Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
28.1.2009 13:43:14
ahojky jdu se k vám zase
![]() ![]() ![]() , jak jinak)dnešním oslaenečkúm přejeme vše nej nej nej nej. katuško krásný fotečky teda malá je pěknej jedlík ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
28.1.2009 9:48:42
prejeme taky vsem oslaveneckum vse nejlepsi.
Misi tak to jsem zvedava, pokud to bude jak ten nas, tak se to dovite u porodu :-D. Ten nas drobek tam mel opet nozicky,asi se stydel :-D |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
28.1.2009 8:57:44
Ahoj holky!
Všem třem oslavenečkům přejeme všechno nej ![]() ![]() ![]() ![]() .Ještě že má Alča tabulku a víme , kdo slaví ![]() . Katuško, fotky moc pěkný, Tobíkové mají asi stejné míry . Ted ale letí to, kde máš to miminko??? Už to je taková slečna .Marti my ještě nevíme, co čekáme, každý hádá něco jiného..Za týden mám velký utz, tak možná... ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
28.1.2009 8:43:28
Katuško krásný fotky.
malá roste jako z vody. ... na srazík lednáčků už se těšíme. zejména na dortík od Lendulky ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
28.1.2009 8:42:19
dnešní oslavenečkům
Petříkovi od Haničky Elišce od Klotty a Natálce od Romči přejeme vše nej-nej k 3.narozeninám |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
27.1.2009 23:12:02
Jejda, nevyšlo
![]() Tak fotky ještě jednou: ![]() ![]() ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
27.1.2009 23:09:15
Kamčo, Elinka je nádherná, to je bobeček vlasatý!
![]() Ach jo, kde jsou ty časy, kdy jsem odpočívala v porodnici... Drž se a jak píše Umlovka, pořádně si odpočiň a užij si volný čas!Umli, vydrž, chce to najít si nějaký systém, pak už bude dobře. Já jsem taky často sama s dětma doma, manža prakticky každý týden jezdí na služebky, většinou na dva nebo více dnů, jednou měsíčně na 4 dny. Už jsme si tak nějak zvykli, utřepali systém a jde to. Ale za cenu, že fakt za celý den nemám ani vteřinu odpočinku, Tobík ve dne nespí, Klárka hrozně málo, takže je to náročné. Ale jde to, manža hodně pomáhá s úklidem, který děláme prakticky jenom o víkendu a mám myčku. A mamka mi teď začala pomáhat s žehlením, ta kupa už byla neúnosná, na to nemám fakt čas, v 11 v noci už sotva pletu nohama, natož žehlit. Takže moc držím palce, ať se to u vás taky brzy srovná!!! Jinak Tobík patří spíš k obříkům, máme po tříleté prohlídce 18 kg a 104 cm. A Klárka má v půl roce 7,4 kg ![]() Tady jsou miláčci: Klárka dělá kliky (věnujte prosím pozornost dvěma zubům )... a podruhé jí mrkvičku:¨ A náš tříročák (fotka nic moc kvalitou, ale TObíka není možné pořádně vyfotit, utíká a dělá ksichtíky) ... omlouvám se za zahlcení ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
27.1.2009 22:13:04
Ahoj,
Kamčo, malá je moc roztomiloučká. To je zvláštní, Ty taková blondýna a takovou černovlásku, no ale manžel je tmavej. S Kubou tam teda žádnou podobu nevidím. To fototerapii vám nezávidím, ale co se dá dělat. Je dobrý, že máš ten nadstandard. Barča tam bojovala se žloutenkou dva dny a nakonec se tomu o fous vyhla. Já jsem taky bojovala za nadstandard, ale bez úspěchu. Tak držím palce, ať můžete brzo domu a Ty využij ještě čas bez prcků k odpočinku. Dobrou, Roman je od včera pryč až do čtvrtka. Vojta kašle, tak ani nejde do jestlí a já už jsem teda docela dost unavená, furt jedu. Tak dobrou. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
27.1.2009 17:40:59
Ahojky
kamčo malá je fakt krásná , no jak to holky děláte že máte tak krásný miminka ???? Jinak na Palmovku s chystám ![]() ![]() ![]() přemlouvám i Danču - už je nalomená a jestli nepůjde tak ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
27.1.2009 16:16:08
Tak už jsme zpátky od doktorky ze tříleté prohlídky a Natálka vzorně spolupracovala
,měří 91cm a váží 11,5kg takže drobínek ,ale zdravá a v pořádku ,super![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.