Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
2.1.2009 19:36:39
Jéé taky Anetce přejeme k 3.letým narozeninám....
![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
2.1.2009 17:29:11
Ali super tabulka, to je vzpominka teda.
Anetko vse nej taky k dnesnim narozeninam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mikinko uzasna fotecka, moc pekne. Filipek je borec. Miffinkoa tvoje deti jsou kouzelne moc a moc a uz se na Vas opet tesime. |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
2.1.2009 15:52:46
Ahoj!!
Gratuluju Soně k Aničce a přeju všechno nejlepší dnešním oslavenečkům A dodatečně i Kubíkovi od Cat.. Fotky jsou krásný Dětičky fakt rostou, to je fofr... my jsme byli na Silvestra doma, taky jak jinak.. A Kuba s náma vydržel až do noci, koukal na rachejtle.. a včera jsme šli na ohňostroj.. a já bych nejradši spala a spala, ale zas mi to nedá (a ani to moc nejde) a pořád něco chystám ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.1.2009 15:25:05
o jo. hlavně,že na to koukám.
Anetce přejeme vše nej-nej k 3.narozeninám ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
2.1.2009 15:18:30
Alči, super!!!! Děkuju
![]() Takže dnes slaví i Anetka od Matty, já na to úplně zapomněla ![]() Anetce VŠECHNO NEJLEPŠÍ KE TŘETÍM NAROZENINKÁÁÁÁÁM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danielko, super, že jste si to užili!!!! ![]() ![]() A Soně mooooooc gratuluji k Aničce a přeji jen a jen zdravíčko!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.1.2009 15:16:28
Ahoj danielko. super,že jste si to užili.
Mikinko - Katuško a Mifíku - krásný fotečky ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.1.2009 15:11:15
![]() nevím jak to vyjde. vzpoměla jsem si,že jsi si jí tenkrát hodila do obrázku. Snad alspon trošku bude vidět kdo kdy má narozky. |
| DanielaP |
| • |
2.1.2009 14:45:43
moc vás všechny po dlouhé době zdravím a přeju všechno NEJ do nového roku!
Já jsem stále bez připojení, jen občas u kamarádek u někoho nakouknu, ale abych něco napsala...to na návštěvách moc nejde . V lednu už doufám budeme online nonstop jinak mě trefí, připadám si tu na vsi jak odříznutá od světa:-(yMy jsme Vánoce i Silvestra přežili ve zdraví, dárků bylo moc a moc, jídla teda taky....a zase bude...holky budou mit narozky Oslavenečkům dneska i v dalších dnech také všechno nejlepší!!! My slavím Míši páté narozky v neděli,Peťa je až na konci měsice... Jinak mám pro vás novinu nebo asoň pro ty které znáte Soňu (snad se Soňa nebude zlobit, že to sem píšu), Soně od Sárinky se narodila holčička Anička )))Umli tobě taky moc blahopřeju k Barunce! No a všem těhulkám hodně zdraví a síly! |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
2.1.2009 14:33:19
Mifinko, teda Sebulka i Beruška jsou úžasníííííí
![]() ![]() A Katušky Klárinka s Tobíškem taky ![]() ![]() ![]() Tak jsme dnes uklidili všechny dárečky, co byly pod stromečkem... konečně se tu můžeme hýbat ![]() ![]() ![]() A Filípek zase jezdí a jezdí a jezdí..... Filípkův jeden z nejhezčích dárečků ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
2.1.2009 13:07:24
Vse nejlepsi Berunce k dnesnim narozeninam, hodne stesti, zdravi, lasky atd.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.