| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 2216  [Dalších 606 >>]
Danda*Angelička(01/06) 38176
2.1.2009 12:02:27
Taky přejeme Berušce všechno nejlepší k 3.narozkám...~x~~x~~z~~z~

Moc pěkný sourozenecký pár ~s~~R^
mikinka77+K+K+Filípek 28268
2.1.2009 10:39:53
Také přejeme Berušce VŠECHNO NEJLEPŠÍ KE TŘETÍM NAROZENINKÁÁÁÁÁÁM ~x~~s~~m~~b~~k~
Alč@ 29602
2.1.2009 10:15:13
Berenice od Mifíka přejeme vše nejlepší
k 3.narozeninám

Katuška & 2 pajtašci 31030
1.1.2009 23:42:42
Ahoj holky, přeju vám všem do nového roku všechno nejlepší, ať se vám splní všechna přání a hlavně zdraví celé rodině!!!

Fotečky jsou všechny moc krásné, jo, dětičky si to konečně užívají, co?
Tobík letos taky naděloval, viděl, že dáváme pod stromeček dárečky pro prarodiče, tak jim na balící papír napsal babi a děda a šoupnul jim do něho pod stromeček hlavu od vrtačky, hřeben a Klárčino kousátko ~t~ Ještě že je tchyně tolerantní a rozumná, padají jí vlasy a má problémy se zubama, tak to Tobík trefil, jako bych ho navedla ~t~

Broňo, Klárinka je zatím pořád ještě v hluboké korbě, ale s fusakem už je od kraje do kraje. Na ty naše chlapáky tady ale naštěstí zatím nemáme, tak doufám, že jí korbička vydrží do konce zimy. Taky bych ji nerada dávala do sporťáku, připadá mi, že by mi v něm umrzla :-) Jinak Klárinka se zatím otáčí na bok, k úplnému otočení na bříško kousínek chybí. Obráceně se jí to už párkrát povedlo. A máme první zoubek a mám pocit, jako by se klubal druhý.

M i f í c i 31764
1.1.2009 23:00:17
Ahojda, tak vás zdravím v novém roce~z~~z~~z~
Umlinko, na přání přihazuju jednu buřtíkatou....ale myslím, že Vojtíšek měl větší michelinky, Sebík je takový špalík - a hlavně velký. Berda mi v jeho věku taky přišla velká - ale kdééééže.~j~ To co ona nosila v 9 měsících - to má Sebík teď~t~

mikinka77+K+K+Filípek 28268
1.1.2009 21:00:09
Ahoj holky :-)

Koukám, že jste si Silvestra také užili, to je super ~R^~k~~z~~b~
My jsme také slavili, Filípek si dal šlofíčka navečer, tak vydržel pak až do jedné hodiny :-)
Asi v deset večer jsme šli ven zapálit takové ty čmeláčky, vosy, včeličky a jinou havěť ~t~~t~~t~~R^
Ohňostroj byl u nás nádherný, byli jsme do půl jedné na balkoně a sledovali :-)
Včera jsme byli ještě navečer v lese, ozdobit zvířátkům stromeček, tak to bylo taky krásný a Filípek byl šťastný, že mají i zvířátka dárečky a ozdobený stromeček ~R^~m~

Jinak u nás ráno začlo sněžit a drží se to celý den... sice jen jako jemně posněhává, ale je to hezké ~z~~y~

Tak doufám, že jste vkročili do toho nového roku pravou nohou a že se nám bude všem jen a jen dařit!!!! ~R^~;)
Nám se loňský rok moc nevyvedl, tak snad letošek bude pěkný ~R^~;)
Matty 15764
1.1.2009 20:31:45
Přejeme v novém roce taky jen to nejlepší.

My jsme byli teď 2 dny, na Silvestra a Nový rok, u švagrové a přijel tam i brantranec s dcerou z Moravy, tak bylo veselo. Děti se vyřádily, Anetka si sama řekla, že chce spát ve 23 hodin a jak padla, tak spala až do rána, rachejtle nerachejtle. Adámek a zbytek dětské bandy vydrželi až do 2 hodin a usnuli ve 2.30 h. Zůstaly jsme samy se švagrovou a kecaly až do 4.30 hodin (takže podle toho taky teď vypdadám, dneska jdu brzo spát, Anetka nám s Láďou udělala budíček už v 8 hodin, ostatní spali až do 10.30 h). Byli jsme se o půlnoci před barákem kouknout na rachejtle a ohňostroje. Bylo to fajn.

Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
1.1.2009 13:15:43
Ahojky,tak to jste na tom podobně,jako u nás.
Natálka ale nevydržela do půlnoci,ve 23 hodin to zalomila a ráno vstávala v 7 hodin~a~,ale teď už zase půl hodinky spinká,tak mám klídek~z~.
Rachejtle kluci bouchali navečer,aby je také viděla,tak viděla aspoň něco~t~
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
1.1.2009 13:15:19
Ahoj holky,

také vám přeju vše nej v novém roce, hlavně zdraví, štěstí a pohodičku s těma vašima krásnýma dětičkama a taky s chlapama:)

Vojtíšek to zalomil v půl desáté, byl už totál grogy. Po obědě nespal. Barča to taky prospala, většinou má chovací večer, ale včera zrovna hezky hajinkala. A tak my s Romikem taky vytuhli u TV a já jsem se naštěstí probrala 20 vteřin po půlnoci, takže jsme si aspoň připili a koukli na ohňostroje.

Mifi, Vojtíšek měl v půl roce 9,73 kg, takže já myslím, že Sebík nebude od nás tak daleko:)))) Hoď fofo, nejlépe nějaké nahatější. Ať vidím zase pořádnýho kusana chlapáka:)
Danda*Angelička(01/06) 38176
1.1.2009 9:04:21
Dobré ráno, přejeme v Novém roce hodně pohody, štastné náhody, žádné nehody, vyznamné dohody, legrační příhody a další života výhody...

Pfky jsou hezké!

Angelika má téééda výdrž, že vydržela s náma až do půlnoc!! ~m~ ~j~~z~ Takže viděla první ohňostroje z balkonu a pak po půlnoci už šla spinkat. ~p~
Dnes vstala v půl osmý ~R^~s~ super, takže hezky jsme vyspinkali ~y~
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 2216  [Dalších 606 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.