| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 2216  [Dalších 676 >>]
Alice a Kubík 11.1.06 57444
8.1.2009 16:03:03
Ahoj Dando,
díky.
Hydrokéla je vlastně "vodní" kýla,bývá vrozená nebo získaná(může být po úraze,zánětu nebo nádoru)...je to voda v okolí varlete,jednoho nebo obou.Nebolí.Když tam té vody je větší množství,tak překáží třeba v chůzi.Jediné nebezpečí,které hrozí je,že ta voda způsobuje ohřívání varlete a tím i špatnou tvorbu spermatu,vlastně hrozí pozdější impotence.
Někdy se vstřebá,ale většinou je řešená operativně.....u miminek,která jí mají vrozenou,se operuje do jednoho roku.
Kuba byl vždycky v pořádku....a ani si nevzpomínám,že by si někdy stěžoval,že by se někdy v poslední době praštil do rozkroku...vždycky chodí,že chce všechno pofoukat... má se hodně rád!!
Tak uvidíme,jak to příští týden dopadne....~d~
Na
Danda*Angelička(01/06) 38176
8.1.2009 14:54:51
Já bych to tipla na Kubíka od Kamily ~d~

Jéé Alčo, Terinka je chudinka tečkovanáá ~m~ ať jí brzo osype a žádný jizvičky a bude ok ~R^

Angelika je částečně samostatná, obléká se někdy sama např. tričko, mikina, kalhoty i ponožky to zvládá, ale zimní oblečení zatím nezvládá, jen vše umí se svlékat. Takže na zimní oblečky stále trénuje. Nejtěžší to bude se zapínáním zipem ~a~~a~~a~ Ale je někdy líná, nechce se jí sama oblékat ~a~~q~

Alice, držím palcem Kubíkovi, aby nakonec nešel na operaci :-) Co to znamená hydrokýla a kde to má?To je jako bouličku někde na těle, že?

Angelika ve školce zatím zlepšuje...ve skupinové práci zatím zvládá, akorát při čtení knížek a při vyprávění někdy uteče ~q~~q~ nejvíce jí bavila práce (malování, modelování atd..), a ráda tančí, běhá i cvičí, takže z ní asi bude nějaká sportovkyně ~t~~t~~t~
Matty 15764
8.1.2009 13:52:41
Alčo,
u nás je to naopak o soutěžení. Když jsou 2 holky, tak je to asi trošku jiný, Terinka asi vzhlíží k Verunce jako ke vzoru, ale u nás jakmile se něco dělá, tak je to pořád "já budu první", takže se předháněj, kdo bude dřív ve vaně, kdo dřív v pyžamu, kdo se dřív obleče, obuje.....ještě by mohli soutěžit, kdo bude dřív v posteli ~t~ Většinu soutěží zpunktuje Adamís, ale poslední dobou už i Anetka občas něco vymyslí. Všechno ale probíhá ve srandě, u nás není nikdo druhej, ale vítěž je "o fous první", takže jsem to občas začala využívat i já, když potřebuji, aby něco bylo rychle ~;) A funguje to ~t~
Alice a Kubík 11.1.06 57444
8.1.2009 13:37:47
Ahojky,
zdravím všechny maminy a ledňáčky...dopředu i opožděně přejeme všem všechno nej...
Trošku jsem dočetla:
Terince přejeme brzké uzdravení...
Byli jsme na 3.leté prohlídce a zjistili nám hydrokélu....snad kuba nebude muset na operaci...~;((
Jinak nástup do školky už jsme zvládli,tedy až na jeho umíněnost a tvrdohlavost....ale snad to toršku přejde...snad se naučí domluvit se s ostatními dětmi na půjčení hraček a přestane na ně řvát a být vzteklý...~q~
mno,a mě čeká příští týden nástup do práce....docela se těším,ikdyž nevím,jak to budu zvládat~d~...držte palečky...
Papalala
Alč@ 29602
8.1.2009 13:26:56
matty to máš pravdu. verča je taky ještě pořád fialová.
No už jí to mazat nebudu. jen jednou aby to zaschlo.

ted konečně spinká. Musela jsem jí uspívat písničkama.
a ležet vedle ní.

...

Jinak Terinka je absolutně samostatná.
Sama jí - příborem.
Sama se oblíká - jen jí kontroluje zda si to dá správně.
Je to určo ovlivněno i starším sourozencem,protože se chce Verunce ve všem vyrovnat.
Matty 15764
8.1.2009 12:55:04
Alčo,
to se chudák Terinka osypala taky pěkně, ale pokud můžu radit a upozornit tě, tak především v obličeji to nepřeháněj s tou fialkou, Anetka už má nějakých 10 dní po neštovicích a ta fialová z obličeje, krku a uší a hlavy nejde dolů, tak ať ti potom nechodí jak "strašidýlko" ~;) Já jsem raději mazala Anetce jen ty největší boláky, i dr. mi potom říkala, že není potřeba mazat každý pupínek, nehledě na to, že to ani nebylo reálné, kolik jich bylo, pokud to svědí, tak hlavně dávat ten Fenistil. Na těle Anetka už fialovou nemá, už se odmočila ve vaně, ale pořád je fialová v hlavě a na krku, tedy části, které pod vodou nemá. A dřít jí to nechci, aby ji to nebolelo......

Anetka je samostatná až až, sama jí, už i vidličkou a nožem, sama si všechno obleče, zapne si bundu i se obuje a zapne boty na sucháče, jen když má boty na tkaničky, tak jí je musím zavazovat. Takže by mohla z fleku do školky, ale u nás je zase problém, že nikde nechce být sama a šíleně vyvádí....do školky půjde až v září, ale i tak to chci vidět, to bude maso ~a~
mikinka77+K+K+Filípek 28268
8.1.2009 12:43:11
Ahoj holky :-)

Hádanka je určitě Matyášek od Martinky s neposlušným bíglem ~m~~z~~t~

Alči, Terinka je tedy chudinka tečkovaná ~n~~s~~m~ Ať je jí dobře kočičce ~s~

My jsme byli celé dopoledne venku, je tam krásně a tak jsme vzali i velkou lopatu (Filípkovo) a celou cestu jsme odhazovali sníh ~t~~t~
Stavěli jsme se v kadeřnictví, tak je Filoušek zase krásně ostříhaný a moooc mu to sluší ~s~~R^

Tak jdeme do pelíšku, ať nabere Filípek sílu na odpolední procházku ~s~~m~~2~
Alč@ 29602
8.1.2009 11:45:10
tak takhle se osypala přes noc v obličeji.

Alč@ 29602
8.1.2009 11:44:50
taky přemýšlím .... zkouším si vzpomenout kdo má pejska.
ale,hlava je děravá.

zkusím Filípek ?
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
8.1.2009 10:50:37
A neni to náhodou ten neposlušnej bígl ????????????~t~~t~
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 2216  [Dalších 676 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.