Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
16.2.2009 22:04:47
jejda jsem to ňák přepískla s velikostí
![]() ![]() |
|
|
16.2.2009 22:02:45
ahojky
tak vám jdu ukázat fotečky z karnevalu Mat s maminkou ![]() vyřechtaná Karkulka ![]() A ještě náš oslík ![]() |
|
|
16.2.2009 17:33:58
Ahoj holky
tak se k vám jdu opět najíst a čekám až se mi vzbudí Babetka. Umlí třetí teda rozhodně není v plánu ![]() ![]() ![]() Alí tak ať jste brzo zdraví , babetka taky rýmuje , ale tedík zatím dobrý tak aspoň že tak . taky jsme byli v sobotu na karnevalu, bylo to super, Tedík řádil jako černá ruka a Babetka by pořád trsala ![]() ![]() ![]() až stáhnem fotka tak vám je sem hodim . jinak školka - normální asi nehrozí při tom počtu dětí tady u nás ![]() Já pořád říkám Tedíkovi jak je to príma a on by šel , ale ... s maminkou ![]() u nás je taková "soukromá" školička v dětskym centru , ale už maji myslím obsazeno , stojí to asi 100 na 2 a půl hodiny.Tak se zkusím domluvit když bude ňákej marúdek jestli by vzali Tedíka. No ale minule jsem mu ukázala dětskej koutek v globusu , ten se mu moc líbil tak jsme jeli v sobotu nakoupit tak jsem se ho ptala jestli tam půjde a on že jó . Byl to hrdina , chtěl skříňku se žabičkou a byl tam úplně nadšenej celou hodinu . a to tam chudáček byl sám , ale on jak má klouzačku a balónky tak je ve svým živlu ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
16.2.2009 15:45:04
Broni ty nestovice nevim, nekdo rika ze je to nebezpecne, jiny ze neni. ono asi zalezi v kolikatem tt to mas a jak je to.
|
|
|
16.2.2009 15:43:47
Misi tak ja chtela taky ten kocar i presne tu barvu,ale nakonec jsem si nechala po MAtym ten co jsem mela a dokoupili na cesty tento. Jeste mam vajicko jedno navic, tak ho musim prodat
.Jinak u nas porad snezi a je hnusne |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
16.2.2009 15:15:22
Ahojky holčenky jak se tu máte?
Omlouvám se že jsem nepsala ale nastoupila jsem do práce na pol.úvazek a k tomu pracuji ještě doma tak že......nestíhám:o)))) Co je tu nového,je tu nějaká nová těhulka?.))) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Kessey + 3 princezny | 50254 |
|
|
16.2.2009 15:05:13
no jo já neumím číst
![]() ![]() ![]() Marti super kočárek. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
16.2.2009 14:08:53
Ahojky,
Broni, to je super, že to Daneček tak pěkně zvládá ![]() . A co táta, už ho máte doma? Marti pěkný kočárek , my už máme taky doma, využili jsme slev na minulou kolekci a máme jané slalom Etna, takový neutrální na kluka i holčičku. Ve čtvrtek jsem byla na ultrazvuku kvůli to mu srdíčku a všechno bylo ok a miminko mělo skoro půl kila.Tobík chodí na 2 dopolka v týdnu taky do školičky, takové soukromé, kde je max 8 dětí na učitelku a klepu že zatím se mu tam taky líbí. Taky brečí, když má jít domů . No chodí, byl tam zatím dvakrát .Všem marůdkům přejeme,at se brzo uzdraví, my měli taky 3 týdny virozu, pěkně jsme si ji předali všichni 3 a konečně jsme snad zdraví. A o víkendu oslavíme ty Tobíkovy narozky. |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
16.2.2009 12:28:43
Marti,
Blanka myslím mluví o tom kurzu o dětské psychice, co se na něj ptala Michelinka. Alčo, Daniel je úplně v pohodě. Čekala jsem fakt peklo, protože je taky mamánek a navíc moc nemusí malé děti ( s dospělýma a většíma dětma je kamarád hned ). První týden jsme to dělali tak, že jsem tam byli s ním a pak se vypařili, ale to nebylo dobré, pořád byl jakoby nervozní a kontroloval, jestli tam ještě jsem. Další týden už jsem dali pusinku (teda spíš tisíc pusinek, on je omazlený) a šli hned pryč. Je to fakt v pohodě, i když s dětma si nehraje, i talířek si odnese k jinému stolu . A jí tam všechna jídla, i které doma odmítá.Taky jsem si říkala, že jestli tam bude víc než tři dny plakat, berem ho domů a půjde až v září, ale žádný pláč se nekonal. Jo Marti, jak je to s těm neštovicema, můžeš je teď dostat, nebo je to nebezpečné?....Já jsem teď 17tt. |
|
|
16.2.2009 12:12:43
Blani promin, ted nevim o cem mluvis - asi tehu demence
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.