Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
16.2.2009 12:08:14
![]() ![]() mame novy kocarek cestovni ![]() |
| Kessey + 3 princezny | 50254 |
|
|
16.2.2009 12:01:50
Martinko bylo to u nás ve školcev Hřibský. Viděla jsem na to inzerát v novinách Prahy 10.A protože mám s Janou pořád problémy tak jsem to chtěl zkusit. Platilo se za to 150kč, ale myslím, že to fakt stálo za to.
|
|
|
16.2.2009 11:52:46
tak MAty ve skolce super, nechce chodit domu,ale on je hodne spolecenskej. Jen ho ted mrzi, ze tam nemuze. je to na prd, chodil tam jen 14 dni a je to. Ale to si zvykni prej Broni na to, ze ze skolky Danik donese cokoliv. u nas jeste i radi nestovice, tak doufam, ze je nechytneme
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
16.2.2009 11:46:02
Broni a jak to Daneček zvládá?
myslím školku. já pořád nevím zda to vyjde a Terinka půjde. Jsme nemocný. vě školce jsme nebyly už víc jak týden. |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
16.2.2009 11:12:53
Marti, tak to jo
![]() Holky s marodama, přeju Vám rychlé vyléčení. Ale zase nemusíte listovat, venku je stejně tak hnusné počasí a ostrý vítr, že se na delší procházku stejně jít nedá...já musím zaklepat, už ani nepamatuju, kdy byl Daniel nachlazený, snad někdy v létě. No ale je ve školce teprve tři týdny, určitě brzo něco přinese. Jinak my pokračujeme na stavbě, chtěli bysme se asi v červnu stěhovat. Zatím to tak ale vůbec nevypadá ![]() Teď pokládají dlažby. Já jsem měla skoro rok vybranou koupelnu, pak jsem se jeden den zamilovala do jiné jen podle fotky z katalogu, origoš jsem neviděla a už ji já blázen mám složenou v garáži tak uvidíme... |
|
|
16.2.2009 11:02:17
Ali no jo, leti nam to poradne, nejak vic nez kdy jindy a fakt za chvilku budem mit ten uzlik, co se nam porad neukazal v naruci. Tak porad nevime co to je a tak u porodu bude prekvapko. No zatim jsou tady parecky, tak se nejak i pripravuji na holku - pokud to neprerusime
![]() ![]() ![]() Broni, ja dostala v praci vypoved a tak nemam narok na PPM z prace, tak se mi to kryje z materske na materskou a tim padem mam ted tu Matynkovu jeste |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
16.2.2009 10:56:33
Ahojky po delší době,
vidím,že probíráte mateřskou....Marti, proč nemáš nárok na mateřskou od těch 6 týdnů před porodem? Já myslím, že máš, jedině pokud by jsi před Matym nechodila do práce, ale jinak by se ti normálně měla počítat z posledního zaměstnání před mateřskou.. Já si musím zjistit, jak se to bude počítat mně. Vím, že dřív to bylo tak, že pokud matka pracovala mezi dvěma mateřskýma jako já na částečný úvazek ( takže brala i menší plat ), mohlo se sociálku zažádat o nebrání ohledu na částečný, ale mateřskou počítat z toho celého úvazku. Nevím ale, jestli je to možné i teď po těch změnách. Nevíš Umli? |
| Alč@ | 29602 |
|
|
16.2.2009 10:56:20
teda Martinko - utíká ti to.
Za chvíli budeš mít miminko doma. Už víte co to bude? neb se pořád neukázalo. ... A co vy Umli? letí to vid. Barunka musí už být veliká holka. doufám,že budeme fit a vy taky a uvidíme se na karnevalovém srazíku. ... Ahoj Lendulko. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
16.2.2009 10:54:52
díky moc.
my se v tom plácáme už 14.dní. předáváme si to jako bumerang. dnes jsem začala rýmovat a chrlat já. děs. doufám,že to vyležím. Zítra má Verča nějakou akci ve škole - pro předškoláky a já chci jít večer plavat a do posilovny. Přijde mi hlídat Gabča. tak uvidím jak mi bude. když už jsem se na ten boj s kg dala tak at to jde dolů. |
|
|
16.2.2009 10:48:37
Umli ja nemam z prace uz nic, tak mam ted do porodu na MAtyho tech 3800 a pak jak se to narodi, tak hned jdu na tu 4 letou. tak ja treti uz neeee
Ali at jste ok. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.