Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.2.2009 7:25:41
ahoj holky.
hezké ráno. u nás stav. ![]() Terinka kňourala celou noc - ráno měla tak zalepený oči,že je nemohla vůbec otevřít. Musela jsem jí je nejdříve totálně vyčistit od zaschlého hnisu. a Verunka od rána pláče,že jí bolí bříško a hlava. tak jsem jí loupla teploměr - 38,3°c uf. takže dnes místo logopedie jedeně houfně k dr. ... Katko - teda to je balíků. Dobře,že obchůdky tak jdou. A s Daníkem mě to mrzí. Možná by stálo zato se poradit s dr. Verča teda byla ero - ale,tohle by si nedovolila. Chápu,že jsi z toho už zoufalá. Ostatně kdo byl nebyl. ![]() ... Blani - vy si teda tak užíváte. držím palce ať jste brzo fit. ... konečně jsem chytla ředitelku. Tak se na to podívá. tak mi držte palce. |
| Katka. | 13699 |
|
|
5.2.2009 21:32:58
Holky, tak už mě ty balíky zmizely.
Včera a dnes večer přijela pošta extra k nám s prázdným autem, naložili, odvezli ![]() ![]() ![]() Běžně to tu tak moc zavalený není. Umli, Daník nás docela solidně komanduje a jak není po jeho, tak buď řve, zuří, nebo kňučí. Minulej týden do mě pořád kopal, 1000x jsem mu v klidu vysvětlovala, že to se nedělá, že mě to bolí atd... a on z toho měl srandu a když jsem mu po 1001 řekla, ať mě nekope, tak přišel a normálně mě plivnul do obličeje. Holky, já jsem ho tak zmlátila, že jsem pak i brečela, ale fakt si občas připadám jako blázen, pořád dokola všechno opakovat, on ze mě má srandu a nakonec mě plivne do obličeje a ještě se směje? ![]() Řekla jsem mu, že pokud mě nebude poslouchat a bude ze mě mít srandu, že ho budu mydlit od rána do večera a musím říct, že teď je naprosto v pohodě, tak doufám, že mu to vydrží. Dnes si dokonce asi 10 minut hrál (jinak ho hračky nezajímají) ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
5.2.2009 20:22:06
Ahoj,
Katko, dobrý:)) Hlavně, že Ti jdou kšefty. Alčo, Blanko - přejem marůdkům brzé uzdravení. Katuško, živě tu situaci vidím u nás doma:( Holky, Vojta teď děsně zlobí. Je hrozně netrpělivý, kňourá, vše si vykňourává, občas křičí a nebo někoho bouchne. Roman už docela přitvrdil (sem tam mu nějakou i lupne). Je mi ho líto, ale nejde to, aby se svět točil jen kolem něj... |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
5.2.2009 18:42:22
Teda Katko,ještěže máte takhle velkou předsíň a garáž,my bychom to neměly kam dát,mám problém s věcma po dětech
![]() ![]() My jdeme k zápisu také v dubnu,tak uvidíme ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
5.2.2009 16:06:37
Ahoj holky
![]() Nevím, jestli dorazíme na karneval, jestli nebudeme u našich ![]() Marůdkům přejeme brzké uzdravení ![]() My se zatím držíme bez nemoci ![]() V dubnu půjdeme k zápisu do školky, tak jsem zvědavá, jak dopadneme. Pro pobavení - u nás to teď vypadá jako ve skladišti. Tady je fotka předsíně: ![]() ![]() ![]() ![]() A takhle v garáži: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
5.2.2009 14:52:04
Alčo,tak to je blbý,když jsou děti nemocný a nedá se nic podniknout,i když ven se stejně nedá jít,je tam hnusně
![]() Jinak u nás je to s prací stejné,když je práce,tak nemám hlídání a ještě ke všemu bydlíme na vesnici,takže nějaké dojíždění ani nemluvím ![]() O víkend jsme slavili narozky,tak až si vzpomenu,jak vkládat fotečky,tak vám taky nějakou pošlu ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
5.2.2009 13:11:23
Ahoj. my jsme taky doma.
Terinka pořád nic moc. oči pořád ošklivý - teplota vylítla na 38,2°c ach jo. jinak stěry z krku jsou ok. nose je nějaká bakterie - ale tu by měli zvládnout ty ATB kapičky. a dalsí rozbor na streptokoka bude zítra. ... nového nic. koukám po práci. nabídky by byli,ale jaksi není hlídání. |
|
|
5.2.2009 12:44:59
kdepak všichni jste?
koukám,kdo kde je a nikde se nic neděje ![]() u nás je škaredě,tak nemůžeme ven ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
4.2.2009 13:26:28
Teda Blani, to je nářez, brr :-( Tak se brzy uzdravte, holky!
Lendul, na srazík to mám cca 350 km, to by asi neprošlo ![]() Ale v sobotu tu máme karneval ve školce, kam Tobík snad bude časem chodit (až se uvolní místo), takže tam asi zajdem. |
| Kessey + 3 princezny | 50254 |
|
|
4.2.2009 12:29:23
koukala jsem na fotečky z oslavy moc hezké. Jsme doma nemocné. Jana má spálu já angínu a Petra se uvidí po výtěrech. Ještě, že jsem nemohla na Palmovku, to bychom nakazily asi všechny
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.