Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
22.1.2009 10:18:37
Ahoj,
tak koukám, že jsem přišla právě včes. Kamče moc gratuluju k holčičce, je to super, jak nám vycházejí ty párečky:))) A měla to teda celkem rychlý, tak to je prima. Snad se brzo zregeneruje a ne jako s Kubíkem. Už se těším na fotku. No a my dneska končíme šestinedělí. To to letí. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
22.1.2009 8:29:30
včera jsme tu měli blázinec. měnili nám okna.
No bylo to hrozný. šílený bordel a zima. naštěstí to komplet dodělali včera,původně měli být ještě i dnes. Ale,od rána od 7.30h jeli fest - v 18.30h padla. takže jsem navlíkla rukavice a jela a jela a uklízela jak zběsilá celý byt. Můžu teda říct,že je to brutus. ale,kolem 20h jsem měla hotovo - vykoupala holky,sebe a padla do postele. ... Jinak pohoda. V uterý jsme měli zápis do školy. Verunka byla moc šikovná. Hrozně jí paní učitelka chválila. Tak jsem zvědavá jak dopadneme. Po 2.2. budou výsledky zda nás přijali nebo ne. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
22.1.2009 8:20:29
Veliká gratulace !!!!!!
![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
22.1.2009 7:45:18
Dobré ráno,
Kamča včera v 23:20 porodila holčičku Elinku. 3100g a 49cm. ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
21.1.2009 20:20:26
tak jen nakukuji,
oslavencům samozřejmě vše nej nej nej !!! ~![]() ![]() ![]() naše míry - včera jsme byly s Viki na tříleté...tak naše prdelka má pouhých 91 cm a 13 kg, takže mrňavá a rozežraná ![]() ![]() ![]() Kami - myslíme na tebe a držíme palce ať o máš rychle za sebou!!!! Mějte se!!! Jdu zahnat zvířectvo do postýlek ![]() |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
21.1.2009 20:20:25
tak jen nakukuji,
oslavencům samozřejmě vše nej nej nej !!! ~![]() ![]() ![]() naše míry - včera jsme byly s Viki na tříleté...tak naše prdelka má pouhých 91 cm a 13 kg, takže mrňavá a rozežraná ![]() ![]() ![]() Kami - myslíme na tebe a držíme palce ať o máš rychle za sebou!!!! Mějte se!!! Jdu zahnat zvířectvo do postýlek ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
21.1.2009 18:50:49
Kamčo, držím palce, ať už tě podruhé domů nepošlou a ať máš brzo miminko u sebe!
![]() ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
21.1.2009 18:49:24
No, Dando, upřímně řečeno, asi moc šancí nemáš, když jsi křehké zboží nezabalila tak, aby se nerozbilo
![]() Pokud křehké a rozbitné zboží zabalíš jen do papíru a do krabice, která není pevná, tak se dá už předem předpokládat, že se rozbije i když je tam samolepka křehké. Když je to špatně zabalený, tak stačí třeba jen nepatrné "žďouchnutí" do krabice a je to hned ![]() To jsi měla zabalit při nejmenším do pořádné vrstvy bublinkové folie, nebo do molitanu... záleží, co jsi posílala ![]() Máš na podacím lístku v kolonce "udaná cena Kč" nějakou cenu? To je cena, na kterou byl balík pojištěný. Pokud jsi cenu neudala, je balík pojištěný jen na 500,-. Reklamaci zkusit můžeš, ale myslím, že neuspěješ ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
21.1.2009 18:40:23
Čau špioni
Jsem doma, nález k porodu nic moc, tak trpím doma. Snad to do zejtra bude, podle dr by to mohlo i úplně přejít, ale zatím to nevypadá. Chtěla jsem si lehnout, ale ani to nejde. Tak pochoduju. POkud to nepoleví, pojeeme az chvíli znova. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
21.1.2009 18:12:48
Katko, popravdě řečeno, zboží jsem zabalila do papíru ale krabice nebyla tak pevná
To jsem se netušila, že to musí pořádně zabalený či v dobrém ochraně. Nevím jestli je pojištěnej, ale zaplatila jsem jenom za "křehce zboží" nic víc, mám stále u sebe podací list. Takže asi nemám šanci reklamovat, že? ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.