Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kessey + 3 princezny | 50254 |
|
|
14.2.2009 12:12:07
plánujem ho počít koncem roku. Když nám udělali tak dobré podmínky na sociálce. Byla by škoda to nezneužít
![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
13.2.2009 21:40:14
Holky, chci se zeptat, do kdy mám odevzdat prohlášení (potvrzení) od školky na sociálku, že Angelička docházela na nepřevyšující 4hod denně? Jen sociálka mi řekla, že to musí odevzdat na konci měsíce, ale ne dřív. Zapomněla jsem se zeptat, co kdybych odevzdala třeba na začátku příštího měsíce nikoli koncem měsíce. Může?
|
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
13.2.2009 21:14:31
Taky přejeme k včerejším narozeninám všechno nejlepší...
![]() ![]() Marůdkům ať konečně brzo uzdraví!!! Ať už chřipajda je pryč. A bláznivé počasí taky pryč Taky hlásím k marodu, mě totiž chytla rýma Zatím Angy je zdravá, tak doufám že ode mne nechytne.Zítra bych měla jít do práce, ale nejdu kvůli mé rýmě, abych mohla celý víkend proležet v pělíšku a léčit se. ![]() Angelika dneska ve školce moc zlobila, pořád se vztekala,a učitelka říkala, že měla dneska nějakej den vzdora a při oblékání mi pěkně nervovala, zdržovala mě a dokonce vyváděla a pak se vztekala na zemi, byla jsem až na mrtvici ![]() ![]() Málem jsem opozdila do práce 2 učitelky to "křikování" v šatně slyšely a obávám se, že aby se nezopakovala a v případě opakované zlobydlo Angeliku vyhodí z mš.![]() Fotečky moc hezké ![]() Blanko, ty čekáš třetí dítě?? Nebo špatně jsem pochopila kdo je třetí?? ![]() ![]() ![]() |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
13.2.2009 21:10:07
Ahoj holky!
Vsem prejeme, at uz jsou zdravi! Musi to byt tezke, byt porad doma! Blani, tak vy uz se chystate na treti? ![]() A kdes na prednasce byla a kdo ji vedl? Zajima me to, protoze shanim nejake psychology k nam do centra na o¨bdobne prednasky. Diky! |
| Alč@ | 29602 |
|
|
13.2.2009 14:32:48
nakukuji.
nás se ty nemoci drží. akorát jsem přijela s Terinkou od dr. Opět jí vylítla teplota na 39°C. zvracela - a celý včerejšek prospala. no Jirka taky lehnul s virozou tak jí chytla asi od něho. a to bereme ještě ATB. Terince udělala dr. test CRP - je to zvýšené,ale měli by to snad zvládnout ty ATB co bere. Moč jsme neměli - jako na potvoru se jí prostě nechtělo čůrat a to jsme to zkoušeli i ještě v ordinaci. takže pondělí kontrola - kdyby se něco dělo tak pohotovost. ![]() ![]() už mám té zimy pokrk. |
|
|
13.2.2009 13:37:18
Holky sháním neštovice. Ráda bych aby jsme to s oběma měli za sebou než budem mít třetí aby to nepřišlo nevhod.
|
|
|
13.2.2009 13:36:15
Ahoky včera jsem byla na přednášce o dětském negativismu a vzdoru. Myslím, že mi to hodně dalo a hned jsem to na toho našeho negativistu začala aplikovat
![]() Kamčo mě se zdá, že je Elinka Kubovi na některých fotkách dost podobná. |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
13.2.2009 11:58:41
Díky.. 32...
Ona je podobná víc manželovi, ale Kubu tam taky vidím ![]() Držím palce, a´t na atb nedojde, snad to zvládnete i bez nich!! |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
12.2.2009 21:50:02
Ahoj,
vše nej Kamčo! Kolikátý slavíš? Malá je kočka. Já tam teda nějakou velkou podobu s Kubou nevidím... Vojtíšek dneska odjel s Romanem na hory do neděle. Stále pěkně kašle a má rýmu, tak jsem zvědavá, v jakém stavu se vrátí. Bohužel to od něj chytla i Barunka. Takže mi bobínek pěkně kašle a má ucpanej nosík. Vyfásli jsme kapičky. A kdyby bylo hůř, tak i atb. To se modlím, aby k tomu nedošlo. Takže mé plány, jak budeme s Barčou vyrážet konečně na procházky a na nákupy padly a budeme hezky doma v teplíčku. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
12.2.2009 10:56:10
taky prejeme vse nej k narozkam.
Jo jo MAtty maji jarnaky, od 23.2. ale to nevadi, protoze uz mame program a tak to utece taky ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.