Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
2.2.2009 15:49:19
Zdravím holky!!
Umli, moc krásné fotečky! A malinká krásná princeznička ![]() ![]() Mikinko, koukám, že Filipek bude správný lyžák, teda šikovnej lyžák To závidím. Taky hezké fotky, jak Filipek dovádí na sněhu ![]() Fotečky z 3.leté oslavy na Palmovce taky vždy super Koukám, že už vám ubylo Chápu z toho důvodu hlavně tu svini - chřipkové epidemii My na odpolední sraz lednáčků na Palmovce už bohužel nedorazíme vůbec a vás neuvidíme ![]() ![]() , já mám jen odpolední směnu ![]() ![]() Zítra už totiž nastoupím do práce ![]() Pokud bude sraz v dopoledních hodinách, tak to bude super.Tak asi nebude vid ![]() Dneska Angelika změnila školku, ze Stodůlek na Praze 2 a hlavně že mám blízko práce a domova. S Angelikou bylo náročné cestování do Stodůlek byla pořád protivná v metru a dováděla jako pěkná opička ![]() ![]() Martino, no vidíš, že Matymu zvládl první den ve školce a určo se mu bude pořád líbít. ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
2.2.2009 14:50:47
Alči neboj, já si taky Terinku hlídám
![]() ![]() ![]() Ale srazíky se mi vymykají .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
2.2.2009 14:48:58
Martinko, tedy Matýnek je šikulíneeeeek!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Krásně to zvládnul! ![]() My byli venku, je tam krásně, ale pěkná zima a docela i vítr ![]() Umlí, fakt ti to moc sluší ![]() Já taky musím už ke kadeřnici, tak snad se tam co nejdřív dostanu ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
2.2.2009 13:55:06
tak znova.
Byla jsem pro MAtyho ve skolce, zvladl to super na jednicku, moc se mu tam libilo, ucitelky ho jen chvalily, tak doufam, ze to bude i tak nadale. Byl si dokonce pridat i rizek. Krasne spolupracoval, byli na vychazce, tak hned mi daval rucicku a bylo to fakt super. Pak jsme sli do lekarny dokoupit posledni kosmetiku, tak mam vse a jestei bepanthen zadarmo jako darek za nakupy , tak jsem spokojena. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
2.2.2009 12:03:47
Tak vám holky školičky závidím,u nás je plno
v obou školkách,zápis je až začátkem dubna,sice k zápisu půjdeme,ale pochybuji o tom,že bude místo,jedině až od příštího ledna,až budou Natálce 4 roky a ona by si tak hrála![]() ![]() |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
2.2.2009 11:16:39
zdravím!!!!
Umli tedy ty fotky jsou nádherné, fakt vám to moc sluší!!!! Miki - malej je prostě borec, jak jinak....když lyžuje maminka proč by nelyžoval, že?? Marti to se máte se školkou :) ![]() ![]() u nás asi až od září... jinak ještě UPOZORNĚNÍ V SOBOTU 7.3.2008 OD 13 HOD KARNEVAL NA PALMOVCE !!!!!!!!!!! |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
2.2.2009 10:11:37
Ahoj holky,
to je škoda, že jsem se na oslavičku nedostali. Dort vypadá super jako vždy:) Tímto chci vyšvihnout opět poklonu Lendulce i k našemu dortu ke křtu, všichni z něj byli paf. Dík. Jo a díky za pochvalu. No byla jsem čerstvě u holičky, takže pro to možná vypadám líp než normálně. Teď už to mám zase děsné, mastné,... a samo si to neumím vyfoukat tak pěkně do hladka, ach jo. Matymu gratuluji k pohodovému vstupu do školky:) Ať mu to vydrží. VOjtíšek už taky od tohoto týdne bude chodit asi tak 4x týdně do jeslí. Potřebuju aspoň chvíli ralivního klidu a on je tam už rád. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
2.2.2009 9:29:57
no ja jsem raada,ale nevim jak to dopadne, snad dobre. pac nevi reditelka , ze jsem tehu a mysli si, ze jdu do prace,ale dneska jsem byla az ucetni a v pohode, neni to na me moc videt v te bunde, tak aspon ze tak.
Ale MAty byl tak nadseny, ze to bylo neco krasneho a tak se vyradi a bude aspon hodny ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.2.2009 9:15:54
jů. tak to moc moc držím palečky.
taky chcí skáknout do školky zda se náhodou neuvolnilo místo. že by Terinka nastoupila. jinak až od září. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.2.2009 9:14:55
není za co Mikinko.
však já si ho hlídám - když to bude jednou Terinky ženich ![]() ovšem teda nevím,jak by se líbilo Filípkovi,že se na srazíku shovávala s Tadeáškem do bungru. A pak i s Matouškem a s Vikinkou. ![]() ![]() prostě divoška. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.