Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Daniela |
| • |
24.2.2009 11:00:24
ahojky!!!
já v Ikee už asi měsíc nebyla jinak Míša tam do koutku taky chodí, na Čerňáku je to docela dobrý. Peťulku sem ještě nezkusila. Lendul můžem se eventuelně přidat Já tam ráda jezdím určité úterky, to tam bývají i dílničky.Kojeneckou vodu jsem nikdy nekupovala, stačila aquila a i to sem dávala minimálně....jinak sem převařovala a teď co už sou holky větší dávám i nepřevařovanou Dando, já bych si tu masku asi taky radši koupila, sem antitalent na tvoření čehokoliv:-(((( + ten čas co tomu musíš věnovat.... |
| Matty | 15764 |
|
|
24.2.2009 10:34:19
Ahojky,
mám doma Adámka, tak pořád něco vymýšlíme, aby se děti nenudily..... Míšo, krásný dortík a krásné fotky.... Lendulko, Anetka byla poprvé v dětském koutku IKEA asi 14 dní zpátky.....ale Adámka už tam dáváme několik let, vždycky, když tam jedeme.....nevím jak je to okolo 13 hodiny....my tam jezdíme většinou tak na 11 hodinu, už i touhle dobou tam bylo narvaný parkoviště, ale do dětského koutku se obě děti normálně dostaly. Je to zadarmo, dítě tam můžeš mít 2 hodiny. Dítě se vyzuje, vysvleče, dá to všechno do bedny s číslem a tu bednu pak odevzdáš při vstupu do koutku a oni to pohlídají......Vyplníš papír (jméno, datum narození....) a pokud půjde dítě poprvé, tak budou po tobě chtít buď občanku, kde máš Tedíka napsanýho a když ne, tak kartičku pojišťovny pro ověření. Dostaneš takovou kartu a vydají ho jen tomu, kdo podepíše papír. Při odchodu si řekni o razítko do kartičky (za 6 razítek je zmrzlina) a o Škudlíka (takový dětský peníze, za který, když jich máš víc, si může dítě pak vybrat dárek (plyšáky, křídy apod.). Jo a o razítko a Škudlíka si můžeš říct i na Beátku, i když do dětského koutku ještě nemůže. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
24.2.2009 10:33:16
No já už taky párkrát dala nepřevařenou , dítě si žádalo své
![]() ![]() Tak já asi budu převařovat už jen obyč vodu z vodovodu , už neni zas takový mrně a převařená bude . Holky díky |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
24.2.2009 10:27:40
Lendul, mi dětská dr. hned po narození Klárky říkala, že jestli chcu vyhazovat peníze oknem, ať kupuju balenou vodu
Takže já převařuju běžnou z vodovodu, ale párkrát jsme spěchali, Klárka brečela, tak jsem použila nepřevařenou a taky se nic nestalo Plánuju koupit tu filtrovací konvici, co psala Danda, hlavně kvůli chuti vody. |
|
|
24.2.2009 10:07:23
prosím prosím nevíte jak to tam chodí ???
je šance když tam půjdem kolem 13 hodiny že tam bude volno ??? Máme to docela daleko tak aby jsme tam nejeli zbytečně. a kolik o stojí ??? |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
24.2.2009 9:45:19
Lendulko ja MAtymu do 8 mesicu prevarovala, pak jsem si kouila stojan jak davaji do kanclu na vodu, kupovala v makru fromin primo kojeneckou a bylo to. pak mamae americkou lednicku, kde je filtr na vodu a pak tocila sni a jen ohrala. tak Babu bude mit uz rok, tak si myslim, ze uz ji prevarovat nemusis, kor kdyz je fromin primo kojenecka a nemusi se prevarovat.
ale je to jak u koho, nekdo prevaruje i dele ![]() jinak my se mame dobre, Maty je u nasich a ja bych meal uklizet,ale se mi nechce. tak musim aspon neco udelat a at to mam hotove a vecer si pro neho jedu ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
24.2.2009 9:30:27
S kojeneckou vodou Fromine jsme používali do jednoho roku věku Angeliky a pak jsme přešli na flirtovací konvice, kterou jsme koupili a flirt čistí vodu z vodovodu a je čistá jako Fromine
![]() a chutná líp než jakákoliv voda a navíc nemusíme tahat spoustu balíku vody Když Angy byla miminko, tak asi cca do 7 měsíců jsem převařovala vodu a pak už jsem nemusela dál převařovat. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
24.2.2009 9:26:08
Lendulko, děkuju za radu. Ale záhledla jsem se na netu masku berušku a nebyly drahé, stálo za stovku
je to lepší než vyhrabat nějaké oblečky na karneval z domova a neztrácet čas ![]() ![]() ![]() Jsi teda šikulka, pořád máš takové nápady ![]() ![]() ![]() No a zjistila jsem na kalendáři, že 7.3. v sobotu totiž budu v práci a mám do 13.30h ![]() Možná bych přišla, ale pozdě asi mezi 15-16h Nevím, pokud ale přijdeme, tak jestli má to cenu ještě vzít masku i když ostatní některé asi odcházejí domů a my přicházíme a karneval končí, co??![]() Moc moc hezký vláčko-dortík ![]() a taky fotečky hezký ![]() Jinak je nám dobře, jen předevčírem Angy měla 2dny horečku a ted už je zatím ok, doufám že z ní nevyklube nějaká viroza ![]() |
|
|
23.2.2009 22:22:32
ahojky
![]() ![]() holky prosím vás do kdy jste dávali dětem kojeneckou vodu ??? já jestli to neni už zbytečný převařovat kojeneckou když mi pak ve vaně žbrundá vodu ve který se s Tedíkem cachtaji ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
23.2.2009 20:41:05
Ahoj,
Lendulko - 2x šikulka - jak dortík tak maska. Míšo, moc vám to sluší. Taky jsem zvědavá na bříško. KDy že to máte mít? Martinko, vydrž. Už to brzo bude. Já mám konečně dětičky zdravý, kéž by jim to už vydrželo. Katuško, ať jste taky brzo o.k. Je to opruz, ty nemoci a to počasí. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.