Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
21.2.2009 21:43:16
Ahojky
Holky moc děkuji za přáníčka ![]() ![]() No ty moje ruce to je asi kombinace Betinka + dorty ![]() ![]() ale ono to zase přejde .Dando nic nekupuj , něco doma vytvoř. Já měla dneska pro Tedíka masku za 10 minut hotovou ![]() byl u nás maspoust a já se to dozvěděla pozdě takže rychlovka , ale líbila se - prostě samo domo .manžel mi stáhne fotečky tak ti jí sem pak hodim No tak já jdu ještě dělat dortík a košíčky na zejtra - ať mám co dát na stúl zatim papapa |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
21.2.2009 21:08:52
VŠE NEJ NEJLEPŠÍ K SVÁTKU HODNĚ ZDRAVÍÍÍ..
![]() ![]() Fotečky z karnevalu supr ![]() Angy ve školce má 10.3. karneval a já zatím jsem nemohla najít doma nějaké masky hmm Tak jsem se náhledla po netu maškární oblečky a zatím jsem si vybrala a objednám si je. Nevím jak dlouho to trvá než dostanu balík ![]() Kdy je karnevalový srazík na Palmovce?? JSem zase máslo ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
21.2.2009 21:00:33
Zdravím!!!
Já už přes týden nějak nestíhám dneska jsem byla v práci a pak odpoledne jsem jela s mámou na velký nákup a k večeru už jsem byla doma a pěkně utahaná a ted cpu ledovým salátem ![]() Danielo, teď o rodičák ještě nepřijdeš, dokud Peťulka ještě nechodí do školky nebo chodí max.na 4hod denně/5dní v měsíci. Můžeš ho ještě využít RP a přítom si přivydělat jako já. Já normálně pracuju na 6hod i klidně můžu na 8h a ANgelička chodí do mš na 4hod denně a RP stále probírám, ale musím nosit každý měsíc potrvzení že Angy docházela nepřevyšující 4h denně. Taky přemyšlím jestli bych Angeličku od září nechala v mš déle na 8h a o RP přijdu. Uvidíme po zápisu a po dohodě s rodiči co dál. Taky reším na léto co s Angeličkou, když bude mít prázdniny ale myslím, že to zvládnu se o ni starat jako ted, když Angy má od pondělka jarní prázdniny a celé dopoledne ji budu mít doma a pak ji hodím po obědě k mámě. Naštěstí mám jen odpolední, takže zatím mi to vyhovuje.![]() Alčo,to mě mrzí, že to se školkou nedopadlo dobře ![]() To máš blbý, že tvoje rodiče bydlí daleko vid. Musela bys se dohodnout s manželem jak má pracovní dobu tak můžeš podle něj sehnat práci na 2 směny, aby jste měnili hlídání. Třeba manžel ranní a ty bys měla odpolední atd.Hele holky, u nás v potravině hledá pokladní, tak kdo má zájem pracovat jako pokladní, tak mi dejte vědět , je na plný úvazek, možno na zkrácený úvazek ale max.6hod jako já. A to podle dohody s vedoucím. |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
21.2.2009 18:04:32
Ahoj,
tady je holky o tom článek: http://aktualne.centrum.cz/finance/prilohy/clanek.phtml?id=629986 je to sleva na manželku, dříve byla nižší hranice toho výdělku. Pokud máte jen rodičák, tak to určitě může manžel uplatnit. Jinak Leni, vše nej!!! To sis odrovnala ruku z těch dortů? |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
21.2.2009 13:16:10
vse nej Lenkam s svatkuuuuuuuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
21.2.2009 13:09:12
a ještě Danielko - ten výdělek pod 68.000,-kč - ale u nás nehrozí.
7.600,-kč x 12.měsíců je 91.200,-kč takže pokud je to pravda - nás se to stejně netýká. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
21.2.2009 11:28:41
hlavně aby člověk vůbec něco sehnal,když nahlásí že má dvě děti a žádnou hlídací babičku.
a co v tom Albertu? dá se to? Nějak si neumím představit tu noční - jak se pak staráš o děti. nejsi ospalá? A navíc za tam malý peníze. ach jo. to je síla. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
21.2.2009 11:23:55
Danielko o tom vůbec nic nevím.
neslyšela jsem. jinak jj. není to jednoduchý. Nějak byl ten konec roku a ten začátek pracovně moc špatný. Takže jsem z toho dost neštastná. a taky si neumím předtsavit dát obě holky na 8h do školky. A do družiny. je to děs. No,auvidím jak to od září bude a co seženu. zatím co jsem našla práci tak bylo spíš až do večera. A zo už ani školka a ni družina nefakčí. No uvidíme co přinese březen. |
| Daniela |
| • |
21.2.2009 11:13:44
nemáme to jednoduchý viď....
já se taky nevidím od září v práci, přeci nedám Peťulku hned do školky na 8 hodin....to že bude nemocná s tím vůbec nepočítám... neslyšela jsi něco o tom, že bysme měli dostat 24tis.? letos není to společní zdanění manželů a tak prý je zase něco jinýho jen se o tom nikde nemluví, prý když si manželka nevidělala víc jak 68tis., tak manželovi vrátí těch 24.tis +- nevím....včera mi to nadšeně volala kamarádka... |
| Alč@ | 29602 |
|
|
21.2.2009 11:01:53
nabídek jsem našla poměrně dost ale,prostě je to na pytel s hlídáním. nemám holky kam dát.
no školka by v případě,že bych šla napevno do práce asi byla. ale,to je dost složitý. jednak najít takovou aby se to vyplatilo - a nevím kam bych dala holky o prázdninách. proto bych raději ještě toto léto měla rodičák a řešila to od září. takže momentálně pořád koukám na nabídky - a zvyžuji co a jak. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.