Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
12.2.2009 10:23:30
AHoj,
díky za přání Už jsme se podruhý trefila s narozkama do šestinedělí. Nebo spíš naopak ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
11.2.2009 20:59:32
Ahojky,
tak u nás už bezva, Anetka se z toho rychle vyhrabala a zítra jdeme do školičky. Jo a dneska mi přišel papír na snížení rodičáku od 1.2., takže jestli jsem to správně pochopila, tak přestože je Anetka hned druhého, tak mám za leden ještě celý vyšší rodičák. To mě potěšilo. Míšo, dobrá fotka Zimní jízda na kole....Anetka by taky už chtěla zase vytáhnout kolo....neboť můj bláznivej manžel neodolal (že se prej oteplilo )a teď o víkendu vyrazil na kolo a pak jsem půl dne poslouchala, proč tatínek může a Anetka ne.Marti, asi máte zrovna jarňáky ne? Adámek mi hlásil, že za 14 dní prej bude mít ve školce dovolenou (máme jarňáky poslední týden v únoru), ale máme velkou školku, bude fungovat, ale omezeně, to já si Adámka zase klidně doma nechám, aspoň si ho užiju a něco podnikneme.Kamčo, taky my se dodatečně přidáváme s přáním k narozkám ![]() |
| Snejková | 13371 |
|
|
11.2.2009 12:53:52
nakukuji
![]() Zapomněla jsem předevčírem popřád Kamče k narozkám....tak s omluvou dodatečně!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() co vaříte??? já nemám inspiraci?? Viki je stále doma...pořád hodně kašle a nudlá... léky odmítá, a nevím co s ní... chystaly jsme se zítra do školky na karneval, ale asi to nepůjde... Míšo tu terasu máte nádhernou , venčíte se na zahradě , co??My už venku nebyli skoro 10 dní....je to jak na houpačce,,,počasí je šílené!!! Míšo dortík Lendulky výborný, co?? Je to naše záchrana , takové krásné dorty jen tak někde nemají..........![]() Leni, fakt super!!!!!!!!!!!! Víkend jsme zas měli hokejový, já už se tak těším až bude teplo a skočí sezonas ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
11.2.2009 10:08:50
Mísi to je super fotka, hlavne ta terasa.ach jooo, my nemame ani balkon a porad me to tak stveeee.
Jinak Ali je super, ze je VAm lilp. tak jen tak dale. JInak u nas se skolka rozhodla, ze si da volno, no tak budu mit maleho doma. achjo, to bude neco snim. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
11.2.2009 9:55:46
Alčo to je super, že vám je líp
.Já ještě přidávám jednu tříletou fotku: ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
11.2.2009 7:50:12
krásné ráno.
holkám je už dobře. Jen Verunka má ještě ošklivý kašel. děs na to,že bere ATB už 6.den. ![]() ... Martinko krásný bříško. to to utíká. ... s těma školkama super. My zatím nevíme. Mluvila jsem telefonicky s ředitelkou,ale zatím nic neví. Ta maminka se ještě nerozhodla zda chlapečky stáhne,když už tam 3.měsíce nebyl. ta nevím ... my na 3.leté prohlídce ještě nebyli. nejdříve neštovice - a když už jsme byli objednaný - tak terinka omarodila a má ty ATB - takže až přespříští týden. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
10.2.2009 22:01:23
Ahojky,
my jsme asi jako poslední byli dneska na tříleté prohlídce a Tobík má 104cm a 18kilo. Tak asi druhý největší macek po Matym, co . Pořádní chlapi![]() .Marti pěkný bříško , mně už mi taky roste, přidám fotku zítra. Doufám, že všichni marůdci jsou na tom lépe, nám už se trošku levilo, ale úplně ok to ještě není .Míšo, Dandovi to moc sluší . |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
10.2.2009 20:02:40
Holky,já nevím,jak se dostat do alba,abych se taky koukla na vaše dítka???
![]() Jinak my nemarodíme "Ťuk,Ťuk,Ťuk" tak jsem ráda ![]() U nás celou noc chumelilo,do rána asi 15 cm a od oběda svítilo sluníčko,takže venku je teď skoro sucho,fouká vítr ![]() To je šílené počasí,ani ven se nedá jít ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
10.2.2009 19:25:55
AHoj,
Martino, dobrej pupík, si ho ještě užij ![]() Michelinko, parádní dortík, z toho by byl Kuba nadšenej, to Lendulka, že jo? ![]() Dala jsem do alba fotky... |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
10.2.2009 17:22:39
ahojky holky, teda u nas je kalamita jak blazen. Chuneli , je hnusne a tak. no tak jeste ze nas to nepotkalo ze skolky.
Tak doufam, ze zitra tatin bude doma,at nemusi v takovem pocasi jet nikam. Hodila jsem Vam foto pupku do denicku, pekne se nam to krati, jeste necelych 6 tydnu . No tak snad uz nebude takl chumelit a bude aspon pekne. Jinak MAty ve skolce dobry, je tam moc spokojeny, hlavne vyvadi to co by nemel a rikaji mu RAUBIR MATYAS ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.