Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
12.1.2009 15:30:46
Martino, tak to je dobře, že je vše v pořádku. Ať dítě je brzo venku a v pořádku
![]() Tak si pořádně na víkendovou oslavu užijte ![]() ![]() ![]() Zítra nás taky čeká velká oslava, přijdou příbuzní, rodiče. ![]() ![]() Zítra ale Angelice nestihne kolo, prý přivezou během týdne až přístího týdne. Ale máme další jiné dárky ![]() Angelika už je ok, bylo to z jídla ![]() ![]() Dneska Angie nějak cvokla při cestě domů ze školky, byla vyvztekaná a pořád něco chtěla tam, tudy atd. a neposlouchala mě. Byla jsem až na nervy ![]() ![]() a doma má na nástěnnce dnešní trest (žádná odměna) ![]() ![]() Venku je ale pěkný mráz brrr ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
12.1.2009 13:46:38
holky,
tak mam za sebou vysetreni curku a negativni,tak asuper. mam do konce 1O tt, toto leti teda. Kami ty mas termin ted nekdy ne???? jinak u nas v pohode ,Maty porad chodi ven a pekne si snizek uziva, me byva zima nekdy a dnesak jak kdyby netopili :-( v sobotu a v nedeli nas ceka velka oslava, tak se tesime, doufam, ze nam to letos porpve vyjde prsene na den jeho narozenin. 1 rok na jipce, loni chripku jak balazen atd. |
|
|
11.1.2009 20:41:10
No krásná drobnoučká Barunka
![]() Včera Angelička taky pozvracela a mi pěkně zabrala práce mytí koberce ![]() no a pořád zvracela snad asi 10x, 3x na koberce, ale zbytek naštěstí stihla zvracet do kyblíku, kterýho měla u sebe a zvládla to Celou noc byla se mnou a s kyblíkem, nakonec nezvracela a doteď jí je zatím lépe. Bála jsem se ze střevní chřipky, uff že zatím nemá. |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
11.1.2009 16:33:03
Barunka je nádherná...
hned bych chtěla také ![]() ![]() ![]() ale je fakt že se na to nějak zdravotně zatím necítím... ![]() my za sebou máme náročnou noc - Viki se po dlouhé době počůrala a pak ráno zas Vojta zvracel ![]() ![]() ![]() takže jen peru a suším... Vojtovi snad už bude brzy dobře... už v pátek nebyl ve škole a to se s nima akorát loučila učitelka....dost mě štve že může uč. odejít v průběhu roku...zvlášť takto u prvňáků ![]() a co naděláme... no, mějte se zas krásně...já mám nyní takovou lenoru...no už týden se chystáme odstrojit stromeček a nic...nikomu se nechce... taky chodíme s Viki bruslit - moc se jí to líbí ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
10.1.2009 18:29:29
Umli moc moc krásná holčička. A i Vojtovi to moc sluší.
A jak se daří? a jak to zvládáte? ... Jinak u nás pohoda. Terince je lépe. Nové neštovice se už nedělají,a nebo ne tolik,že splynou v davu těch ostatních. Ale,Terka je už veselejší,už se v noci nebudí - prostě už je to ona. Tak se teď už jen dozahojit a máme to za sebou. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
10.1.2009 17:05:31
Umli Barunka je krasna princezna.
Katusko, Maty to mel taky a byli jsme u dr. dala nam na to freamykoin masticku - 4* denne mazat jak kdyby dovnitr a koupat v hermankovem caji a strikackou ten hermanek strikat kolem pindika dovnitr. pomohlo mu to ani ne za 4 dny a super. je to prej normalni. a stim pindikem a pretahovanim, me dr. rekl, ze do 5 let se to neresi, jen u vyjmencnych pripadu, kdy je spicka zuzena a delalo by to neplechu. po 5 roce se to muze jeste i samo odlepit a nebo mazat kortikoidnimama masticka. tak sjem koukala,ale jako urolog tomu rozumi vic ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
9.1.2009 22:33:43
jéééééé ta je krásná , celá maminka
![]() ![]() ![]() ![]() Umlí Tedík už přetahuje , taky to zezačátku moc nešlo , ale už si s ním "cvičí" sám vždycky když se koupe. |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
9.1.2009 22:10:57
Ahoj,
Chudinka Terezka. Katuš, pindíka taky řeším, ale netrápí ho. Spíš mě, že mu to stále nejde přetahovat, ale vůbec. Tak nevím, zda to mám vytahovat na té tříleté prohlídce, přece jen se bojím, aby ho netrápili, ale zase nechci něco zanedbat. Jsou na to hrozně rozdílné názory. Teď jsem se ptala v porodnici a tam mi řekli, že ve třech letech už by se to mělo řešit. Míšo, tak tady jsou nějaké fotky :![]() ![]() jedna úplně aktuální - foceno před chvílí ![]() S Vojtíškem jsme šli na karneval ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
8.1.2009 22:26:50
Hezký večer!
Přeju všem marůdkům brzké uzdravení, hlavně Kubíkovi, aby nemusel na operaci! Tobík si zase od včerejška stěžuje, že ho bolí pindík (teda jen občas, občas prý nebolí), má ho nějaký nateklý, tak zítra asi pofičíme k dr. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenost, čím by to mohlo být? A dost se nám zhoršil atopický ekzém, i přes antihistaminika, která bere celoročně, takže příští týden nás čeká kožní. Ach jo, to je furt něco :( Co se týče nočníku x záchodu, u nás se chodí jenom na záchod, vyleze si tam sám, v podstatě mě potřebuje jenom na utření zadečku. A čůrá na stojáka, musím říct bohužel, protože občas si zapomene pindíka chytit, nebo se někam zakouká, nebo nevím, co dělá, ale prostě často čůrá úplně mimo, to by mě šlak trefil. A plínku máme stále na noc, v poslední době se musím přiznat, že jsem to ani neřešila, nechávám tomu zatím pořád volný průběh. |
|
|
8.1.2009 20:35:06
Alice, aha doufám, že to není hrozný a brzy ho vstřebá. Bude to opakovat, pokud se samo vstřebá? Nebo je lepší řečeno operativně? Když se to bude někdy opakovat, tak bych radši zvolila pro operaci
Slyšela jsem, že u malých chlapečků se často stává, že objeví hydrokýlu.![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.