Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
25.3.2009 14:43:55
Alčo ahoj,
já ani nevím, kdy příští srazík je . Bříško už pěkně roste, hodně mi tvrdne, mám klidový režim a cpu se magnézkem. Ale jinak docela v pohodě. Tobík chodí 2krát týdně do školičky, tak tahá domů virozy a já je od něj pravidelně dostávám . ted se zrovna s jednou peru.. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
25.3.2009 14:08:23
Míšo s Tobíkem - ahoj !!
jak je? A co bříško? Přijdete příští týden na srazík? dlouho jsme se neviděly. ... Umlinko a co vy? jak roste Barunka? ... Lendulko - holka moje zlatá. Pořád myslím na ty Tvoje dortíky ![]() ![]() ted jsme byli na oslavě - a měli dort - no děs. Nedalo se to jíst. Ty jsi mě už tak zkazila,že já dorty jedině od Tebe ... ![]() ... Ahoj Mikinko. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
25.3.2009 14:05:22
Ahoj holky.
děkuji za pochavalu foteček. Bylo to vážně super. No žužo. Yitu - my spolu mluvily - takže víš. Ale,chválím fotečky. Sluší vám to. ... Martinko - holka - Tobě držím palečky. To je děs. Já takhle přenášela Verunku - rodila jsem 41+6 - děs. už jsem se skoro ani nepohla. ... Petruško - teda neštovičky jo. No pokud je máte tak počítej,že je Natálka tak na 90% taky chytí. I když brala ATB. Neštovice jsou virové. Ale,zase je budete mít definitivně za sebou a budeme mít klid. pokud budeš potřebovat - poreferuji - máme je za sebou nedávno. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
25.3.2009 10:42:38
tak u nas je to jeste tak, ze MAty chodi do tej skolky a je nam ho lito nechat doma, protoze se tam tesi a vypada to, ze stejne bude mit opet rymecku - pokud to neni porad ta co ma. tak uvidime,ale muzik rikal, ze rano ho vezme do skolky, na 12 si pro neho ( z Brna ) prijde a budou doma a nebo půjde do prace s malym po skolce. ale to se uvidi az to bude , protoze stejne je to vzdy jinak
![]() jo tak to je blbe,ale zase kdyby to meli oba za sebou lepsi. tak uvidis, treba se to u Natalky nerozjede |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
25.3.2009 10:17:25
No to jo,s dítkem je to blbý,když jsme v porodnici a nemáme hlídání.
U nás taky manžel musel do práce a tak byl Štěpánek poprvé u babičky,nedalo se nic dělat![]() No já bych ty neštovice na jednu stranu brala,aby to měly oba hned za sebou, ,ale ta představa,že po 14 dnech,kdy jsme lítali kolem Natálky,nemohly ven a nic moc okolo,tak teď zase 14 dní a okolo obou???![]() ![]() ![]() |
|
|
25.3.2009 10:04:32
Peti tak snad to taky bude pred terminem nebo aspon presne na termin,ale nejak at si maleho muzou vzit nasi. je to ted do nedele ok, nekdo si ho vyzvedne, pak zase tatka ma sluzby, tak by to byl problem a mamka jde po 5 mesicich do prace, tak by to bylo taky na prd.
tak prejeme,at to Natalka nechytne a Stepanek nema nestovice,ale lepsi ted, kdyz jeste neni tak teplo ze ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
25.3.2009 9:57:33
Marti,vydrž,ještě chvilku a budeš mít miminko u sebe
![]() ![]() ![]() I když tě asi moc nepotěším,tak já Natálku porodila 2 dny před termínem ![]() ![]() ![]() Jinak Natálka má dneska poslední antibiotika a Štěpánek se do rána osypal,asi neštovice,máme počkat do zítra,říkala dr.,aby se to prí potvrdilo,zatím má jen pár pupínků ![]() ![]() ![]() Tak ani nevím,jestli to může od něj chytnout Natálka,když dobírá antibiotika ![]() ![]() ![]() Asi mě z těch nemocí klepne ![]() ![]() ![]() |
|
|
25.3.2009 9:29:39
jsem tam napsala blud - to je tak , kydz nekdo u toho vola
![]() jeste nerodimeeeeeeeeeeee. tak to tam melo byt. asi fakt ceka na to teplo,ale dubnatko ja neciiiiiii , ikdyz beran to bude jak vysity ![]() ![]() ![]() |
|
|
25.3.2009 9:17:41
no jo, jeste rodimeeeeeee. a to druhorodicky rodi pred terminem. kde ze. vidim to na sobe , ze se nedari.
|
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
24.3.2009 23:41:33
Umli !!
lyžovat jsme byli v Itálii jako loni, lyžování tady a tam se nedá srovnat a pak i cena... ![]() ![]() ![]() Příští rok znovu na stejné místo ve stejném termínu ![]() Vojtu snowboard hrozně vzal, takže lyže byly povinné pro 3 jízdy a pak mohl jít do snow parku skákat...no na to že to zkouší 14 dní, tak super... ![]() ![]() Viki jsem brala mezi nohy či vedle na hůlku a nebo za obě hůlky a couvali jsme... intruktorku měla v Liberci a tak jí i ujížděla a sama jezdila na vleku (já se bála)a protože jí to chytlo, tak jsem překonala strach a v Itálii koupila permici a už jsme drandily ![]() moc jí to bavilo, ještě jsme chtěli na provaz, ale myslím, že toto stačilo...na objevení nových věcí...příští rok budem pokračovat, když bude chtít...je taková trpělivka - no jako na těch bruslích...v pátek se chystáme na karneval na ledě...ještě musím vymyslet masku ![]() jo a kdy Vás konečně uvidíme...?????? Marti, tak už miminku domluv a na něco ho nalákej ven , i když se mu vůbec nedivím do takovéhoto počasí se vrhat...![]() snad bude brzy lépe, už chci něco dělat na zahradě... na kolečkové brusle se chystáme až bude těpleji...uvidíme zda to bude Viki chtít vyzkoušet... Katuško - tak na výlet se chystáš , to bude paráda, neboj!!! to zvládneš!tak se zas mějte, pádím ještě pracovat... a zabalit Vojtu - zítra v té sibérii jedou na exkurzi do Prahy do ZOO ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.