| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1330] Názory 13311340 z 2216  [Dalších 876 >>]
Danda*Angelička(01/06) 38176
2.2.2009 15:49:19
Zdravím holky!!

Umli, moc krásné fotečky! ~R^ A malinká krásná princeznička ~s~~:-D

Mikinko, koukám, že Filipek bude správný lyžák, teda šikovnej lyžák ~t~ To závidím. ~j~ Taky hezké fotky, jak Filipek dovádí na sněhu ~;)

Fotečky z 3.leté oslavy na Palmovce taky vždy super ~R^ Koukám, že už vám ubylo ~;(( Chápu z toho důvodu hlavně tu svini - chřipkové epidemii ~a~

My na odpolední sraz lednáčků na Palmovce už bohužel nedorazíme vůbec a vás neuvidíme ~n~~n~~n~, já mám jen odpolední směnu ~Rv~Rv~Rv Zítra už totiž nastoupím do práce ~y~
Pokud bude sraz v dopoledních hodinách, tak to bude super.Tak asi nebude vid ~d~

Dneska Angelika změnila školku, ze Stodůlek na Praze 2 a hlavně že mám blízko práce a domova. S Angelikou bylo náročné cestování do Stodůlek :-© byla pořád protivná v metru a dováděla jako pěkná opička ~q~~q~~q~

Martino, no vidíš, že Matymu zvládl první den ve školce a určo se mu bude pořád líbít.~R^

mikinka77+K+K+Filípek 28268
2.2.2009 14:50:47
Alči neboj, já si taky Terinku hlídám ~t~~t~~t~
Ale srazíky se mi vymykají .... ~l~~a~~t~~t~~t~~t~~m~~s~
mikinka77+K+K+Filípek 28268
2.2.2009 14:48:58
Martinko, tedy Matýnek je šikulíneeeeek!!! ~R^~s~~m~~z~
Krásně to zvládnul! ~b~~:-D

My byli venku, je tam krásně, ale pěkná zima a docela i vítr ~t~

Umlí, fakt ti to moc sluší ~R^~;) Já taky musím už ke kadeřnici, tak snad se tam co nejdřív dostanu ~t~~t~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
2.2.2009 13:55:06
tak znova.

Byla jsem pro MAtyho ve skolce, zvladl to super na jednicku, moc se mu tam libilo, ucitelky ho jen chvalily, tak doufam, ze to bude i tak nadale. Byl si dokonce pridat i rizek. Krasne spolupracoval, byli na vychazce, tak hned mi daval rucicku a bylo to fakt super.

Pak jsme sli do lekarny dokoupit posledni kosmetiku, tak mam vse a jestei bepanthen zadarmo jako darek za nakupy :-), tak jsem spokojena.
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
2.2.2009 12:03:47
Tak vám holky školičky závidím,u nás je plno~q~ v obou školkách,zápis je až začátkem dubna,sice k zápisu půjdeme,ale pochybuji o tom,že bude místo,jedině až od příštího ledna,až budou Natálce 4 roky a ona by si tak hrála~z~~n~
Yitu@V@V 13578
2.2.2009 11:16:39
zdravím!!!!

Umli tedy ty fotky jsou nádherné, fakt vám to moc sluší!!!!

Miki - malej je prostě borec, jak jinak....když lyžuje maminka proč by nelyžoval, že??

Marti to se máte se školkou :)~R^~s~
u nás asi až od září...

jinak ještě UPOZORNĚNÍ
V SOBOTU 7.3.2008 OD 13 HOD KARNEVAL NA PALMOVCE !!!!!!!!!!!
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
2.2.2009 10:11:37
Ahoj holky,

to je škoda, že jsem se na oslavičku nedostali. Dort vypadá super jako vždy:) Tímto chci vyšvihnout opět poklonu Lendulce i k našemu dortu ke křtu, všichni z něj byli paf. Dík. Jo a díky za pochvalu. No byla jsem čerstvě u holičky, takže pro to možná vypadám líp než normálně. Teď už to mám zase děsné, mastné,... a samo si to neumím vyfoukat tak pěkně do hladka, ach jo.

Matymu gratuluji k pohodovému vstupu do školky:) Ať mu to vydrží. VOjtíšek už taky od tohoto týdne bude chodit asi tak 4x týdně do jeslí. Potřebuju aspoň chvíli ralivního klidu a on je tam už rád.
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
2.2.2009 9:29:57
no ja jsem raada,ale nevim jak to dopadne, snad dobre. pac nevi reditelka , ze jsem tehu a mysli si, ze jdu do prace,ale dneska jsem byla az ucetni a v pohode, neni to na me moc videt v te bunde, tak aspon ze tak.

Ale MAty byl tak nadseny, ze to bylo neco krasneho a tak se vyradi a bude aspon hodny :-)
Alč@ 29602
2.2.2009 9:15:54
jů. tak to moc moc držím palečky.
taky chcí skáknout do školky zda se náhodou neuvolnilo místo.
že by Terinka nastoupila.

jinak až od září.
Alč@ 29602
2.2.2009 9:14:55
není za co Mikinko.
však já si ho hlídám - když to bude jednou Terinky ženich ~t~

ovšem teda nevím,jak by se líbilo Filípkovi,že se na srazíku shovávala s Tadeáškem do bungru. A pak i s Matouškem a s Vikinkou. ~2~~t~
prostě divoška.
[<<Předchozích 1330] Názory 13311340 z 2216  [Dalších 876 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.