| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1350] Názory 13511360 z 2216  [Dalších 856 >>]
Alč@ 29602
31.1.2009 7:03:01
dnes se na vás už těšíme.
dlouho jsme se neviděly.

---

lendulko ty jsi prostě šikulka.
Kdybych si někdy otevírala kavárku - budeš mým vrchním dodavatelem dortíků.

---

Umli - krásný fotečky.
Dortík je nádherný. A Vojta a barunka taky.
A Ty vypadaá naprosto užasně. ~R^

---

Katuško - to je teda pálka za ten dort.
Ach jo. Proto já už letos uháněla Lendulku od léta,že od ní chci dortíky. ~t~
protože u nás dělají podobné - drahé,ošklivé a ještě nejsou dobré. ~Rv
Yitu@V@V 13578
30.1.2009 23:24:36
Katuško toto za 600 šílené, to bych jim tedy fakt hodila na hlavu !!!~q~~q~~q~ když tam není žádný marcipán

já nedám nyní dopustit na Lendulčiné dortíky!!!

jojo Viki se parádí až moc...nevím kde to bere prdelka...chodí okolo skříně kroutí se a vybírá...
to jsem zvědavá co nám projde na zítra na oslavu...

Katuš a pokud chodíte na RHB, tak bych to neřešila a byla v klidu, je fakt, že pokud se budeš víc snažit, bude lépe, ale zas chápu že Tobík vyžaduje také pozornost ~k~

na zítra nám Lendulka dělá nějaký rybářský, tak jsem zvědavá...jedeme totiž na oslavu mého "vyženěného" bratra - slaví čtyřicetiny - tak jsme vymysleli dárek - dortík, moc mě toho nenapadlo...má takovou malou akci...prý tam bude kolem 130 lidí...tak nevím jak dlouho to zvládneme...
a já ráno musím vstávat...jedeme na turnaj do Boleslavi!!!
Katuška & 2 pajtašci 31030
30.1.2009 22:59:11
Hezký večer!
Děkuju za uklidnění ohledně Klárky, mě to tak podvědomě trochu trápí, znáte to, ale zároveň vím, že to umí, tak to zatím nějak neřeším. Jituš, na rehabku právě chodíme kvůli tomu překotnému porodu a mírným neurologickým následkům, takže Klárka je pod kontrolou. Prý je jinak úplně v normě, dělá "kliky", začíná se pomaličku posouvat vzad, akorát to přetáčení... No uvidíme, máme trénovat. Je fakt, že mám trošku máslo na hlavě, pořád nestíhám a nemůžu se jí tolik věnovat, jak jsem se věnovala Tobeškovi. ~;((

Fotečky jsou moc hezké, malá Vikinka je hezká princeznička, Vojtíšek teda krásně prokouknul a je z něho krásný kluk a Baruška... No, nemám slov, to je kočička nádherná. Umli, moc vám to sluší, vůbec nevypadáš, že jsi těsně po porodu!
A máte krásný dort, já jsem byla děsně naštvaná, chtěla jsem taky mašinku Tomáše, předložila jsem fotku, zaplatila skoro 600 a toto spláceli:

Šel ho vyzvednout manžel, málem jsem se neudržela a šla jim ho hodit na hlavu. Přitom mi tvrdili, že je drahý proto, že na něm bude samý marcipán...
Lendul, nekecám, celý Tobíkův narozeninový den jsem na tebe myslela, jak je škoda, že bydlíš tak daleko, kam se naše profi cukrárna hrabe na tvoje krásné dortíky!
Božátko, tolik práce... Ale aspoň vidíš, jak jsi dobrá, že máš tolik zakázek!
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
30.1.2009 22:27:20
Ahoj,

Viki je teda super princezna~t~

Byli jsme na tříleté prohlídce. Vojtíšek byl moc šikovnej, já jsem svlíkala Barču a on krásně spolupracoval s doktorkou i se sestrou. Měří 103 cm a váží 17,5 kg, takže už není "nejtlustší" ledňáček a vypadá jako normální chlapeček~:-D
Přetáhli mu brabika, šlo mu to, ale pak ho to bolelo, hlavně večer, tak bulel po čůrání, ale vykoupali jsme ho v heřmánku, namazali Bepanthenem a ráno už to bylo dobrý. Budeme muset ale přetahovat. Já jsem to teda do dneška neuměla... Měla jsem za to, že to fakt nejde, už nás málem hnali na chíru. Tak jsem ráda, že je to relativně o.k.

Konečně také vkládám fotky našeho oslavence a taky naší malou kočičku~c~

Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
30.1.2009 20:08:15
no to já taky ~t~~t~~t~~t~~t~~t~
jeden už je hotovej a já už skoro taky
v 21h pokračuju - to už půjdou děti spát
šla bych taky , ale jsem ve skluzu ~n~~n~~n~
a to jsem šla včera spát až dneska ~b~ v půl druhý
asi si dám ~v~~v~~v~~v~~v~~v~~v~~v~~v~
Yitu@V@V 13578
30.1.2009 20:04:19
dneska 3 jooo ~t~~t~no ty si užíváš.....

jsem moc zvědavá na tvoje výtvorky!!!

Alč@ 29602
30.1.2009 19:22:41
krásná fotka.
a toho sněhu ..... paráda.
Alč@ 29602
30.1.2009 19:22:11
Yito - krásný fotky. Vikince to sluší.
A dortík - no paráda. Lendulka je prostě šikula.

A Vojta je šikulka.
Alč@ 29602
30.1.2009 19:16:19
dortík ???
[<<Předchozích 1350] Názory 13511360 z 2216  [Dalších 856 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.