Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
2.2.2009 9:12:18
tak Maty je dneska poprve ve skolce, tak to bylo super. Hned rano jsme pro jsitotu zaspali, tak jsem se musela smat
, na obidek maji uvitaci rizek, asi vedeli ze tam dojde ![]() ![]() .jinak ve 12 jdu pro neho, tak jsme zvedava. U nas je hnusne, fuci,ale aspon vytahnu paty a budu mit doma klid na uklid a tak. Fotecky super, oslava se musela povest, tak to je moc dobre. |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
1.2.2009 22:10:15
Ahoj holky
![]() Alči děkuju ![]() ![]() Fotečka je krásná a dortíček je nádherný, jak jinak ![]() ![]() ![]() To je dobře, že jste si to užili!!! ![]() Teda Yitusch, máte to taky nabitý ![]() ![]() Já si umím představit ty řvoucí rodiče, infarktové stavy a větší nadšení z vítězství než je u dětí ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
1.2.2009 17:48:41
Nazdárek
Holky ještě jednou vám chci poděkovat za super sobotní den Tedík byl tak vyřízenej že mi v autě usínal a když jsem mu říkala u baráku "koukej už jsme doma , vidíš baráček ??" tak mi z posledních sil řekl "maminko nevidím" ![]() ![]() ![]() fak takhle krásně si dlouho nepohrál ![]() ![]() a v noci ze spaní tam něco mumlal tak jsem k němu šla a už jsem zaslechla jen něco jako ... "teď jedeš ty a pak já " ![]() ![]() no já se dostala domu až po 19 hodině , byla jsem KO Jinak holky děkuji ![]() ![]() ![]() ale občas to jsou nervy - ty co byli na srazíku vědí ![]() ![]() No Katuško tak byl aspoň dobrej ???? Umlinko teda ty jsi snad ještě větší kočka s tema dvěma dětma ![]() ![]() ![]() |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
1.2.2009 14:32:00
super fotečka
![]() Viki patří také k mrňouskům.... také 91 cm ale je těžší 12,9, je prostě kyselinka....ale teď jí není dobře, tak zas něco shodí !!!Jsem akorát přijela z turnaje z Boleslavi, kluci byli druzí, tak to bylo super.... jen asi ztratím hlas jak tam křičíme... bylo to teď náročné... v pátek v Roudnici, včera na mělníku a dnes Boleslav...a zítra zas trénink ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
1.2.2009 8:57:38
včerejší oslavička 3.narozenin byla užasná. dětem zářili oči - zejména když si přitukávali dětským šampánem - a pak když zjistili,že sněhulák od Lendulky ukrývá pod čepicí bombonky ![]() krásně si vyhráli v herně - no a my maminky se pustily do chlebíčků,káviček,čajíčků a ostatních dobrůtek .... a taky samozřejmě do dortíku,který jsme ještě od Lendulky vyfasovali domů na dnešek ke kávičce. škoda,že některé oslavence na posledni chvíli zchvátila chřipajzna. posíláme pusu na uzdravení. ![]() vkládám alspon jednu fotečku dětí co se chtěli fotit. ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
1.2.2009 8:49:29
moc pěkné fotečky Mikinko.
filípek je šikulka s tím lyžováním. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
1.2.2009 8:17:31
Pavlíno,není nejmenší,nejmenší je moje Natálka,má ve 3 letech 91cm a 11,5kg
![]() |
|
|
31.1.2009 21:52:36
Filoušek a sníh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
31.1.2009 21:42:32
Ahoj holky
![]() Dodatečně vše nej... všem oslavenečkům ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Broni, Máte nárok i na příspěvek na helmu ![]() ![]() A Danielek je mooooc šikovný! ![]() ![]() ![]() Katko, fotečky jsou nádherné! ![]() ![]() To si to Daneček asi krásně užil na horách viď ![]() Yituschko, nádherné fotečky! Vikinka je fakt princeznička a hokejová fotečka je supér! ![]() ![]() ![]() ![]() Umlí, nádherné fotečky a dortík fakt dokonalý! ![]() ![]() Pavlínka je tedy drobeček ![]() ![]() ![]() Možná by to chtělo srovnat dětičky kdo je nejmenší a největší, co? ![]() ![]() ![]() ![]() My chodíme pořád lyžovat.... Jsem strašně šťastná, že to Filípka baví, hrozně se vždycky těší a moc si to užívá ![]() Navíc začal už občas jezdit sám, má nádherný styl, skoro vůbec nepluží, krásně nožičky u sebe a přenáší váhu ... fakt mám radost! Je to šikulka. ![]() ![]() ![]() No a holky jezdí už jak vítr, vůbec o nich nevím, jen si máváme na vleku nebo ve frontě ![]() ![]() |
| *Pavlína | 22628 |
|
|
31.1.2009 20:08:31
Ahojky, krásný večer všem!!!
Jdu popřát vše nej nej nej a nej všem ledňáčkům a skoro ledňáčkům, prostě všem od Tedíka po Danečka![]() Umlovce dodatečně gratuluji k Barunce a Kamče k Elince .Alče děkuji za vložení tabulky, byl to moc dobrej nápad vložit ji jako fotku !Pavlínka má ve třech letech 92cm a 12,5kg, tak nevím , možná je nejmenší![]() Opatrujte se ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.