Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
23.2.2009 16:07:40
tak porad nevime co to je a fakt u porodu jak reknou je to ....... budu vedet co to je
. ale zatim vsechny mate pary, tak bud a nebo to zase prerusime . ale kocarek mame modry, tak by to mohl byt kluk ![]() ja uz se fakt sotva hybu nekdy, dneska dopoledne hrozne, zatim se to lepsi,asi mi zaclo tvrdnou bricho, tak snad to bylo jen dneska. zitra je MAty u nasich, tak musim pouklizet poradne a vecer si pro neho zajet. a oslavit jeho svatek , ktery jako MAtyas nema ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
23.2.2009 15:24:15
Ahoj holky, zdravím a koukám, že řešíte práci a školky... Nám se to narozením Klárky naštěstí všechno posunulo, ale nebudu se mít kam vrátit, takže pomalinku okukuju situaci.
Alčo, je mi líto, že vám školka nevyšla, s TObíkem to taky vypadá až na září, ale naštěstí mě nic nehoní, jenom to, že by měl ve školce zábavu. Mám teď obě děti nemocné, mají chřipku, tak to je od minulého pondělka docela záhul. Ale Tobík už se z toho snad hrabe, jen Klárka má pořád ještě teploty. Míšo a potažmo Lendulko, ten dort je úžasnýýý!!! Fakt blednu závistí, když si vzpomenu na tu naši zrůdu, co stvořili v cukrárně ![]() Marti, drž se, máš to za pár! Chápu tě, ty bolesti musí být hrozné. Já už jsem tak zvědavá, co se narodí... ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
23.2.2009 13:34:04
Ahojky,
Marti nevíme, co to je . Vy taky ne nebo už se mímo odtajnilo???A fotku bříška hodím, musím říct Petrovi, a ta černá to maskuje pěkně . ZAtím spíš vypadám, že mám špek, než že jsem těhotná . Lendul přibírám statečně![]() ![]() Alčo s tou prací to je na nic, vid? Já jsem ráda, že to zatím nemusím řešit,ke 2 dětem se snad ani nic sehnat nedá . |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
23.2.2009 11:39:12
jo už vim
Dando to jsem vytvořila tedíkovi když šel na masopust opravdu maska co dům dal bílý manželovo tričko , oboustranou lepenkou přilepený uhlíky na hlavě košíček na modelíny ![]() a bylo a kdyby jsi jí dala na nožičky bílý punčocháčky tak máš super masku a nemusíš nic kupovat .![]() Jinak nápad to neni múj , ale viděla jsem to tady na rodince ![]() ![]() |
|
|
23.2.2009 11:29:48
Ahojky
Míšo krásný fotečky , ale marně někde hledám ňáký bříško přibrala jsi vúbec něco ??? nebo to maskuje to černý tričko ??? Holky já se tu úplně ![]() ![]() ![]() jo a ještě něco jsem chtěla a už zase nevim co ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
23.2.2009 8:49:10
tak se halsim ze zijem
.Maty uz je ok, ja taky doufam na dlouho jinak u ns docela dobry. Jen ja jsem jak zoch, zada me strasne boly v krizi, tak doufam, zeto vydrzime do brezna. MAm nejak strach, abych nezacla ted nekdy rodit. No tak snad ne. Jinak Misi, foto super, dortik nadherny, uplne zavidime .Vam to moc slusiiiii a hod fotecku pupiku . a uz vite co to je? Kamaradka mi vcera poslala 3D utz a tam ten camprlik byl super ukazkovy ![]() ![]() ![]() |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
22.2.2009 20:59:08
Ahoj holky, hezký večer,
Alčo, jak píše Umli, na Tebe si manžel slevu na dani určitě uplatnit může. Pokud vím, nechodila jsi vůbec do práce a rodičák (co jsi počítala ty) se do toho výdělku nezapočítává, to jen mateřská.My máme smůlu, já jsem do práce chodila, takže odečet žádný . Co mě ale docela štve: oba s manželem máme úvěry na bydlení, zaplacené úroky si můžeme odečíst od daňového základu. Až ale budu celý rok jen na rodičáku ( 2010 ), tak si ty úroky odečíst nemůžu (nebudu mít z čeho) a manžel si moje také odečíst nemůže. Což mě teda štve, když na rodičáku tak jako tak musíme platit oba úvěry...![]() ![]() Jo a ještě dobrá zpráva pro mě: když jsem mezi dvěma dětma pracovala jen na částečný úvazek, druhá mateřská se mi bude počítat z toho plného úvazku před Danielem, hurá ![]() Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale třeba to někomu z Vás v budoucnu také pomůže ![]() |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
22.2.2009 20:51:27
Ahoj holky!
teda Míšo, úžasné fotky a úžasný dort! Lendula je fakt machr! Náš byl také super! to musím zitra ukázet Danovi ![]() Tak hezký večer! |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
22.2.2009 17:51:46
Ahojky,
teda Lendul ty ruce máš asi hlavně z našeho dortu, viď . To je mi líto . Ale byl úžasný, všichni ho obdivovali a Tobík z něj byl tak nadšený, že ho ani nechtěl krájet![]() . Koleje jsme ojedli hned a pak na něj dlouho koukali. Teprve jsme včera slavili narozeniny, pořád byl někdo nemocný, tak tady pár foteček: dortík ![]() s maminkou ![]() a nejlepší dárek foťák ![]() |
|
|
21.2.2009 21:44:07
Jinak dando karneval bude v sobotu 7.3. od 13 hodin
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.