27734 |
|
31.3.2009 14:47:06
Ahoj holky!
tak jsme se rozhodly pro zdravou výživu. Včera měli v superakci actimel, tak jsem ho poprvé koupila. Kukačka je závislák na reklamách a strašně dlouho po něm toužila. Kukýsovi nechutnal - on teď mléčné výrobky nejí, jen puding s rozinkami. Kukačka si jeden dala a já jeden. Výsledek: já břicho jak balón a Kukačka problinkala noc od osmi večer do šesti do rána ![]() Kašlu na účinné bakterie. Jinak nic divného nejedla a vzhledem k tomu, že jsem takhle historicky umírala po čokoládovém termixu - v 10 letech a v 17 letech (to jsem si řekla, že mi tenkrát možná nebylo špatně po něm). Tuhle jsem ho viděla v obchodě a měla jsem hodně zvláštní pocit. |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
28.3.2009 11:07:24
Marcel,
v tom aby se prase vyznalo: ((( Matěj má taky problémy s pindíkem - měl tam maličkatou dírečku a na chirurgii primář se bál, aby se mu moč nevracela zpátky, aby šla vůbec ven. Tak musíme trochu přetahovat, ne samo úplně. Ale když mu to na chir. udělali, tak to měl i popraskaný. Vám zas říkali, že takhle ne? Musíme na kontrolu. Dírku tam má normální, měli jsme jít po 3 týdnech na kontrolu, ale nešla jsem. Teď je to už pár měsíců: )))) Jsem zvědavá, jak s tím dopadnem, aby nemusel na nějaký to uvolnění... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.