Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
7.2.2009 9:08:47
Zdravím holky!!!
Jééé to je teda hromada marůdků Marůdkům přeji brzké uzdraveníčko a Terezčino očičko ať brzo hojí a lepší chudinka že jí to tak trápí, když po ránu nemůže otevřít očka ![]() Já už mám za sebou týden v práci, šlo mi to. Ted mě bolej nohy, neustále jsem chodívala, odnášela jídlo do regálu, kontrolovala atd....a k sezení nebyl čas ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.2.2009 15:23:04
Matty - no řekla bych že jí to rozjelo z té ošklivé rýmy.
já jí sice hlídám aby si nos neutírala sama - ale,to se uplně pořád nedá. a ona si utírá nos tak,že pak má nudličky všude okolo. a to je hned. ale,v takovým stavu to ještě neměla. ráno šla čůrat,já šla před ní abych rozsvítila a ona normálka nabourala do dveří,tak k ní jdu a říkám copak je - a terinka mi říká mami já nevidím. normálně vůbec nemohla rozevřít oči. musela jsem je vykapat a vyčistit. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
6.2.2009 15:05:26
ahojky koukám že se tady hromadně marodí
![]() ![]() U nás zatím dobrý - teda tadula kašle už asi 2 měsíce , ale už to neřešim - jinak by mě asi šlehol alči tak to zase buď ráda že jsou holky kámošky a maroději současně ![]() mě se Tedík a Babetkou střídali ![]() ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
6.2.2009 14:56:19
Alčo,
odkud si Terezka přinesla takovej šílenej zánět spojivek? Taky jsme to absolvovali jednou s oběma dětma naráz, to bylo Anetce pár měsíců.....ale takhle šílený jsme to teda neměli. Hlavně, ať ji to brzo pustí, to je hodně nepříjemný.....A samozřejmě i Verča, ať je brzo v pohodě. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.2.2009 14:52:12
Míšo - moc držím palečky. at jsi fit.
a at je na UTZ vše v pořádku ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
6.2.2009 14:46:23
Ahojky,
taky se přidávám k marodům, teď jsem se vrátila od dr., mám ATB Všem marodům brzké uzdravení, hlavně děti, ať to snášejí co nejlépe. Naše děti jsou teď zdravé, tak doufám, že zůstanou co nejdéle.Včera jsme zkusily po půl roce opět "školičku", musím zaťukat, tentokrát byla Anetka naprosto v pohodě, bez breku a byla nadšená, tak doufám, že jí to vydrží. Míšo, to bude dobrý, uvidíš, držím palec Kam jdeš na to ECHO srdíčka, do Motola? Já tam byla s Adámkem i s Anetkou, spíš teda preventivně, na normální UTZ bylo vše v pohodě, ale aby něco nepodědili. Jsou tam moc hodný a řekli mi tam i pohlaví miminka (jindy to nebylo vidět) a trefili se ![]() Katuš, teda, to je Daneček dost voraženej, snad ho to přejde, možná zkouší, co si necháš líbit, ale myslím, že jsi mu to "vysvětlila" dostatečně a už ho to nenapadne. Adamís je teda pošuk, ale plivat ho nikdy nenapadlo, ani mě nikdy neuhodil. Tak držím palec, ať to nějak ukočírujete ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
6.2.2009 14:42:15
Alčo, Míšo, brzo se vymaroďte! Vojta začal dnes hnusně kašlat a to jedou příští čtvrtek na hory, tak se modlím, aby to ustál. Ani do jeslí příští týden nepůjde, aby tam něco nechyt.
Katko, tohle si teda Vojta nedovolí, ale něco mu říkám a on schválně neposlechne a nebo udělá opak, takže nás dovede pěkně vytáčet. Přisuzuju to hlavně tomu, že se teď vyrovnává s tím, že máme Báru. Jo občas teda naznačí, že mě chce bouchnout nebo štípnout, to jsem pak taky tvrdá, ale moc to nevyřeší. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.2.2009 12:56:59
moc děkuji.
takže obě holčičky mají ATB na 10.dní. tak snad už bude klid. táhne se to s námi od vánoc,co měly neštovice. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
6.2.2009 8:49:40
Ahojky,
Alčo držím palce na školku i na nemoci. My taky marodíme, Tobík už je celkem ok, ale měl strašnou rýmu, kašel a pak i horečky, srážela jsem mu je ve vaně, chudinka, byl úplně mimo . Ale už se oklepal a skočilo to na mě. Včera jsem byla na ultrazvuku a doktorka si nebyla úplně jistá, že je v pořádku srdíčko, tak musím jít na specializovaný utz srdíčka, tak nám držte palce. Snad to nic nebude. Jinak už má 355g . Katko, teda to ti nezávidím, takový boj.. Tobík se taky ted hodně snaží prosadit svoje, to je pořád: "ale já ti říkám, že to pyžamo si nechci sundat..." , ale plivnout, to by si nedovolil. Co nějaká školka nebo dopolední program bez maminky, třeba by mu to prospělo? |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
6.2.2009 8:47:29
Teda ALčo,to je hrozný,když děti marodí,co
![]() ![]() Tak snad to bude brzy v pořádku a máte vybráno aspoň na rok dopředu ![]() My zatím Ťuk Ťuk Ťuk nic,ani jeden, Štěpánek ani nic nepřitáhnul ze školy ,tak snad jsem to nezakřikla![]() Tak držím palečky marůdkům a Katce pevné nervy,protože Daník je tedy éro ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.