Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka. | 13699 |
|
|
27.1.2009 14:55:19
Ahoj holky, děkujeme za přání
![]() Narozeniny jsme slavili o víkendu. Bylo nás tu celej víkend 9 lidí ![]() ![]() ![]() ![]() Daník dostal od našich kolo, tak je nadšenej. Ségra mu přivezla cca 150cm velkýho ležícího psa a fakt vypadá jako živej ![]() Kamčo, malá je nádherná ![]() ![]() Na oslavu ledňáčků nedorazíme. |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
27.1.2009 11:01:37
Dando, gratuluji k vysledkum, super zprava
!!!! |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
27.1.2009 11:00:54
Ahoj vsem, vratili jsme se v nedeli z hor, meli jsme se bajecne
![]() Danda trochu jezdil na lyzich, ale uplne ho to nelakalo, urcite ne, jako Filipka, to je super lyzar! ![]() Vsem oslavencum co slavili a slavi prejem vse jen to nejlepsi!!! Kamilo, holcicka je nadherna!!!!! A vidim v ni podobu Kubika, ale fakt se vam povedla! Tak ja uz zase frcim, Danda chodi do RC Andilek an trihodinovou skolicku, tak se jdeme balit! Nestiham, musim mit do 14dnu hotovou diplomku, tak mi drzte palce, at stiham ![]() Zatim paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
27.1.2009 10:28:01
Danečkovi od Katušky a Peťulce od Danielky PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ KE TŘETÍM NAROZENINKÁÁÁÁÁÁÁM!!
![]() ![]() ![]() Včera jsem byla na hematologii pro výsledky, ted konečně dobrá zpráva, výsledky z krve už mám konečně v pořádku, to znamená že nemám teď aktivního chrohna Mikinko, Filipek je teda fešák a sluší mu to moooc ![]() ![]() ![]() Alčo, hezký dortík s barbíí, šikovná Lendulka ![]() jinak hezká fotečka se sestřičkou ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
27.1.2009 10:04:35
tak holky kdo se chystá a přijde?
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
27.1.2009 9:58:56
![]() taky se nedivím že utekl.já mu říkala už dopředu at jde. no bylo to tu samá ženská - a nakonec jsme se ještě rozrostly, když si chodily ostatní maminky pro děti tak jsme je taky vtáhly dovnitř na kafe a na dort. ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
27.1.2009 9:46:49
Mísi tak jestli to bude jak u nas, ze dostal toho tolik, ze ani nevedel co, tak se nedivim. Vcera jeste dostal jen tak darek od mojeho dalsi - popelare od bruder, blikaji, houkaji atd. no tak MAty jasal a byl nadseny a dneska povida dedeckovi, ze mu ma koupit jeden velky darek - milacku dekuji prej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a uz vite Misi co cekate???? jestli to bude pareckove a nebo nepar? |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
27.1.2009 9:40:42
Ahoj holky,
oslavenečkům všechno neeeeeeeeeeeeeeej ![]() ![]() ![]() ![]() . Broni, Daneček je šikulka ![]() , úplně ho vidím, jak má hlavní slovo, když si vzpomenu, jak krásně mluvil loni v Hartmankách . Tobíček taky začíná chodit do školičky,ale do soukromé na 2 dopoledne v týdnu. Včera jsme tam byli hodku na zvykání a zvládl to krásně, ani po mně nevzdechnul a kreslil tam robota .Alčo, ani se manželovi nedivím, že se zdejchnul . Nás oslavka teprve čeká, ted o víkendu první a další týden druhá, ať z těch dárků taky něco má, kdyý jich dostane tolik . |
| Alč@ | 29602 |
|
|
27.1.2009 9:39:17
Danečkovi od Katušky a
Peťulce od Danielky PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ K 3.NAROZENINKÁÁÁÁÁÁÁM!!!! ![]() ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
27.1.2009 9:20:27
Tak ráno Natálka bez reptání načůrala do skleničky pro paní doktorku
,řekla jsem jí,že to půjdeme ukázat paní doktorce,jak umí čůrat,a že jí zváží a změří,jestli hodně papá ,tak zatím dobrý,neprotestuje ,tak uvidíme po obědě,až vyrazíme![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.