Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
27.1.2009 9:10:34
Jééé, na to jsem zapomněla
![]() ![]() ![]() Danečkovi od Katušky a Peťulce od Danielky PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ KE TŘETÍM NAROZENINKÁÁÁÁÁÁÁM!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moc si to užijte a pořádně oslavte!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
27.1.2009 9:06:41
Danicku od Katusky, vse nej k dnesnim narozeninam, hodne stesti, zdravi, lasky,at poslouchas maminku
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
27.1.2009 7:41:08
Alči, tak to je super, že jste si to tak užily.... plný barák ženských, co?!
![]() ![]() |
|
|
27.1.2009 7:39:21
Ahoj holky
![]() Děkuji ![]() ![]() Kamčo, Elinka je nádherná kočička a těch vláskůůůů ![]() ![]() ![]() ![]() Určitě budete brzy doma ![]() ![]() Broni, Daneček je tedy šikulka! ![]() ![]() Já bych taky měla bolení břicha, ale měsíc dopředu a určitě by to takhle v pohodičce nedopadlo ![]() ![]() ![]() Filípek je děsný mamina ![]() ![]() ![]() 14 tt, to už za chvilku bude vidět co nosíš v bříšku viď Necháte si to říct?A ty nemáš ještě bříško, že to v práci nepoznají? ![]() ![]() Péťo, tak Natálku trošku motivuj Jakože... jééé supér, jdeme se podívat na paní doktorku a tak... ![]() Oni ti naši broučkové potřebují vidět naše pocity a tohle zabírá ![]() Filípek taky hodně baští, ale pak to vyběhá a navíc bude mít dobré spalování po mamince ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
27.1.2009 7:20:26
my měli včera doma veselo.
Verunka měla narozeninovou párty pro kamarády. Bylo to moc fain. A i když tu bylo dětí jako smetí,byli moc hodný. A ani ten binec nebyl tak strašný. Jiřík utekl s kamarádem na pivo ![]() a mě přišla na pomoc jedna z maminek,moje kamarádka. takže to bylo prostě pro všechny maximálně super. tak jsem moc rády,že si to Verunka užila a byla spokojená. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
27.1.2009 7:17:54
Kamčo - ještě jednu veliká gratulace.
Koukala jsem na fotky,Eli je nádherná. A s Kubíčkem jim to moc sluší ![]() přeji moc moc štěstí. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
26.1.2009 22:27:39
Kamilo, jééé to je moc krááásná holčička a hoodně vlasatáá
![]() prostě krasavice |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
26.1.2009 21:37:16
Broňo, díky
Předpoládám, že ona za rok takový háro mít tay nebude Pokud bude jako Kuba, tak je v půl roce plešatá ![]() Mám naštěstí nadstandard, takže je tu klídek a vyspím se. Jsem jak v hotelu ;-) Fakt jsem ráda, že jsem ho vzala, dyž už jsme tu skejsli. |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
26.1.2009 21:01:15
Ahoj holky,
Miki, Filípek je fakt frajer! No a Kamčo, teda ty máš krásný poklad , malá je opravdu kočička. Náš Daneček nebude mít tolik vlásků ani za rok ![]() No ale být v nemocnici tolik dní, to je na palici. Já jsem minule už brečela, že chci domů, paní vedle chrápala jak motorová pila, dokonce i přes den, no byla jsem hotová.... Já jdu zítra na kontrolu, šíjové projasnění apod., teď jsem 14tt. V práci to ještě neví, tak vždycky vymýšlím nějakého zubaře ![]() No a náš chlapeček byl dnes poprvé ve školce. Měla jsem z toho celý víkend bolení břicha, ale překvapení se konalo, máme spokojené dítko, s paní ředitelkou vedl hlavní slovo ![]() Doufám, že mu to vydrží.... |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
26.1.2009 20:01:26
Ahoj!!
Zdravím vás z porodnice Elinka má žloutenku, tak si nás tu nechali a od včera je pod světlem. Já jsem smutná, Kuba nemocnej, tak za mnou nemůže, malou vozí jen na kojení Aspoň že mi přinesli noťas ![]() Jsme v Podolí a musím říct, že jsem naprosto nadšená Navíc je mi docela dobře, nebyla jsem ani nastřižená, jen jsem se malino natrhla, tak mám povrchový šití a už sedím. Mlíka ta akorát, horečky a záněty zatím nemám, tak snad už mít ani nebudu Krvácím jen minimálně. Prostě všechno je jinak než bylo před třemi lety, tím pádem i psychika v pohodě a jsem opravdu chvílema až euforická Doufám, že mi to vydrží domů ![]() Elinka je maličká a má hrozně vlásků, dala jsem do alba fotky... Moc vám děkuju za gratulace ![]() Mikinko, Krásná fotka ![]() Přeju Viktorce k dnešním narozkám i ostatním oslavenečům, kterým jsem nestihla popřát včas ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.