Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
23.1.2009 12:41:49
opravdu to utíká.
takových miminek. uplná lavina. to je dobře. jinak u nás pohoda,dnes vegetíme. už mám naklizeno,okna vyleštěné - upekla jsem bábovku. jdu si udělat kávičku a dám relax. Terinka je v posteli a usíná. Doufám že zabere. poslední dobou se jí už nechce po obědě spát. už spí tak 2-3x v týdnu jinak ne. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
23.1.2009 12:38:40
|
| Katka. | 13699 |
|
|
23.1.2009 11:23:51
Broni a nemá něco s očičkama?
Pokud se ti něco nezdá, tak určitě zavolej doktroce, nebo tam dojdi, ať vás pošle na oční. Jistita je jistota ![]() My taky jeszdíme na oční, jen kvůli tomu, že tchán byl v dětství tupozrakej a já mám 3,5 diotrie na dálku. Daník má sice dle Dr. 100% vidění, ale jezdíme tam každýho půl roku ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
23.1.2009 0:46:30
ahojky
tak jsem se sem ještě přišla "navečeřet" a co to nevidim další miminko ![]() ![]() Kamčo gratulujeme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() padám na hubu teď jsem dopatlala dortík na zítra , teda vlastně na dnešek ![]() a večer budu pokračovat ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
22.1.2009 21:44:19
Jejéé VELIKÁ GRATULACE K NAROZENÍ HOLČIČKU ELIANU
![]() ![]() ![]() |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
22.1.2009 20:48:56
Ahóóój,
teda to je zprávička, Kamčo, přeju všechno nejlepší holčičce do života! ![]() Marti, tak ty už to máš opravdu za pár. A Maty je teda pořádný chlapák. Holky, Daniel začal kolem Vánoc strašně mrkat, úplně jak nějaký tik. Nevím, jestli to není tím, že se v zimě víc díváme ne televizi, nebo tím vzruchem kolem dárků a tak. V pondělí nastupuje do školky, no ten se snad umrká Ale snad ho to přejde......nemáte s tím někdo zkušenost? |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
22.1.2009 18:51:06
jo KAmi krasne jmeno ELIANA. MOc moc
Mikinko ani nemluv, jeste 8 tydnu a mame taky prdouska. to fakt leti jak blazen. |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
22.1.2009 14:54:47
Ahoooj holkyyy
![]() Nejdříve obrovská gratulace Kamče k Elince ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak všem děkuji ![]() ![]() Alči, super, že už jsou cácorky v pohodě ![]() Yitusch, Vikinka je šikulka bruslařka i plavčice ![]() Hlavně je důležité, že jí to baví!!! ![]() ![]() ![]() Péťo, krásné fotečky a dortík se ti moooc povedl! ![]() Taky jsem takový podobný dělala ![]() Ještě jsem chtěla popřát všem oslavenečkům, které jsem prošivhla.... Takže... Danečkovi od Broni, Vojtíškovi od Umlinky, Samíčkovi a Tobiáškovi od Katušky VŠECHNO NEJLEPŠÍ KE TŘETÍM NAROZENINKÁÁÁÁÁÁM!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak jste slavili, jaké byly dorty, dárečky a kde jsou fotečkyyyyyy??? ![]() ![]() ![]() Moc děkuji za rady s tím Chytrým perem... ![]() Kamarádka ho má, takže když je Filípek takový knihumil a baví ho kvízové knihy a obrázky, tak to Chytré pero bude asi pro Filípka akurátní ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Broni, určitě budete v pořádku a miminko to dožene až bude venku ![]() ![]() A mažel ať se brzy zotaví ![]() Na tříletou prohlídku my teprve půjdeme, ale jsme někde v průměru Tedy Martinko, Matyášek je kousek ![]() ![]() ![]() A tobě to neskutečně utíká viď ![]() ![]() Alči, tak máš aspoň vygruntíno na velikonoce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verunka je šikulka! Určitě jí do školy vezmou, když jí paní učitelka chválila! ![]() ![]() Tý jo Umlí, Barunce už je 6 neděl ![]() To letí! A fotečka by nebyla ![]() ![]() My byli včera na večerním lyžování, bylo to super! Jsem fakt nadšená jak se holky zdokonalují a Filípek už začal lyžovat sám ![]() ![]() ![]() Úžasný! ![]() No na plaváníčku jsme byli také včera (ráno), Filípek by jen skákal šipajzny, a při každém potopení udělá kotrmelec a odrazí se ode dna... za to já mám tiky než se vynoří ![]() ![]() ![]() Takže sportovec po mamince ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
22.1.2009 13:39:00
Velká gratulace pro Kamču
![]() Vybrali krásné jméno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
22.1.2009 10:27:47
Kami, gratulujeme a prejem,at Ti dela Elinka jen samou radost, roste jak z vody . Teda to je super.
TAK TY PARECKY FAKT JDOU, TAK TED JSME ZVEDAVI CO MY ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.