| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 2216  [Dalších 996 >>]
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
18.2.2009 16:54:02
Tak hlásím,že Štěpánek má stoptusin na hleny a momentálně 39 teplotu~n~~n~~n~
Se z toho picnu~o~~o~~o~
Doufám,že to nechytne Natálka~d~~d~~d~
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
18.2.2009 14:18:47
Ahoj,

ani bych nepozanala, že je to z Harmanic, až na druhý pohled. Je tam nový koberec, že jo? Mohlo to být moc hezké, už jsem vás moc dlouho neviděla některé:)

Barunka už je týden nemocná a pořád se to nelepší, ach jo. Pořád kašle a má rýmu. A já jsem s dětma už druhý týden doma, je to nekonečný.

VOjta už mě honí, ať si hrajeme, tak já zase jdu:)~d~
Katuška & 2 pajtašci 31030
18.2.2009 13:20:27
Jo a ještě vedle Pavlínky je námořník Hyneček. No a Berušku jste poznaly :-)
18.2.2009 13:19:43
Mi se ty fotky nepodařilo moc dobře vložit :-( ALe je tam Pavlínka v červené sukýnce, pak Zuzanka a Mareček (Mareček je pirát, Zuzanka vedle něj), a lvíček je Samík od Krťulky.
Jojo, v Hartmanicích bylo super, akorát Tobík to odnesl chřipkou. Dneska jsou oba na zabití, Klárce rostou zuby, Tobík je protivný, jak je nemocný ,a chlap je už třetí den na služebce. Jsem už na odstřel, doufám, že se Tobík brzy uzdraví a půjdeme ven.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
18.2.2009 10:27:07
ahojky
katuš krásný fotka , od takovýho krásnýho doktora bych se i operovat nechala~t~~t~~t~
a na fotkách poznám vás a Mifíky , na mě je to moc malý ~n~~n~

No u nás taky byla rychlo karkulka , obarvila jsem polštář a čepičku co dostala babú ( ale za normálních okolností se nedala nosit ~a~ )
a pak jsem to jen spíchla a našila krajky .
No a mat by l ještě rychlejší , co dúm dal a babí upletla čepici ~y~~y~
jinak nás ještě čekají 2 karnevaly , bohužel ve stejnej den ~n~~n~~n~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
18.2.2009 10:11:58
KAtusko fotky super, jen by to chtelo trosku vetsi, je to moc male,ale tobika jsem poznala :-), Berunku od Mifii taky a jeste Elisku od Klotty :-) a dal to neni moc poznat.Ale libilo se Vam tam, co jsem slysela a Klarka je kouzelna taky
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
18.2.2009 8:17:32
Tak si dnes vzal manžel volno,že pojede k účetní dát daňové přiznání a hned ráno mastil se Štěpánkem v doktorovi,protože celou noc kašlal hleny a ráno měl 38,takže jsem celou noc nespala~Rv
Natálka je zdravá,zatím~R^,snad to od něj nechytne~Rv.
Třeba to bude jen kašel,nic jiného~q~~q~~q~

Nás čeká maškarní 8.března~b~,Štěpánka už těžko narvu do masky~o~,ale Natálka se těší~z~,koupili jsme kostým víly s křidélky~b~,tak doufám,že to nezničí,než bude maškarní~d~,nosí to totiž i doma,když si hraje~t~~t~~t~

Jestli sem pak zvládnu vložit fotky,tak se taky pochlubím~x~
17.2.2009 23:10:34
Ahojky, zdravím po delší době. Taky přidám karnevalové fotky z Hartmanic (Lendul, ty tvoje jsou úžasné, my jsme chystali masky narychlo, "co dům dal") - Klárka šla za Karkulku, TObík za doktora. Schválně, které z dětiček a maminek poznáte :-)
A Babetka už je úžasně veliká, už stojí, no to je kočička šikovná!

Alč@ 29602
17.2.2009 11:42:14
nakukuji.

včera jsme byly u dr.
Verča je už uplně ok.Vzala naposled ATB a od čtvrtka může do školky.
Terinka ještě Atb dobere - ale už vypadá tak líp - a testy na CRP byli ok.
A Jirkovi je už taky lépe.

ovšem jak to bývá - kolo kolo mlýnský - a já padám.
zatím mám jen 37.5°c - ale brutus rýmu. hrozně mě bolí svaly - takže ležím a odpočívám.

lendulko hezké fotky.
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
17.2.2009 9:38:29
Lendulko super, moc krasne fotky, Tedik je suprovej a Babulka taky kouzelna :-)

Ja jsem marod, chytla jsem to od maleho, tak je me na umreni a kor ted.ach jooo. zitra prijede muj tatka za nami, tak aspon bude klid a casik na odpocinek a tak
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 2216  [Dalších 996 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.