| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 2216  [Dalších 806 >>]
mikinka77+K+K+Filípek 28268
27.1.2009 9:10:34
Jééé, na to jsem zapomněla ~o~~t~~t~

Danečkovi od Katušky a Peťulce od Danielky PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ KE TŘETÍM NAROZENINKÁÁÁÁÁÁÁM!!!! ~x~~s~~m~~z~~b~~2~
Moc si to užijte a pořádně oslavte!!! ~v~~w~~y~~R^
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
27.1.2009 9:06:41
Danicku od Katusky, vse nej k dnesnim narozeninam, hodne stesti, zdravi, lasky,at poslouchas maminku ~x~~x~~x~~x~
27.1.2009 7:41:08
Alči, tak to je super, že jste si to tak užily.... plný barák ženských, co?! ~t~~R^
27.1.2009 7:39:21
Ahoj holky :-)

Děkuji ~m~~;)

Kamčo, Elinka je nádherná kočička a těch vláskůůůů ~s~~R^~m~~z~
Určitě budete brzy doma ~R^~;)

Broni, Daneček je tedy šikulka! ~R^~m~
Já bych taky měla bolení břicha, ale měsíc dopředu a určitě by to takhle v pohodičce nedopadlo ~t~~a~~t~
Filípek je děsný mamina ~s~~m~~t~
14 tt, to už za chvilku bude vidět co nosíš v bříšku viď ~;) Necháte si to říct?
A ty nemáš ještě bříško, že to v práci nepoznají? ~t~
~t~

Péťo, tak Natálku trošku motivuj ~t~ Jakože... jééé supér, jdeme se podívat na paní doktorku a tak... ~R^~;) Oni ti naši broučkové potřebují vidět naše pocity a tohle zabírá ~;)
Filípek taky hodně baští, ale pak to vyběhá a navíc bude mít dobré spalování po mamince ~m~~t~~t~~t~~t~~2~
Alč@ 29602
27.1.2009 7:20:26
my měli včera doma veselo.
Verunka měla narozeninovou párty pro kamarády.
Bylo to moc fain. A i když tu bylo dětí jako smetí,byli moc hodný.
A ani ten binec nebyl tak strašný.

Jiřík utekl s kamarádem na pivo ~:-D
a mě přišla na pomoc jedna z maminek,moje kamarádka. takže to bylo prostě pro všechny maximálně super.

tak jsem moc rády,že si to Verunka užila a byla spokojená.
Alč@ 29602
27.1.2009 7:17:54
Kamčo - ještě jednu veliká gratulace.
Koukala jsem na fotky,Eli je nádherná. A s Kubíčkem jim to moc sluší ~s~
přeji moc moc štěstí.

Danda*Angelička(01/06) 38176
26.1.2009 22:27:39
Kamilo, jééé to je moc krááásná holčička a hoodně vlasatáá ~R^~s~ prostě krasavice ~t~

KamiŠ+2 48179
26.1.2009 21:37:16
Broňo, díky :-) Předpoládám, že ona za rok takový háro mít tay nebude ~k~ Pokud bude jako Kuba, tak je v půl roce plešatá ~;)

Mám naštěstí nadstandard, takže je tu klídek a vyspím se. Jsem jak v hotelu ;-) Fakt jsem ráda, že jsem ho vzala, dyž už jsme tu skejsli.
Broňa, 2 špunti 53006
26.1.2009 21:01:15
Ahoj holky,

Miki, Filípek je fakt frajer!

No a Kamčo, teda ty máš krásný poklad ~R^, malá je opravdu kočička. Náš Daneček nebude mít tolik vlásků ani za rok ~t~
No ale být v nemocnici tolik dní, to je na palici. Já jsem minule už brečela, že chci domů, paní vedle chrápala jak motorová pila, dokonce i přes den, no byla jsem hotová....

Já jdu zítra na kontrolu, šíjové projasnění apod., teď jsem 14tt.
V práci to ještě neví, tak vždycky vymýšlím nějakého zubaře ~t~

No a náš chlapeček byl dnes poprvé ve školce. Měla jsem z toho celý víkend bolení břicha, ale překvapení se konalo, máme spokojené dítko, s paní ředitelkou vedl hlavní slovo ~t~
Doufám, že mu to vydrží....
KamiŠ+2 48179
26.1.2009 20:01:26
Ahoj!!

Zdravím vás z porodnice :-) Elinka má žloutenku, tak si nás tu nechali a od včera je pod světlem. Já jsem smutná, Kuba nemocnej, tak za mnou nemůže, malou vozí jen na kojení ~;(( Aspoň že mi přinesli noťas ~R^

Jsme v Podolí a musím říct, že jsem naprosto nadšená ~R^ Navíc je mi docela dobře, nebyla jsem ani nastřižená, jen jsem se malino natrhla, tak mám povrchový šití a už sedím. Mlíka ta akorát, horečky a záněty zatím nemám, tak snad už mít ani nebudu :-)Krvácím jen minimálně. Prostě všechno je jinak než bylo před třemi lety, tím pádem i psychika v pohodě a jsem opravdu chvílema až euforická ~t~ Doufám, že mi to vydrží domů ~z~

Elinka je maličká a má hrozně vlásků, dala jsem do alba fotky...

Moc vám děkuju za gratulace ~s~

Mikinko, Krásná fotka ~R^

Přeju Viktorce k dnešním narozkám i ostatním oslavenečům, kterým jsem nestihla popřát včas ~x~~s~
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 2216  [Dalších 806 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.