Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
|
|
27.3.2009 10:07:30
Máťo, krásná fotečka, jo jo čas běží hrozně rychle...
![]() Jinak chápu jak píšeš, že ty porozvodový starosti ve tvém vnitru pořád leží, ikdyž už máš novou rodinu. Taky to tak občas cítím, že mě přepadne splín, je to hlavně kůli malé, přesně jako u tebe, že má člověk dítě s chlapem kterej ho stoprosentně chce a těší se na něj a když se narodí tak o něj stratí zájem. To že se rozejdou dospělí lidi, až jako trágédii neberu, to už mě je například úplně jedno,naopak jsem rádá, mám teď daleko lepšíhho chlapa a hlavně spolehlivého partnera pro život, ale ty děti to prostě ve vnitru zůstává a si to tam dlouho bude ![]() |
|
|
27.3.2009 10:01:05
Arko,
jinak ad jarní bundy, taky jsem scháněla a fakt býda, nikde nic nemaj a nebo za strašný peníze a nebo když je to za rozumnou cenu jak v CaC, tak je to na knoflíky a to si těžko tříleté dítě ve školce zapne samo. No nakonec jsem objevila v tom CaC jednu jedinou na zip, stála teda necelých 800,-Kč, což je na jarní bundu dost, zimní jsme meli z CaC za 450,-Kč ale co se dá dělat když nikde nic nemaj a to když jsem tam přišla do toho CaC tak měli poslední 110, jsem jí hned chňapla a nepustila. Ještě se kouknu do sekáčků ať má nějakou na písek, jinak naštěstí nám chybí jenom nějaká trička s krátkým rukávem. Lucinka co je teď ve školce dost zhubla, takže nám jsou věci z loňska, kdy jsem jí všechno kůli bříšku kupovala o číslo větší ![]() |
|
|
27.3.2009 9:56:11
Ahojky,
Marcel, tak jsem se koukala na ty tvoje fotečky, a vypadá to super, už neni vůbec nic poznat a je to hrozně přirozené, fakt super No já jsem stejně srab, já bych do tohho nešla.......... |
| Arka | 27734 |
|
27.3.2009 8:32:55
Ahoj holky!
tak nejsem u svého PC a taky bych se ráda podívala do deníčků. Napište prosím někdo adresu. Děkuju ![]() Jinak bych chtěla být někdy milionář a nebo přijít do super levného dětského obchodu, kde mají všechno. Kukačka vyrostla snad ze všeho jarního, má tu trosky triček s krátkým rukávem a tvrdím jí, že odhalené bříško je OK , ale nevím, kterým směrem barevně jít a jarní bundy skoro nikde ještě nejsou.Chybí jí bundy, boty, tepláky, kalhoty, trička s krátkým, dlouhým rukávem, mikiny a ponožky. Zachraňuje nás zima, nosí krátké zateplené šusťáky k zimním botám, ale nesmí se oteplit. Kukýs je celkem v pohodě (až na jarní bundu), Kukačka v jeho věku měla univerzální barvy bot a navíc jí tenkrát vyrostla skokem noha, tak má Kukýs dvoje boty, co měla jednou na sobě.. Školka - Kukačka je už týden každé ráno protivná (odpoledne ok) a vyvrcholilo to dnes, že byla tak hrozná, že to zarazilo i Kukýse, který dělá každé ráno scény, že nepůjde do školky, že se sám oblékl, celou cestu mlčel a držel mě za ruku, nepral se u výtahu, kdo mačká tlačítko, ve školce se sám oblékl, usmál se, dal mi pusu a bez scén odešel za tetou (jen se vrátil dát mi pusu ![]() Tak jsem si zase trochu vylilla srdce. |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
27.3.2009 6:35:09
Marcel,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Maťa. | 21117 |
|
|
26.3.2009 18:56:53
Marcel no bolo...doteraz to niekde vo mne je, musím to odblokovať. Ten stres z rozvodu a strach o dítko..o jeho existenciu. Fuj, radšej nespomínať
|
| Maťa. | 21117 |
|
|
26.3.2009 18:55:21
Naxi, už som písala na bazálky, že máš synáčkov jak cez kopírák
![]() ![]() ![]() Neskutočné, jak tie deti rastú, veď sa Ti malý teraz len narodil a už sedí ![]() Jo a inak máme 4 zuby, ale kouše opičiak malý ![]() |
| Maťa. | 21117 |
|
|
26.3.2009 18:52:21
Vicí jasné, ozvi sa! Ja sa rada stretnem, ak to bude možné:)
|
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
26.3.2009 16:28:01
Mati, moooc Vám to sluší
.. Míša je celej taťka Taky hodím nějaké fotečky.. ![]() ![]() 8 měsíců a 4dny.. první zub.. 2 dole ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 | 28078 |
|
|
26.3.2009 16:04:06
a díky za pochvaly
myslím si to stejné ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.