| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 2216  [Dalších 1046 >>]
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
26.2.2009 10:37:34
Ahojky
Míšo krásnej pupík ~R^~R^
sakra ty jseš ňáká vyletněná na tý fotce
už aby bylo teplíčko ~b~~b~~b~~b~
včera bylo tak krásně a dneska tu od rána prší ~a~~a~
LenkaMi.+2 32279
26.2.2009 9:25:36
Ahojky,
tak jsem do deníčku přidala fotku pupíku~;).
S ouškama neporadím, my naštěstí ťuk ťuk žádnou zkušenost nemáme.
Yitu@V@V 13578
25.2.2009 16:23:44
k ouškám, pokud si na něj stěžuje víc, tak je lepší rovnou jet na ORL a tam posoudí zda je to k paracentéze (píchnutí) či jen k léčení - někdy takto může bolet jen počínající zánět - myringitida a také zánět zvukovoudu což je otitis externa (na tu spíš trpí dospěláci, ale děti nejsou vyjímka) a ta bývá většinou v létě - kvůli vodě z bazénů, rybníků a tak je podrážděná kůže zvukovodu :)

když je to na píchnutí - je lepší když to píchne dr - okamžitě se uleví a tak jizva po píchnutí se dobře hojí - proto většinou stačí jen jednoduchá péče o ucho a nedávají se většinou ATB celkově.
ale pokud budínek praskne sám - ta jizva je dost potrhaná a špatně se hojí, proto se dávají ATB a pak se hlavně sleduje jak se to zahojilo, protože hrozí zhoršený sluch.

jinak pomáhají studený obklady (viki to ale také odmítala, ale v noci jsem jí nemohla utišit tak dostala nurofen čípek a do ouška jsem jí dala proužek obvazu s propolisem (dřív jsme to takto léčili na ORL - počínající zánět) - nyní se dávají kapičky OTOBACID - a je dobré je mít doma - v lednici, recept napíše dr.......

tak snad ti to pomůže (a třeba i ostatním.....)

mějte se pěkně!!!!
25.2.2009 9:35:55
Ahojky
dando Tedíkovi už ouško píchali~n~~n~
ale on nemě teploty , ale dva dny se mi v noci budil a plakal že ho bolí hlavička ( asi tu bolest neuměl pořádně identifikovat )
a pak ho to budilo i v poledne , to spal 20 minut a hysterák že ho bolí hlavička tak jsem dala brufíka ausnul ale za 20 minut zase vzhúru a to už říkal že ho bolí ouško tak jsem volala Dr. a ta říkala ať mu na to dávám studený obklady (to řval snad ještě víc ~a~) a když to nepomúže ať jedem na Bulovku .
No, asi za hoďku jsme jeli . Byl tam moc milej pan Dr. kterej se mě ptal jestli to chcem píchnout a nebo to necháme prasknout .
Ale sám říkal že by to radši píchnul . No já byla úplně hotová , ale Tedík byl hrdina , sice plakal , ale spíš proto že mu dal ten tampón do ucha a on ho tam nechtěl.
Asi ho to muselo moc bolet , 3 dny mu z toho ouška ještě tekl hnis.
ale jak mi to píchli tak jsme pak čekali v čekárně na zprávu a už říkal že ho to nebolí ~b~~b~
Krásně mu to všechno vyteklo ani ATB jsme nedostali.

a po Novém roce měl rýmu a zase že ho bolí ouško- tak jsem letěla do lékárny a začali jsme rozkapávat a dobrý .

Umlí - Tedík byl naprosto v pohodě už byl po druhý jednou byl v Globusu , ale to tam byl úplně sám asi hodinu
a včera byl v Tescu, je tam velký letadlo a autobus a klouzačka do balónkú a byl tam skoro dvě hodiny , tvářičky měl úplně rudý a moc se mu tam líbilo.
No v tomdle hnusu by jsme stejně byli doma a takhle se aspoň vyřádí.
s Betinkou se moc věcí dělat nedá , pořád nám do toho leze a nebo se rozčiluje že si s ni nehrajeme ~o~~o~~t~~t~
Danda*Angelička(01/06) 38176
24.2.2009 21:47:19
Ahojky, holky, které mají zkušenost s dítětem se středouším a chci se zeptat na to, jak to bylo ze začátku např.napřed horečka a pak vznik zánět středního ucha?? Moje mamka mi psala po obědě, když jsem byla dnes v práci, že Angelice po vyspaní bolelo ucho a plakala, potom můj přítel pozdě odpoledne mi psal, že při cestě domů od mámy plakala a doma usnula znova a přítel jí dal sirup ibalgin na bolesti. Zabralo jí to a než jsem dorazila domů z práce, už byla veselá a nebolí jí ted ucho. Angy měla před 2 dny 2 dny horečku a ted ucho hm. ~d~Nevíte co to bylo??? Očekává nás dnešní noční bdělení kvůli bolesti ucha?? A jestli mám jít zítra raději k doktorce i když ted jí přestalo bolest?? Děkuju za radu
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
24.2.2009 21:31:29
Lendulko,

no vidíš, to mě ještě ani nenapadlo dát VOjtíška někam do koutku. Do jesliček už chodí moc rád, tak by ho to tam třeba taky bavilo. I když nevím, když by tam nikoho neznal... Tak dej pak vědět, jak to Tádula zvládnul.
Alč@ 29602
24.2.2009 14:04:29
super dortík - zbýhají se mi sliny.
a i maska perfektní. Ty jsi prostě talent sama o sobě. ~R^

..

jinak u nás pohoda - konečně jsme sna zažehnali nemoce.
na 3.letou prohlídku jdeme až v březnu. Je to síla. jsme asi poslední co.
Alč@ 29602
24.2.2009 14:02:41
Ahoj holky.

udělala jsem si a jdu si k vám na chvíli sednout.

Dodělávala jsem obídek - hovězí na houbách s rýží.
Tak se holčičky nadlábly.
I Verča a to jsem jí vyzvedávala ve školce 12.30h po obědě.
poslední dobou jí jak kyselina - a přitom vypadá jako podvýžená.
jo to se někdo má.

taky jsem chytla ředitelku - takže mi terinku vezmu - pokud seženu práci.
takže hledám. víceméne je jedno co - ale,musí být pracovní doba tak od těch 8-12h.
tak kdyby jste náhodou o něčem věděly napište.

na déle to nejde - nemá mi kdo Terinku vyzvednout.

24.2.2009 11:37:45
Hoky díky , tak jsem chtěla jet dneska , ale nakonec pojedeme s mamkou do Teska tak to zkusim tam .
Dančo určo se někdy múžem domluvit a jet do Ikei
Tak já letim , Babú se vzbudila
Přejem krásný den ~x~~x~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
24.2.2009 11:07:46
JE VY SE MATE, ZE JEDETE DO IKEY. JA TAM POTREBUJI NECO KOUPIT, JEN NEVIM JAK TAM JET ~:(. MANZA TED NEMA CAS, JE DNESK SLUZEBNE V POLSKU, JINAK NEMA CAS, O VIKENDU TAM SE MNOU NEJEDE, PAC MA BRNA PREJ HODNEA JA UZ SI NERISKNU JET SAMA TAK DALEKO. ~l~
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 2216  [Dalších 1046 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.