Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
24.3.2009 21:45:58
Ahojky,
holky všechny fotky jsou moc pěkný, lyžaři ![]() a Alča si koukám užívala v Anglii![]() .Marti koukám, jestli už máte miminko a nic . Už aby to bylo za tebou, vid? Pak že druhorodičky rodí před termínem . Tak držím palečky .U nás se tak nějak pořád marodí, střídáme si to všichni, nic strašného, ale i bolení v krku mi dává zabrat, zvlášt, když mi jako těhuli v lékárně nechtějí prodat ani kapky na kašel,natož něco na bolení v krku ![]() . |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
24.3.2009 20:44:41
Čau holky,
tak se také ozývám po horách. VOjtík zase zkoušel lyžování, ale sám ještě jet schopnej není. Akorát rovně, jenže to se mu to pak šíleně rozjede a on se tlemí a líbí se mu to a my máme, co dělat, abysme ho chytli a nebo ho vozíme mezi nohama. Příští rok mu ale už určitě zaplatíme instruktora. Byli jsme v Černým Dole a je to tam fakt super na naučení. Je tam i takový ten jezdící chodník a malý vlek pro děti a pak jeden trošku větší - poma - pro ty víc zkušené. A pro nás lanovky takže fakt super. A ještě výborné restaurace:))) Yitusch, kde vy jste byli? VOjta je teda dobrej snowboarďák:) A co Viki, jak jezdí? Alčo, hezky jste si užívaly. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
24.3.2009 11:54:10
tak jsem porad tady. Jeste miminko nemam a asi mit nebudu nebo co ja vim. asi ceka na teple pocasi a nebo se mu nebo ji nechce ven.
Dneska jsem byla na poslednim monitoru u naseho dr., nalez pekny, nachystane na porod, moc nemuzu chodit, boly me vse a rikal, ze se to pekne nachystalo, tak pokud od nedele neporodim, ak půjdu uz na porodni na monitor a kontrolu. tak snad porodime. nebo vcera jsem sotva lezla a dnesak je to lepsi,ale boly to jak cert, tak asi jak se tlaci dolu. aj vylest na kozu problem. tak me jen litoval, jako chlap nevi co je to bolest,ale asi souciti z kazdou, co ma pred koncem. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
24.3.2009 8:52:57
Tak Alče opravdu moooc závidím,my jsme nikdy nikde nebyli
![]() ![]() ![]() Marti,tak jak ??? ![]() ![]() ![]() Jinak lyžovačka taky super ![]() ![]() ,máte moc šikovný dětičky holky![]() ![]() ![]() My chceme letos zkusit koupit Natálce kolečkové brusle,ale nevím nevím,plno lidí říká,že je to brzy,tak nevím ![]() ![]() ,měla už 1x půjčené,už v nich stojí a za ručičku jde,tak na poprvé zatím dobrý,tak nevím,zda do toho vlítnout![]() ![]() ![]() Jinak zítra má Natálka naposledy antibiotika ![]() ![]() ,tak jsme rádi,snad už máme vybrané nemoci na dlouhou dobu![]() ![]() ![]() Počasí hrozný,venku fučí jako na větrné hůrce,obloha je černá a 5 stupňů,tak ani nevadí,že nemůžeme ven ![]() ![]() ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
24.3.2009 8:37:41
Hezké ránko, holky!
Teda já pořád nakukuju, co Martinka, a zatím nic. Bobečku, už je to těžké, že? no, třeba se pletu a Martinka je už v porodce a drží mimuško v náručí ![]() Yituš, moc hezké fotky, dětičky máš fakt šikovné! My teď trošku bojujem, Tobík zase začal vstávat se světlem, tudíž v 6 ráno, budí i Klárku a přes den jsou oba náležitě protivní. Ale jinak jsou to velké šikulky, dokonce už je TObík i přes noc bez plínky, i když se nám dvakrát stala nehoda, ale s tím se počítá ![]() Alči, v Anglii muselo být super, strašně bych se tam chtěla podívat. Moje ségra čeká za měsíc mimi a bude asi zčásti pendlovat mezi Českem a Irskem, kde žije její přítel (ale je Čech). Takže máme předběžně naplánováno, že v červenci vezmu děti a poletím za ní, pomůžu jí s miminkem a zároveň pocestuju, co děti dovolí. Těším se jak malé děcko, akorát mám strach, jak zvládnu cestu, ještě nikdy jsem neletěla ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
24.3.2009 8:02:01
Ahoj holky
![]() Yituschko, nááádherné fotečky a super lyžaři Moc vám to sluší ![]() ![]() Vojtík na snowboardu je teda fakt šikulka A nacvičující postoj je super ![]() ![]() ![]() Takhle Filípek taky trénuje před sjezdem dolů ![]() Alči, krásné fotky a určitě to musel být super výlet ![]() ![]() Martíííííí, co ty tady ještě nacvičuješ??? ![]() ![]() ![]() Koukej si jet pro miminko, ať už víme co to vlastně takovou dobu nosíš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Všem marůdkům ať je brzy dobře!!! ![]() ![]() ![]() ![]() U nás je chumelenice.... já jsem chtěla velikonočně vyzdobit, no nevím nevím, když to vypadá jako by byl prosinec ![]() ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
23.3.2009 20:40:48
Ahojky
Alčíííííííí téda super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moc hezký fotečky , jsem ráda že jste si to s Verunkou užily ![]() Jíťo teda ten sní závidím , moc vám to sluší ![]() ![]() marti tak to už funíš z posledního ,viď?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
23.3.2009 20:31:59
ja doufam, ze to bude brzo, od vcera me desne boly bricho, zada, sotva lezu, tak doufam, ze se mi to rozbehne. odpoledne tu travil muj tatka, at me nekdo hlida kdyby neco s malym a zitra zase prijede taky. tak snad uz budu v porodce a koukat na to prekvapeni
![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
23.3.2009 20:15:16
Martinko - bylo to nádherný.
Ani se nám nechtělo domů - i když se nám teda stýskalo. To je super,že jsi počkala. hlavně na sebe dávej pozor - myslím na Tebe. Až to vypukne dej vědět. ![]() |
|
|
23.3.2009 14:56:40
Ali vidim, ze jste se meli moc krasne a to je super. Vidis, ja na TEBE dokonce pockala s mimiskem, tak si to uzijeme az ted.
Jinak uz mi zbyva 6 dnu, tak at je to brzo ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.