| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 11820  [Dalších 11220 >>]
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 27781
27.3.2009 22:18:51
Ahoj holky ~k~ !
Fotky chválím jak v diskuzi, tak ty top secret v deníčku, koukáme i s Mírou, Marcel, snad to neva ~y~~t~, tak u nás máš pochvalu i od chlapa, shodli jsme se, že vůbec není vidět, kde je řez a opravdu vypadají přirozeně, ale co je nejdůležitější, že se teď cejtíš skvěle, takže si to jen a jen užívej!!! ~R^

Na Jonáška budeme myslet!!! ~s~
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
27.3.2009 22:14:03
tý jo, řekne se cizina, tam je draho a ejhle zimní souprava za 120 i když ve slevě....
27.3.2009 22:12:20
andreo, není jiné řešení bohužel :-( zjizvená změněná tkáň. dostala jsem vynadáno, že jsem přetahovala silou, ale já jsem fakt nepřetahovala vůbec.od miminka tam má jen malinkou dírku na čurání. Několikrát jsem zkusila, jestli to jde, ale prostě jsem viděla, že to nejde ještě než se objevila ta dírka.Nikdy neměl ani žádný zánět, tak teda fakt nevím, jak se mu to stalo ~n~
Andrea + 2 holky 20023
27.3.2009 21:59:08
Arko,
tak ja treba loni koupila v CA oteplovacky a bundu za 4,5e (120kc) - na konci sezony, mela to letos akorat. Jinak ja hodne vzdycky nakoupim v Anglii, docela i v Tescu - mikiny, teplaky tam letos po Vanocich vysly tak na 50kc. V CA kupuju spis takovy to lepsi obleceni.

Marcelo,
proc jdete na obrizku?
27.3.2009 19:45:43
ahoj, díky za pochvaly ~f~.
Já naopak miluju sekáče, dají se najít opravdu pěkné kousky pro mě i pro děti, ale právě teď na ten Jonášův věk už nic moc. Vietnamce (zboží) nesnáším a úplně mě štvou na MMB prodávající, co nabízejí "úchvatné,úžasné,kvalitní,známé" oblečky a u nás je mají u Vietnamců.
Jinak mě se taky moc líbí štíhlá vysportovaná postava s malými prsy. Kdybych měla se svou postavou dvojky, tak bych na žádnou operaci nešla.
Psala jsem vám, že Jonášek jde 28. dubna na opraci odstranění nosní mandle a obřízku? už se nám to nějak blíží~;((
Andrej, to by si tvůj manžel mohl podat ruce s tím mým. Toho nerozhází ani pobryndaná mikina borůvkovým džemem. Zrovna dnes jsem malou vyzvedávala od tchýně v tomto stavu a tchýně se dušovala, že už ji tak dostala ~t~
Arka 27734
27.3.2009 15:35:26
Popravdě, krkavčí matka - pro sebe bych v sekáči ani u vietnamců nekupovala, ale když mám pro ně tričko za 30 Kč, kalhoty za 40-50 Kč, tak jich koupím víc a není mi líto, když je zašpiní ...
V C a A mi to přijde na děti hrozně drahý, dokonce i v těch akcích ~:(
Andrea + 2 holky 20023
27.3.2009 13:31:07
Arko,
to by se tvuj muz pobavil kdyby videl toho myho jak je schopen oblect dite :-) Uz se to trochu zlepsilo, ale byly doby kdy jsem mu musela chystat pro ni veci, zvlast kdyz mi ji mel nekam treba dovezt. Ale u nej to neni ani tak o sladeni jako o tom, ze ji dal treba votahany teplaky, kdyz jsme sli do mesta :-)
Jinak ja teda sekace a vietnamce fakt nemusim, navic V nemecku mam pocit ze koupim hadry levnejc v normalnim obchode (CA, ERnstings Family, drivavejc KIK - ale ted na tenhle vek nic moc)
Prsa - taky mi vyhovujou spis mensi, takze nejaky plastiky me nelakaj.
Arka 27734
27.3.2009 10:22:24
Marcel, dobrý, opravdu není nic vidět. Můj sen je opačný, mít mrňavá chlapecká prsa. Trochu jsem přibrala a vrazilo se to do prsou. Manžel nadšen, já nešťastná. Ale zhubnu~:-D

Bunda za 800? Já bych potřebovala asi nějaký pořádně velký "vietnamský" obchod, i když i oni přidražili. M. má ještě představu, že by naše děti měly chodit vyladěné, ale kupovat 4 kvalitní boty na to, aby jí za 3 týdny nebyly, jako se to stalo loni, mi přijde jako vyhazování peněz. Tak kupuju trošku barevně neutrální ale stejně to vždycky nevýjde.

Tady nic moc sekáče. V ČR máme dobrý, i když spíš pro Kukýse, mají tam velký výběr pro malé děti, pro ty větší už moc ne.
Andrea + 2 holky 20023
27.3.2009 10:12:49
Marcel,
taky jsem koukala, vypada to dobre.

Jarni bunda za 800 to je teda des. Jinak my nejak ani nic nepotrebujem, boty ji prekvapive jsou z podzima. No a ja tak nejak porad neco nakupuju, takze se nestane ze by najednou nemela co na sebe.
Andrea + 2 holky 20023
27.3.2009 10:09:06
Arko,
http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=5804
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 11820  [Dalších 11220 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.